Hae
Prime Life by Umppu

Uskomattomat tulokset julki

 

Osa saattaa muistaa muutaman postauksen taaksepäin, missä kirjoitin siitä, kuinka Juuso aloitti Foreverin Detox kuurin. Ihminen kuka elää pelkästään lihalla ja perunalla ja silloin tällöin Skyr rahkalla, onkin ollut nyt lähestulkoon 2 viikkoa ilman lihaa. Tässä ei ollut tavoitteena painon pudotus, vaan elimistön puhdistuminen, siitä kaikesta lihasta, mikä varmaan mädännyttää koko ihmistä sisältäpäin 🙂 . Detox tarkoittaa, että kehoa autetaan luonnollisella tavalla ruoan avulla pääsemään eroon myrkyistä ja kuona-aineista.  Tämä tehdään muun muassa uuden energian saamiseksi ja vastustuskyvyn vahvistamiseksi – jotta yksinkertaisesti saisi uuden elämäntyylinsä käyntiin. Detox-kuuri ei kylläkään suoranaisesti ole tarkoitettu painon pudottamiseen, mutta monet kokevat, että painon hallinta on helpompaa, kun syö terveellistä ja tasapainoista ravintoa, joka vaikuttaa myös puhdistavasti. Settiin sisältyy viisi hienoimmista Foreverin  ravintolisistämme, tyylikäs laukku ja kaikki tarvitsemasi tieto, jotta saisit onnistuneen tuloksen.

9207EDA5-F3FF-47BC-B02A-E1B056D797B4

 

 

Paketin hinta on 172e ja tämä on täydellinen alku sinulle, kuka haluat aloittaa muutoksen elämässä terveellismpään suuntaan.  Jos kiinnostaa, voit tilata tuotteita minun kauttani tai haluat lisätietoa. Laita vain mailia umppu@hotmail.com. Kuvat puhuu aikalailla puolestaan. En itse usko mihinkään ihmedieetteihin ja tätä ei pidä sekoittaa sellaiseen. On kaksi eri asiaa puhdistaa kehoa, kun vetää vaikka niitä surullisen kuuluisia pussikeitto dieettejä. Tämä antaa nimenomaan loistavan pohjan sille tulevalle.

 

 

5804FA0D-C028-433D-B938-E8574279956F

 

Tässä on ennen kuva Juusosta. Juuso on urheillut koko elämänsä, mutta myös syönyt mitä sattuu. Kun ihminen tulee 30:n vuoden ikään, niin aineenvaihdunta alkaa hidastumaan ja muutenkaan kaikki ei toimi ihan samalla tavalla, kun silloin teinivuosina, milloin pelattiin kiekkoa joka päivä ja suuhun sai lappaa ruokaa ämpäri tolkulla. Kun kirjoitin aiemmin siitä miksi halusin, että Juuso käy läpi Detox kuurin, niin  syy oli se, että hän ei syö juuri ollenkaan vihanneksia, hedelmiä eikä juuri muutenkaan mitään ”vihreää”. Jos tällä saisi hänen ruokavalioon edes pienen muutoksen ja ehkä jopa pienen herätyksen siihen, että sitä voi syödä moni puolisemmin. On myös ilo huomata, että jääkapissa on terveellistä ruokaa, jonkun muun hankkimana, kun minun :).

 

A885743D-98CA-462A-BF6F-FB4B7300461C

 

Lähtöpaino Juusolla 187cm oli 104kg. Ruokavalioon (mihin tulee ohjeet detox kuurin yhteydessä) ei kuulu ollenkaan lihaa ja voitte kuvitella, minkälaisen muutoksen se tekee koko kroppaan. Alle kahdessa viikossa, jokainen kuka on nähnyt Juuson on sanonut, että mitä sille on tapahtunut, kun näyttää niin freesiltä ja olen itse ihan sama mieltä.

 

thumb_107013__product_display

Detox paketti

Emme käyttänyt sen kummemmin mitään mittanauhoja, mutta kuvat puhuu puolestaan. Lähtöpaino oli 104kg  ja nyt aamulla se oli 7kg vähemmän. Juuso ei kuulemma aio olla detoxilla kauempaa ja lähdetäänkin tänään juhannuksen viettoon 🙂 . Seuraava etappi tästä onkin C9 paketti, mistä kerron jatkossa lisää.

