Hae
Prime Life by Umppu

Näin opit meikkaamaan contour meikin

Sisältää kaupallisia linkkejä*

Tein ystävälleni taannoin kampauksen ja meikin hänen häihinsä Huhtikuussa ja siitä se ajatus sitten lähti. Se on fakta, että aina on eri näköinen, kun joku muu meikkaa sinut niin hyvällä, kuin pahalla. Monilla on se tietty oma tyyli, mistä ei koskaan tingitä, mutta niinkuin omassa elämässä, myös meikkauksessa kannattaa olla avoin, koska aina oppii jotain uutta. Mun ystävä halusi oppia itse meikkamaan hieman erilailla ja samalla jakaa sen omien ystävien kanssa ja päädyimmekin järjestämään Primellä meikki-illan. Kuvassa opastan kuuliasta joukkoa ihania naisia meikin saloihin.

IMG_4640

IMG_4642 IMG_4643 IMG_4644

Teimme niin, että kaikki tuli lähes kokonaan ilman meikkiä paikalle. Tein ensin yhdelle naisista demo meikin, missä selitin kädestä pitäen mitä väriä tulee minnekkin ja miksi. Itse seuraan paljon meikkejä instagramista, mutta pakko sanoa, että ihan taviksen ei välttämättä kannata niihin ryhtyä juuri sinä tärkeänä iltana, jollei tiedä mitä on tekemässä.

Tärkeintä meikissä on oikeanlaiset tuotteet ja välineet. Itse teen työssäni paljon meikkejä, jotenka oma varastoni on suuri ja suinkaan niin paljon ei tarvitse kotona olla tuotteta, mutta kuten sanoin niin tässä ei ole oiekin oikotietä onneen.

Ellokselle alekoodeja: -40% kalleimmasta tuotteesta koodilla 339601 (normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. ) voimassa 3.7.2016

Itse suosin paljon Anastasia  Contour Cream Kittiä, millä pärjää jo todella pitkälle. Näitä löytyy useassa eri sävyssä, josta kannattaa valita omalle ihotyypille sopiva. On olemassa puna ja keltapohjaisia ihoja ja niille on aina omat sävynsä.

Tässä on kuvattuna omat kasvoni, kun olen levittänyt omille kasvoilleni sopivat värit, niin korostukseen, kuin varjostukseen. Rajojen ei omasta mielestäni tarvitse olla viivoittimen tarkkoja.

IMG_4712

Korostukset ja varjostukset kasvoilla ennen levitystä

IMG_4719

 

Ihosta tulee luonnollinen ja kuulas, kun viitsii nähdä vähän vaivaa. Käytän aina levitykseen sivellintä. RT siveltimet on laadukkaita ja niitä voi ostaa helposti netistä. Siveltimet löydät TÄÄLTÄ . Hyviin siveltimiin kannattaa panostaa, sillä ne kestävät lähestulkoon koko elämäsi. Siveltimet voidaan pestä niille tarkoitetulla pesuaineella. Itse suosin oikeastaan aina fairia.

Kun olen saanut pohjavärit valmiiksi, niin kastelen meikkisienen ja viimeistelen pohjan sillä. Meikkisienen viimeistelyyn löydät TÄÄLTÄ. Kiinnitän lopuksi meikin puuterilla ja korostan hieman korostuksia aurinkopuuterilla.

Tässä vielä video, mistä saa varmasti vielä selkeämmän kuvan meikistä.

 

 

 

Kulmakarvojen meikkauksessa käytän  Anastasian Dip Brow  kulmapomadaa. Sillä saa tarkan ja selkeän kulman tehtyä, mikä on yksi meikin tärkeä juttu. Jos tuntuu, että kulmia on vaikea tehdä niin kannattaa hankkia Beauty Express Kit . Tästä setistä löytyy sapluunat, millä saat kulmat helposti tehtyä oikean malliseksi. Meikin voi vielä viimeistellä Puuterimainen korostus ja varjostus paletti, millä saa jo edellisiä varjoja ja korostuksia korostettua.

Toivottavasti tästä oli edes jollekkin jotain apua

-Umppu

 

8 kommenttia

 1. Minä vaan kirjoitti:

  Tämä on mun oma mielipide ja itsekin käytän contourtekniikkaa, mutta en arkimeikissä, koska nimenomaan mun mielestä contourmeikki ei tee luonnollista tai kuulasta lopputulosta.

  • primebody kirjoitti:

   Mun mielestä riippuu aivan täysin kuinka vahvana sen tekee ja jos se on taidokkaasti tehty on se viimeisteltynä luonnollinen ja kuulas. Mutta toki en itsekkään tee tätä arkisin, koska ei ole aikaa.

 2. Heidi kirjoitti:

  Hei. Laitetaanko tämä korostusväri ikäänkuin meikkivoiteen tilalle vai onko tuossa sinulla alla ihan tavallinen meikkivoide vielä erikseen? Millaista puuteria suosittelet käytettäväksi? Millaisin liikkein tuolla meikkisienellä korostusväri levitetään, pyörivin, tuputtelemalla vai vähän molempia? Kiitos vastauksista 🙂

  • primebody kirjoitti:

   ei le alla kuin kosteusvoide. Puuteri saa olla ohut ja valoa heijastava. ensin molemmat värit siveltimellä ja häivytys tuputtelemalla sienellä 🙂

 3. fityoutoo kirjoitti:

  Oon huomannut monesti, että jotkut ei luota ammattimeikkaajaan, jos on tarkka omasta tyylistään. Se on sinänsä harmi, koska sillon ei pääse kokeilemaan mitään muuta tyyliä esimerkiksi niihin omaan kulmakarvoihin tai uutta tapaa tehdä rajaukset. Mut on meikannut moni eri ammattilainen ja aina oon oppinut uutta ja tajunnut myös, että joku juttu näyttää vaan niin paljon paremmalle kun ammattilainen tekee!! Moni haluaa esim tehdä oman häämeikkinsä kun ei luota ammattilaisen tyyliin… Ja hääkuvissa onkin sitten ihan liian oranssi meikkivoide tai liian valju meikki tms. Etenkin jos on kuvissa niin ammattilaisen tekemä meikki on ihan must!!!

 4. Nanna kirjoitti:

  Moikka, onko sulta mahdollista saada häämeikkiä ja -kampausta?

 5. Anu kirjoitti:

  Mikä sun paletin sävy on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.