Hae
Prime Life by Umppu

Mahtava työyhteisö on yksi elämän paras juttu!

 

IMG_4488

Viikonloppu hurahti jo  ja tänään oli taas se kaikkien vihaama Maanantai. Mulle nykyään on ihan sama mikä päivä on, kun oon päivistä aina aivan sekaisin, mutta Maanantain tunnistaa aina jostain asiasta, mikä tapahtuu vain Maanantaisin ja esimerkiksi tänään minulle tuli kaksi asiakasta lähes samaan aikaan ja vain ja ainoastaan oman mokani vuoksi, sillä olin jättänyt toisen kokonaan merkkaamatta kalenteriin. Tätä sattuu, kun varauksia tulee tekstarina, whatsúpilla, facessa, instagramissa yms. Koitan kokoajan opetta asiakkaita nettiajanvaraukseen juuri siksi, koska en luota aina omaan muistiin :). No onneksi sain lutvittua ja tilanteen selvitettyä ja työkaverini ehti myös hieman jeesailla, niin pysyin aikataulussa.

Tästä päästäänkin itse asiaan, eli työyhteisöön. Monella saattaa koko työ nyppiä ja syynä voi olla vaikka ihan yksi ärsyttävä työkaveri. On olemassa ihmisiä, jotka saavat koko työilmapiirin myrkytettyä valittamalla ja usein he eivät itse ymmärrä olevansa syypää kaikkiin ongelmiin. Olen ollut tälläisessä työpaikassa, missä ihmisellä ei ollut koskaan mikään hyvin ja se ei tehnyt työyhteisölle muutakuin hallaan. Hänen mielestä kaikki oli perseestä joka päivä 🙂

IMG_4482

Sain asiakkaalta tänään kukkia <3

Olen pitänyt omaa liikettä jo useita vuosia  (vuodesta 2010 uutena vuonna oli avajaiset)  ja tavannut monenlaista yrittäjää matkan varrella. Voin sanoa, että vasta nyt mulla on lähes täydellinen työyhteisö. Musta on mukava mennä töihin joka päivä, eikä mua ärsytä kukaan tavoiltaan tai ihmistyypiltään. Meillä on töissä aina hyvä meininki, jonka voi myös vaistota paikan päällä. Kaikki on hyvällä tuulella ja asiakkaat vihtyy.

Temme paljon yhdessä asiakkaille tulkintoja ja konsultaatioita ja ratkaisemme yhdessä mahdollisia pulmia värjäyksiin liittyen. Sekin on kivaa, koska monessa työpaikassa tätä ei tehdä. Mää en oo sanonut tarpeeks monta kertaa ääneen kuinka kiitollinen oon mun työkavereista <3 ja kuinka toimiva tiimi meillä on. Olen joka kerta luottanut siihen omaan mutuun, miltä musta on tuntunut, kun joku on ollut viraalisen epävirallisessa työhaastattelussa.

Jokaisen pitäisi ymmärtää kuinka tärkeää on nimenomaan se hyvä työilmapiiri ja miettiä omaa käytöstä, kuinka itse toimii työyhteisössä. Oletko se juuri sinä, kuka jäättää aina tiskit tiskaamatta tai pölyt pyyhkimättä? Se voi olla jokin aivan sinun mielestä mitätön asia, mistä on sanottu monta kertaa, mutta et välitä ja se saa toisen raivon partaalle.

A6B5ED29-60E4-46F0-98ED-E14984134A16

Mun tän päivän candy tukka <3

 

Tuttu lause minkä kuulle kaikissa haastatteluissa menee usein näin: tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen, on ainakin itsellä merkki siitä että juuri kyseinen tyyppi ei nimenomaan tule kaikkien kanssa toimeen , vaan kuvittelee tulevansa. Mun mielestä on parempi esittää asia, että yritän tulla kaikkien kanssa toimeen ja koitan olla mahdollisimman joustava. Kaikki meistä on erilaisia, mutta silti mielestäni kenelläkään ei ole minkäänlaista etuoikeutta toimia aina tietyllä tapaa, vain ja ainostaan koska hän on tietyn tyyppinen. Työpaikalla on sopeuduttava erilaisiin  toimintatapoihin ja tyyleihin ja koittaa lutvia seassa. Vaikka mulla on oma liike ja tietyllä tapaa oikeus päättää asioista ”just niinkuin haluan”, niin keskustelemme monestakin asiasta yhdessä, koska haluan että muutkin viihtyvät ja saavat vaikuttaa. Toki on tiettyjä asioista milloinka mun on tehtävä päätös, joka ei aina välttämättä edes miellytä mua itseeni.

