Hae
Prime Life by Umppu

Ettei vaan sattuis mitään

Postaus tehty yhteistyössä Fitwoodin kansa

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Liputan kaikelle mahdolliselle energiaa vievälle tekemiselle, mihin ei kuulu sähkö. Varsinkin nyt kesällä on ihana viettää aikaa ulkona ja mikäs sen parempaa, kun omalla pihalla on mahdollisuus tehdä vaikka mitä.

Fitwood.com Myy sisustukseen sopivia kuntoiluvälineitä ja itse mustavalkoisen rakastajana ihastuin näihin ensi silmäyksellä. Nämä tuotteet sopivat skandinaaviseen sisustukseen ja ainakin mulle sillä on merkitystä.

Päädyttiin  laittaman kesäksi renkaat pihalle, koska sielä on ehdottomasti enemmän tilaa touhuta. Tietenkin Juuson oli pakko päästä näitä heti ens alkuun testaamaan. Varottelin alkuun hieman mahdollisesta painosta, mutta renkaat kestäbät 150 kg, eli ei mitään hätää. Näillä voi siis koko perhe keikkua ja kieppua.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Musta on ihanaa, että mennään tietyllä tapaa hieman ajassa taaksepäin sinne omaan lapsuuteen. Meillä oli  lapsena meidän huoneessa renkaat ja siihen sai myös keinun ja muistan, kuinka me tunti tolkulla jaksettiin niissä roikkua. Suomen kesä on niin hurjan lyhyt, että siitä kannattaa ottaa ulkona kaikki mahdollinen irti, mitä vaan pystyy.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vili on paljon kieppunut renkailla ja oppinut jo uusia temppuja. Itse en ole vielä uskaltanut edes kokeilla 🙂 Näillä tekeminen on kuulemma ihan iisii. Renkaat kehittävät niin lasta, kun aikuista liikunnallisesti todella monipuolisesti ja jos ei jollain, niin näillä saa hankittua sitä keskivartalon hallintaa.

fitwoodin valikoimasta löydät kotiin tarkoitettuja kuntoiluvälineitä, mistä koko perhe voi nauttia.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Koko perhe voi viettää yhdessä aikaa ulkona ja omalla pihalla. Sitä voi jopa kutsua siksi laatuajaksi <3

Jos haluat tietää lisää Fitwoodin tuotteista tai tilata niitä itsellesi, niin löydät ne TÄÄLTÄ

Enää huominen töitä ja sitten alkaa juhannus loma <3. Tänään on käyty Radio kirppikselle viemässä iso lasti kamaa pöytään nro 15! sinne siis – Umppu

IMG_4763

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.