Hae
Prime Life by Umppu

Kun haluat vain lisää…….

 

 

Sitä jotenkin aina kuvittelee olevansa tyytyväinen, kun saa jonkun projektin valmiiksi. Ainakaan mulla ei vaan toimi, sitten millään lailla :). Juuso just kiinnittää viimeisiä listoja seinään ja tässä malttamattomana odotan lopputulosta ja sitä, että pääsen sisustamaan ja stailaan huoneen. Nyt jo salaa suunnittelen seuraavan huoneen remonttia ja tietenkin fiilistelen kokonaan uusittua kotia…. Äitini tuppas sanomaan aina, että ”härrjegyd Ulla-Riitta nyt menee ihan överiks ja niinhän mulla tuppaa aina meneen, mutta harvoin kuitenkaan kadun mitään. Mua harmittaa, kun en  siinä vaiheessa tajunnut, kun muutettiin (uudiskohde) tehdä portaikkoon muutoksia. Meillä ei ole mitään puunväriä kotona, paitsi raput ja niiden kaiteet ja nyt kun ne ovat muutaman vuoden vanhat, niin ne on kellastunut mun mielestä ruman väriseksi. Näinkin kun googlettelin niin yhdessä blogissa todella makeen portaikon, missä oli käytetty mustaa kokolattiamattoa ja mää HALUUN sellaiset. Ja vinkkejä otetaan vastaan tän asian suhteen.

IMG_4561

Leikin tänään kotiparturia ja värjäsin hiukseni lähes mustiksi.

 

Nyt ymmärrän kuinka tärkeää on asuntojen suunnittelu ja kehoitankin kaikkien, varsinkin lapsiperheiden ja tavaraa rakastavien ihmisten miettiä tarkkaan järjevät säilytystilat kotiin. Meillä ne on niin epäkäytännölliset, ettei mitään järkeä ja sillä saankin Juuson suostumaan remppaan. Haaveilen edelleen siitä omakotitalosta, jonka jo löysin tästä läheltä (takapihalta), mutta ei ole  ihan irroittaa 460 000e tästä noin vaan. Aluetta emme halua missään tapauksessa vaihtaa. Haluan myös, että meidän asunto ei vanhene asukkaiden myötä, vaan pysyy kokoajan freesinä ja säilyttää hyvin arvonsa.

 

IMG_4559

Kaivelin arkistoja ja löysin Vilistä kuvan, kun se on pieni. On lapset kyllä samaa näköö

IMG_4567

Mulla on ollut tänään vapaapäivä ja oon nauttinut kauniista ilmasta. Mulla oli kaupungissa tänään treffit yhden huippu tyypin kanssa, kuka opetti mua hieman käyttämään kameraa, jos jossain vaiheessa jatkossa saatattekin  nähdä hiukan parempilaatuisia kuvia. Sen jälkeen mentiin pihalle ja laitettiin amme ulos. Meidän takapiha on todella suojainen paikka ja siihen paistaa aurinko ja se on todella lämmin. Kun muutettiin tähän niin olin innoissani, että meille paistaa ilta aurinko, mutta eihän se paistanut, kun puita oli tiellä, mutta puut kaadettiin keväällä ja nyt ilta jatkuu paljon pidemmälle.

Musta on ihanaa, että oon pikkuhiljaa oppinut nauttimaan hetkesä. Mun on helppo heittäytyä vapaalle hyvinkin nopeasti ja se on todella rentouttavaa. Mulla on ollut alusta asti sellainen tunne, että tästä kesästä tulee loistava ja vielä tänään fiilis parani entisestään, kun luin uutisen, että juhannukseksi on luvattu lämmintä säätä. Varmaan te kaikki muistatte ne lukuisat juhannukset uggit jalassa grillamassa räntäsateessa? Toivotaan, että säät hellisi meitä.

IMG_4555

 

Juuso aloitti Maanantaina Foreverin Detox puhdistuskuurin. Detox tarkoittaa, että kehoa autetaan luonnollisella tavalla ruoan avulla pääsemään eroon myrkyistä ja kuona-aineista. Ja tämä tehdään muun muassa uuden energian saamiseksi ja vastustuskyvyn vahvistamiseksi – jotta yksinkertaisesti saisi uuden elämäntyylinsä käyntiin. Detox-kuuri ei kylläkään suoranaisesti ole tarkoitettu painon pudottamiseen, mutta monet kokevat, että painon hallinta on helpompaa, kun syö terveellistä ja tasapainoista ravintoa, joka vaikuttaa myös puhdistavasti.