IMG_4497

 

Jos susta tuntuu, että työpaikalla on vain ja ainoastaan ongelmia niin kannattaa aloittaa itsestä. Voisinko itse tehdä jotain asioista toisin? Joskus voipi olla, että kun hieman vaihtaa omaa ajatusmaailmaa, niin kaikki tuntuukin helpommalta.

Koetteko itse työkaverien vaikuttavan teidän työilmapiiriin tai esimerkiksi tiukan pomon?

IMG_4487

Mun on jo pitänyt kauan kirjoittaa uudesta aivan loistavasta tuotteesta VitaLiberalta. Itseruskettava, joka on samalla heti päivettävä kuivaöljy, missä on suojakerroin 50. Tämä on loistava tuote niille, ketkä eivät rusketu, mutta haluavat silti olla auringossa. 50 suojakerroin estää ihon palamisen, mutta tuote itsessään antaa kuulakkaan kauniin sävyn jo levitysvaiheessa. Tätä on saatavilla Primestä.

 

 

Vitaliberatan ulkomuoto on uudistumassa ja tuotesarja on laajentunut hurjaa vauhtia. Saatavilla on myös uusi Itsestäänruskettava anti age kasvoseerumi ja kosteusvoiteen sekaan laitettava kiiltoa ja sävyä tuovat tuotteet. Primestä löytyy tuotteisiin testerit, jos haluat tulla jotakin tuotetta testaamaan. Autamme myös mielellämme oman sävyn löytämisessä. VitaLiberatalla on myös aivan loistava levityskinnas, mitä käyttämällä vältät ruskeat sormenvälit ja rannut.

Mitä vanhemmaksi tulee sitä varovaisempi on auringon kanssa. VitaLiberatan itseruskettavat on turvallisia käyttää ja niillä saa kauniin luonnollisen sävyn iholle. Tämä on myös on yksi tuotesarja, missä iho ei tuoksu juuri millekkään. Sarja on yli 90% luomuainesoasista toteutettu ja on hyvin iho ystävällinen. Tuoteperhe on hyvin laaja. Valikoimissa on myös kesään sopiva kosteuttava päivettävä naamio, mikä on mun oma suosikki tuoete. Siinä ei tarvitse pelätä heräävänsä aamulla oransilla naamalla.

 

-Umppu

15 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Voiko itseruskettavia käyttää raskaana ollessa?

 2. Karoliina kirjoitti:

  Se on kyllä totta, että se ilmapiiri siellä työpaikalla vaikuttaa tosi paljon siihen nauttiiko ylipäätään työstään vai ei. Ja vaikka muuten työporukka tuliskin hyvin toimeen niin ainahan löytyy myös niitä kusipää pomoja, jotka olemuksellaan alkavt ärsyttää. Sä vaikutat tosi ihanalta ja reilulta työnantajalta ja just asiakaspalvelutyössä se työkavereiden yhteishenki kyllä on yks tärkeä asia siinä, että viihtyykö myös asiakkaat 🙂 Tietty pomon pitääkin tehdä ne isot päätökset ja tarvittaessa sanoa ei, mutta kun työntekijöiltäkin vaaditaan sitä joustavuutta niin musta on reilua, että sitä löytyy myös työnantajalta ja yhdessä voidaan sopia ja jutella asioista just niinkuin säkin kerroit teillä tehtävän 🙂

 3. Tuittu kirjoitti:

  Olen lukenut sun blogia aina sillon tällöin ja nyt taas aktiivisemmin. Oli mennyt bebe-uutinenkin ohi, joten onnea! 🙂 Nyt on pakko kommentoida, koska tämä on hyvin ajankohtainen aihe nykyisessä elämäntilanteessani. Olen ikääni nähden tehnyt pitkään töitä, 15-vuotiaasta asti kesätöitä ja lukion jälkeen ollut täyspäiväinen työntekijä kolmessa erilaisessa työyhteisössä. Kaikki työpaikat ovat olleet samalla, koulutustani vastaavalla, alalla.

