Hae
Prime Life by Umppu

Voi Pappa <3

 
Oon nauttinut todella paljon siit, että olen päättänyt olla viikonloput suurimmaksi osaksi tekemättä töitä. Ajattelin asiaa niinkin itsekkäästi, että jos muillakin on se oikeus niin miksei mullakin saa sitä olla. Tällä hetkellä työtilanne Primessä on todella hyvä ja töitä saisit tehdä niin paljon kun haluaist, niin jossain kohtaa on vaan opittava sanomaan ei ja ajattelemaan myös itseään ja perhettä. Lapset on vain kerran pieniä ja haluan antaa heille mukavia muistoja ja elämyksiä lapsuudesta, enkä halua että ne muistavat vain kuinka äiti on aina töissä ja väsynyt. Pakko myöntää, että tämänkin asian oivaltaminen ei ole ollut mulle itsestään selvyys. Se on vielä haastavampaa silloin, kun rakastaa työtään <3
Mulla olis tänään ollut ystävän polttarit, mutta mulla on aina ollut periaate, että perhe menee kaiken edelle ja nyt oli vuorossa rakas Unski Pappa. Tiedän että juhlakalu tämän ymmärtää <3 Lähdettiin aamulla ajaan Ähtäriin papan luo pitämään seuraa ja piristämään päivää. Vointi on ollut aika vaihtelevaa.  Oli aivan kamala ukonilma ja vettä tuli, kun Esterin peestä. Pappa olikin viimekertaan verraatuna yllättävän virkeä. On sääli että yleensä vanhuksilla pettää joko kroppa tai pää. Papalla pelaa pää oikein hyvin, mutta jalat on jo aika huonossa kunnossa. On se hassua, että kun olimme käymässä kylässä niin papan oli pakko käydä viiden minutin välein ovella katsomassa onko vedenpinta noussut 🙂 Siinähän se aika kuluu mukavasti 🙂 Papalla on todella kiva asunto Ähtärissä. Se on rivitalo, missä on useampi asunto palvelutalon yhteydessä.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Unski pappa


Mulla oli parturointi kamat myös mukana, kun kuulemma sielä aina kynitään sen tukka :). On ihana nähdä kuinka paljon iloa lapsenlapsenlapset (kamala sanahirviö) tuo vanhuksille.
Oon aina käynyt ihan lapsesta asti Veljekset Keskisellä Tuurissa ja poikettiin siinä kotiintulo matkalla. Hankittiin sieltä juhannukseksi vielä muutamia puuttuvia juttuja, kuten lasten pelastusliivejä ja muutama onki. Tuurissä on Heinäkuussa lapsille ilmainen Tivoli, mutta vielä se ei tietenkään ole pystyssä. Pihassa oli dino näyttely missä piiphdettiin. Juuri silloin ei satanut kaatamalla. Illalla tultiin kotiin ja olin jotenkin ihan poikki. Jotenkin nykyään kaipaan viikonloppuna myös sitä ihan vaan lepoa. Tarkoitan sillä sitä, että  en seiso jalkojeni päällä kokoaikaa. Seisomatyö on rankaa ja yllättävän fyysistä, vaikkei kampaajan työtä ole koskaan sinä pidetty.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tuuri


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tuuri


Jotkut saattaa muistaa, kuinka kävin muutama vuosi takaperin säännöllisesti LPG hoidossa. Laitoin viestiä mun hoitajalle, koska kuvittelin että sitä ei voi tehdä raskaana ( niinkuin ei mitään muutakaan) ja hän sanoi, että voi ja se on jopa suositeltavaa. Mulle tehdään sitä vain jalkoihin, koska ne on todella kovilla lähes 12h työpäivien jälkeen, jotka seison kokoajan. Mulla on alkanut kummallisesti turpoamaan polvitaive, missä tuntuu jopa hieman pakottavaa kipua. Aion huolehtia nyt tämän odotuksen aikana enemmän siitä omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta, kun kerta muuten kunnon puolesta siihen on mahdollisuus.
IMG_4665