 

IMG_4555

 

Jos sinua kiinnosta oman kehon hyvinvointi ja haluat kuulla siitä lisää, niin järjestämme Primellä 5.7.2016 Hyvinvointi illan klo 18.30, missä kerrotaan lisää Aloevera tuotteista. Ilmoittautua voi sähköpostiini umppu@hotmail.com.

Sisältää kaupallisia linkkejä*

Nyt mulla alkoi pieni miniloma ja lähdetään juhannukseksi koko poppoo mökille. On mukava, kun sinne ajaa noin 30min kotoa, niin ei tarvi sen kauemmaksi lähteä ja sinne on mukava piipahtaa, vaikka joskus ihan vaan illaksi.

Kävin eilen töiden jälkeen piipahtamassa Biancanevellä  missä on alkanut hurjat alennusmyynnit. Putiikki on aina yhtä houkutteleva ja vaatteet niin kauniita.

Aleen TÄÄLTÄ

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Floral sarjan tuotteet on nyt alessa ja tuotteita on niin kauan, kun tavaraa riittää. Tää on ollut mun mielestä yks herkullisimmista kuoseista ja varsinkin nyt kesällä kun iho on hieman päivettynyt <3. Biancaneve avasi juuri myös myymälän Helsinkiin minne voi myös mennä shoppaileen.

Nyt jos vain ehtii niin kannattaa piipahtaa lomalla Biancaneven Tullintorin myymälässä. Nämä ovat laadukkaimpia urheiluvaatteita, mitä maailmasta löydät ja vielä kotimaisia <3.

Biancaneveltä löydät myös korsetit mikä on auttanut ainakin mua todella paljon raskaudesta palautumiseen. Korsetti tukee myös todella hyvin selkää ja se oli mulla käytössä  lähes joka päivä synnytyksen jälkeen. Aluksi aloitin koolla M ja sitten siirryin kokoon S.  Sillä saa myös helposti synnytyksen jälkeen sen hieman löysän vatsanalueen napakasti esimerkiksi vaateiden alle, niin että tunnet olosi itsevarmalta ja kauniilta. Nyt en tietenkään sitä pidä, mutta tämä on aivan loistava apu keskivartalon tukemiseen ja vatsalihasten palautumiseen.  Jos tarvitset apua sen valinnassa niin tästä löydät kokotaulukon

IMG_1877

Koko Vyötärö Min Vyötärö Max Kiristämättömänä
XS 60 cm 70 cm 50 cm
S 68 cm 78 cm 57 cm
M 79 cm 89 cm 67 cm
L 88 cm 98 cm 77 cm
XL 94 cm 104 cm 80 cm
XXL 99 cm 115 cm 88 cm

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mukavaa juhannusta kaikille

-Umppu

18 kommenttia

 1. jenni kirjoitti:

  Vautsi Vau! Ihan huikee muutos Juusolla. Tsemppiä kuurin jälkeiseen jatkoon.

 2. Hanna kirjoitti:

  Korsetti on kyllä ihan must-hankinta, itse tosin tajusin ostaa sen järkyttävien selkäkipujen inspiroimana vasta 3kk synnytyksestä. Äidiltäni kuulin, että mummoni oli jo yli 30 vuotta sitten kehottanut ostamaan synnytyksen jälkeen korsetin eli ei ole mikään ihan uusin juttu.

  • primebody kirjoitti:

   Kyllä nimenomaan. Sen käyttö on vaan jäänyt niin vähälle nykypäivänä harmillisesti.

 3. Erika kirjoitti:

  Hitsi mitkä tulokset! Vau 😮 siis oikeesti vaan kaks viikkoa?? Voi vaan kuvitella miltä tuntuu kun tuon verran lähtee niitä kuona-aineita ja myrkkyjä kehosta..