  Ensimmäinen työyhteisö oli pieni ja kaikki tunsivat toisensa muutenkin. Hommat toimi hyvin, välillä vähän esimiehen ohi, mutta silti ne hommat toimi. Toisessa työpaikassa oli sitten tiukka (ja välillä ammattitaidoton) esimies, mutta työkavereiden kesken pidettiin yhtä. Nykyisessä työpaikassa esimieheni on tosi kiltti ihminen ja se näkyy työyhteisössä. Ihmiset säätää itsekseen, olettaa ja haluavat olla tietoisia mitä muut tekevät jne. Se on välillä ahdistavaa, koska olen tottunut siihen, että ammattitaitooni ja organisointikykyyni luotetaan. Olen alani ammattilainen, joten en tarvitse ketään neuvomaan minua päivittäisissä vastuutehtävissäni. Liian kiltti esimies ei ehkä ole osannut katkaista tällaisia vääristyneistä kaavoja ajoissa eikä tarpeeksi selkeästi… Ehkä tämä on myös kasvunpaikka itselleni. Olen ollut joskus vähän ovimattomatskua, mutta tämä vääryyden kokeminen on kyllä tehnyt minusta aika sisukkaan. On ollut pakko avata suu ja sanoa, että hei kiitos pärjään kyllä ja hoidan itse jne.

  Tulipa pitkä kommentti, jossa ei sitten loppujen lopuksi edes tullut mitään ihmeellistä ilmi 😀 Työkaverit vaikuttavat todellakin työilmapiiriin, sen huomasin siinä työpaikassa, jossa oli tiukka pomo. Tiukkuuskin alkoi tuntua loppujen lopuksi huvittavalta, kun osattiin työkavereiden kanssa kääntää asia yhteiseksi hauskaksi. Työt tuli tehtyä, mutta kukaan ei ottanut _kaikkia_ asioita niin hitsin vakavasti, paitsi pomon läsnäollessa. Tietenkin on työtehtäviä, jotka on tehtävä ja vastuuta joutuu ottamaan, mutta kuka haluu tehdä niitä hampaat irvessä ja niin että ketuttaa sikana? Letkeässä ilmapiirissä ne hommat tulee tehtyä kuin huomaamatta 🙂

 4. Tii kirjoitti:

  Kaunis väri, onko väri mikä? Tällaisen haluaisin kyllä itselleni. Harmi, kun sun kampaamo on kaukana. Kuullostaa juuri sellaiselta paikalta mihin ilolla voi tulla. Ystävällistä ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Mahtavaa myös se, että keskusteletta keskenään.

  Sulla on kiva blogi, kiitos siitä.

  • primebody kirjoitti:

   Kiitos <3 Tässä värissä on kolmea eri väriä sekoitettuna 🙂

 5. Minttu kirjoitti:

  Mikä väri tuo ”candy” oikein on? Onnistuukohan ihan blondeihin hiuksiin? Ihana väri ?

  • primebody kirjoitti:

   Candy snail tarkoitetaan erilaisia karkkivivahteita ja ne nimenomaan onnistuu vaaleisiin hiuksiin

 6. Henna kirjoitti:

  Ihana tuo sinun harmaa jakku! Onko se mistä?

 7. Eppu kirjoitti:

  Hei , teettekö pikkulettejä vielä ? Jos niin mihin hintaan ? Ja juu tiedetään et ne on jo nii nähty , silti ne haluaisin 🙂

  • primebody kirjoitti:

   OMG pikkuletit 🙂 se on ainut asia mitä alallani vihaan 🙂 🙂 eli siis en tee, mutta varmasti jossain tehdään, jotenka älä menetä toivoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.