Papan piristäjät


IMG_4678 IMG_4672
 
Haluan muutenkin koittaa ottaa hieman rauhallisemmin ja rennommin koko odouksen ja tietenkin nyt, kun on toinen pikkuinen jo talossa niin ei sitä ylimääräsitä aikaa juurikaan ole. Odotan jo juhannusta ja pitkää vapaata perheen ja suvun kanssa. Ei kiire minnekkään ja maalaismaisemassa veden äärellä. Toivotaan että ne kelit suosii meitä kaikkia ja saadaan vuosien jälkeen upea juhannus.
Lisää kuvia löydät mun IG:stä @umppu
-Umppu
 
 

9 kommenttia

 1. Nel kirjoitti:

  Hei,
  Tämmöinen hassu kysymys että oletko ajatellut V-kirjaimella alkavaa nimeä myös tulevalle vauvalle? ? Onhan tässä vielä aikaa mutta tuli mieleen,itse ainakin tykkään miettiä erilaisia nimiä?

  • primebody kirjoitti:

   Joo oon ajatellut. Vielä kun ei tiedä tuleeko tyttö vai poika niin en ole kamalasti alkanut miettimään nimiä. Heinäkuussa on rakenne, missä pitäisi selvitä.

 2. Nanna kirjoitti:

  Se on hyvä että otat aikaa itsellesi ja pystyt sanomaan ei välillä työlle:) Olen itse vähän samanlainen ja aina raskaanakin pitänyt tehdä mahdollisimman paljon. Ihana pappa teillä siellä ja varmaan hän nautti päivästä:)

 3. Jennikki kirjoitti:

  En halua pelotella, en missään nimessä, mutta aina nuo jalkojen kivut ja etenkin kun niihin liittyy turpoamista ja kun olet raskaana, ne kannattaa ottaa tosissaan… Minulle tuli veritulppa ja sen ensimmäinen oire oli juurikin polvitaipeen kipu ja turvotus, josta sitten pakottava kipu toki lähti etenemään ja lopulta tukos oli edennyt ja navan tasolle. Toivottavasti sinun tapauksessasi kipu johtuu kuitenkin vain seisomatyöstä ja siitä, kun kasvava kohtu alkaa painaa laskimoita.

  • primebody kirjoitti:

   Jo kyllä otankin. Tuo polvitaipeen kipu on mulle ihan uus juttu ja siksi oonkin sitä kummastellut, että mikä se on.

 4. Saara kirjoitti:

  Hei muistan lukeneeni aikoinaan blogistasi ”tukivyöstä” jota käytit raskauden jälkeen ja joka auttoi sinua palautumaan paremmin. Mikä vyö oli kyseessä? Kiitos jo etukäteen!

 5. L kirjoitti:

  Hei! Näin teidät Tuurissa, saatoit huomata kun tuijotin 😀 mietin ensin että kuka tuttu oot ja pitääkö moikata, mutta sitten tajusin että ootkin blogista tuttu! 😀 🙂 Näytitte tosi suloiselta perheeltä ja sä niin pikkuiselta ja kauniilta 🙂 Onnea odotukseen ja hyvää kesää!

 6. Karoliina kirjoitti:

  Olisko sulla muuten seisomatyölaisenä suositella jotain hyviä työkenkiä, joilla jaksais koko työpäivän olla? Itse oon aikasemmin käyttänyt lähinnä lenkkareita tai ihan vaan jotain kotoa löytyviä muita kenkiä, mutta nyt oon alkanut vähän enemmän miettimään työergonomiaa kun mullakin herkästi tulee alaselkä kipeäks seisoskelusta ja mulla on lisäksi vähän rakennevikaa polvissa, joka aiheuttaa polvien sisäänpäin kääntymistä. Tietty jostain kenkäkaupasta saan varmaan hyvin apua etsintöihin, mutta kysynpähän kuitenkin onko sulla jotain omia suosikkeja vai meetkö säkin ihan peruskengillä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.