Juuso ei syö juuri ollenkaan kasviksia tai hedelmiä ja sitä jopa oksettaa kurkun haju. Nyt ne on otettava vähän kuin väkisin ruokavalioon. Lähestulkoon pakotin sen tälle kuurille syystä että haluan, että mulla on vielä 50:n vuodenkin päästä mies, eikä mikään mädäntynyt lihakasa. Ensimäisen päivän jälkeen painoa oli tippunut 2kg ja tossa se just tokas, että ei oo koskaan ollut näin kauaa ilman lihaa  🙂 (3 vrk). Otettiin ihan huiput kuvat ennen ja otetaan myös jälkeen kuvat ja laitan ne sitten tänne niin näette lopputuloksen.  Juuso teki tänään itselleen Limejitoa, joka sopi oikein hyvin tälläiselle mojiton ystävälle ja sain vähän maistaa. Tähän Detox kuurriin on olemassa ihan oma reseptikirja, missä on hyviä reseptejä, mistä esimerkiksi Juuso on ottanut vinkkiä ruokavalioon. Tämähän ei tähän lopu vaan tilaan seuraavan paketin ettei homma tyssä ihan kokonaan. Tätä ei suositella tehtäväksi, kun on raskaana jotenka itse aion tehdä tämän vasta synnytyksen jälkeen.

thumb_107013__product_display

 

Oon todella onnellinen, jos tää on keino saada Juuso syömään monipuolisemmin ja terveellisemmin ja enemmän samaa ruokaa kun me muut. Jos sinulla heräsi mielenkiinto tätä detox puhdistuskuuria kohtaan niin laita mulle mailia umppu@hotmail.com. Minun kautta voi tilata näitä tuotteita. Se mikä tässä on hyvä on, että et ole yksin ja saat hyvin apua Foreverin sivuilta ja jälleenmyyjältä. Reseptikirja auttaa sinua etenemään päivä kerralla eteenpäin. Kuuri kestää yhteensä 14 vuorokautta. Juuso jatkaa tällä juhannukseen asti.

 

IMG_4498

Itse olen huomannut nyt reilun viikon käytön jälkeen, kun aloitin Vital5 paketilla, että olo on nomaalia hieman energisempi. Olen herännyt joka aamu ilman kelloa kuuden jälkeen. Aikaiset aamut ei mua ole koskaan haitannut, vaan se kellon pirinä ja nyt saan heräillä omia aikoja.  Tänään oli kerrassaan ihana päivä takana ja toivottavasti näitä on vielä koko kesä edessä.

 

Mulla on muuten nyt tapahtumassa blogiin hieman muutoksia. Nimi tulee muuttumaan tässä lähipäivinä ja muistatteko, kun pyysin nimiehdotuksia blogille? Se on joku niistä ja kun sen julkaisen niin lupasin palkita parhaimman, jotenka kannattaa olla kuulolla.

-Umppu

3 kommenttia

 1. Tiina / Fit Fat Mama kirjoitti:

  Miekin oon Foreverin touhuissa mukana :). Detoxia en ole tehnyt, mutta C9:n kyllä ja monella asiakkaallakin tullut huiput tulokset :). Tuota Detoxiakin olisi kiva koklaa joskus

  Tässä omat 9-päivän tulokset: http://fitfatmama.fitfashion.fi/kesakuntoon-tehostartti/

  • primebody kirjoitti:

   Joo sen ajattelin Juusolle seuraavaks 🙂 Käyn tsekkamassa sun jutun 🙂

 2. Iiris kirjoitti:

  Detoxit on sitten kyllä nou nou synnytyksenkin jälkeen, imettäessä, kuten suurin osa lisäravinteista. Harmittaa kun ei itse pääse kokeileen, olen viimeiset 7 vuotta ollut raskaana/imettänyt (tai molempia) eikä loppua näy…:-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.