  • primebody kirjoitti:

   vähän alle kaksi viikkoa. Maanantaina viime viikolla hän aloitti ja tänään lopetti, eli oikeastaan puolitoista viikkoa 🙂

 4. Heidi kirjoitti:

  Itse en ole noita aloen detox ja muita settejä kokeillut(imetyksen takia) mutta Fit-paketit ja C9:n teen heti kun imetys loppuu…..? näitä odotellessa

  • primebody kirjoitti:

   Noi rasvat on sivan ihania ja ainakin mun pelastus on heat kun teen seisomatyötä <3

 5. KM kirjoitti:

  Selkeästi Juuson kroppa kiinteytynyt, sitä en kiistä. Kuitenkin olisi suotavaa että ennen ja jälkeen kuvat tällaisissajutuissa olisi ns. samanlaisia. Nyt edestäpäin kuvatussa ennen-kuvassa hartiat lysyttää, kroppa on ylipäänsä velttona. Toisessa kuvassa kropan tuki lihakset on jännitettynä normaaliin ryhtiin ja hartiat on hurjan paljon korkeammalla. Olisi myös kiva tietää onko kuvat otettu samaan kellon aikaan vai onko esim. ennen-kuvassa syöty runsas ruoka vähän aikaisemmin ja jälkeen-kuva aamulla.

  • primebody kirjoitti:

   Kuvat otettu samaan aikaan, samassa paikassa. Varmasti ryhdissä on hieman eroa, mutta silti se paino on tippunut ja tulokset on huomattavat.

  • Anonymous kirjoitti:

   Itse meinasin juuri kommentoida samaa asiaa. Ryhdillä saa ihmeitä aikaan.

 6. Nanna kirjoitti:

  Siis mahtavaa ja wau miten miehesi on muuttunut!! Ihanaa juhannusta teille:)

 7. pirjo kirjoitti:

  Selvästi huomaa Juuson kuvista, että asennolla/jännittämisellä saatu korostetumpi vaikutelma. Varmasti tehokas systeemi tuo, mut cmon…

  • primebody kirjoitti:

   En ymmärrä tätä negatiivisuutta, mikä monella kommentoijalla on. Onko se hirveä asia jos joltain tippuu painoa ja keho puhdistuu? Jotenki hassua, että ajatellaan heti että ”toi on joku huijaus”.

   • Murmur kirjoitti:

    Ei mielestäni ole negatiivisuutta huomauttaa, että kuvissa on ryhtilisää. Ei kukaan ole väittänyt ettei muutosta olisi tapahtunut vaan kommentoinut että kuvat eivät anna täysin rehellistä kuvaa muutoksesta. Itse olen samaa mieltä, ensimmäisissä kuvissa ryhti ja hartiat ovat todella lysyssä, jälkimmäisissä selkä suorana ja hartiat takana. Se, että joku onnistuu pudottamaan painoa ja puhdistamaan kehoa on hyvä asia, mutta jos mainostat tuotetta blogissa, parempaa mainosta tuotteelle annat rehellisillä kuvilla ja asiallisella suhtautumisella (asialliseen) palautteeseen.

    • primebody kirjoitti:

     Mielestäni kommenttini oli täysin asiallinen. Itse olen seurannut tätä detoxia vierestä ja tulokset on huikeet. Ketään en tähän pakota ja se uskoo kuka haluaa. Itse en mainosta/kirjoita mistään mikä ei toimi tai mihin en usko!

     • oot nolo kirjoitti:

      Jos et itse tiedostaisi tässä muutoskuvassa olleen käytössä erityiskeinoja , niin et varmaankaan myös reagoisi noin kiivaasti, kun aiheesta huomauttaa. Se koira älähtää jne…

     • primebody kirjoitti:

      Kiitos kommentista nimimerkki ”ootnolo”. Mun ei tässä tarvi todistella kenellekkään mitään 🙂 hyvää juhannusta

 8. Riin kirjoitti:

  Tykkään paljon sun blogista ja seuraankin sitä aina kun kerkeän.

  Olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa, että ryhtimuutos on kuvissa eikä se ryhdin muutos johdu varmasti tuotteista, vaan tarkoituksellisesta asettelusta. Ja koska tuossa mainostetaan tuotteita joita itse myyt, niin tuntuu, että kyseessä on oman taloudellisen edun tavoittelu. Ja olen hieman pettynyt tuohon tapaan ottaa kritiikkiä vastaan. Ymmärrän toki, että hyvästä blogistakin on hyvä saada tuloja.

  Luen mielelläni kokemuksia tuotteista, vaikka olisikin kaupallinen yhteistyö kyseessä. Esimerkiksi tukikorsettiaihe kiinnostaa, mutta satunnaiset Ellosmainokset postauksen lopussa ilman mitään sun omaa kokemusta tai suositusta, laskevat lukukokemusta.

  Ja tämä kaikella rakkaudella ilman piilov**tuilua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.