Hae
Prime Life by Umppu

Koskiset remppaa

 

IMG_4407

Voitin hetki sitten lahjakortin Holiday clubille 2 aikuista ja 2 lasta ja päätin varata hotellin tähän jonnekkin edes suht lähelle ja päädyin Turun Caribiaan. Syystä että sielä on myös SuperPark, mikä oli niin Vilin juttu että. Turussa tulee harvoin käytyä ja kyselinkin facessa, mistä löytyy jokin mukava ravintola, mutta meidän onneksi Hotellilla oli sopivat puitteet ja erittäin hyvä ravintola, jotenka ei tarvinnut liikkua minnekkään.

Jotenkin tuntuu, että sitä yhteistä aikaa perheen kanssa ei ole koskaan liikaa ja ainakin itse pystyn nauttimaan paljon enemmän siitä kun olen pois kotoa. Mielessäni mietin, että Caribia on jo parhaat päivät nähnyt, mutta yllätyin positiivisesti. Ei se nyt ihan vimosenpäälle ollut, mutta kylpylä palveli meitä juri siinä tarkoituksessa kun piti ja meillä oli hieman isompi huone, mikä oli ihan mukava. Hotellia remontoidaan kokoajan.

IMG_4418 IMG_4425

 

Sielä me polskittiin ja syötiin mahat täyteen. Uni maittoi illalla koko porukalle. Lähdettiin runsaan aamupalan jälkeen kotia kohti, koska tänään oli ohjelmassa lounasta porukoilla ja Vilillä oli kaveri synttärit. Niin ja meillähän on kotona meneillään remontti 🙂

Remppa on edistynyt jo hyvää vauhtia. Vanha parketti on pois, jonka laitoin Toriin, että saa tulla hakemaan ilmaiseksi ja sekin oli jo seuraavana päivänä haettu. Loistavaa kierrätystä hyvälle tavaralle.

Nyt meillä on jo seinä maalattu ja kaapistot asennettu. Kaapit päädyin hakemaan Ikeasta PAX sarjaa ja ette usko kuinka paljon tekee tilaa lisää, kun kaappi on vain 37cm syvä. Mietin pitkään kaapinovia ja päädyin valitsemaan sellaiset, missä on hieman elävä viirumainen pinta ja ne on aivan täydelliset.

IMG_4436 IMG_4437 IMG_4443

 

Nyt kun lapset nukkuu niin mun on pakko mennä siivoon, että saadaan vietyä sänky tonne, kun ollaan jouduttu nukkuun sohvalla ja nojatuolissa pari yötä 🙂

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.