Hae
Prime Life by Umppu

Pahan olon jälkeen tulee aina hyvä olo

 

On ollut jo hetken aika, kun asiat on mennyt omalla painolla eteenpäin ja on tapahtunut niitä hyviä asioita. Uskon moneenkin asiaan ja etenkin siihen, että pahan jälkeen tapahtuu aina jotain hyvää. Silti olen kokoajan hieman varpaillani monenkin asian suhteen, koska jouduin kokemaan ehkä vähän liian paljon niitä vastoinkäymisiä alkuvuodesta.

Ainakin mulla hyvinvointi lähtee aina sisältäpäin. Vaikka kuinka ihminen näyttää ulospäin hyvältä niin se ei kerro yhtään mitään. Toki myös sisäinen hyväolo säteilee ulospäin. Olen tietoisesti koittanut rauhoittaa elämääni ja keskittymään siihen aikaan, mitä vietän perheeni kanssa kotona.teen vain 4 päivää viikossa töitä ja koitan olla siiä tiukkana. Koitan kokoajan vältää kännykän räpläämistä ja jos joskus on hetki, että ei ole mitään tekemistä niin oon vaan.

IMG_1863

 

Olin tänään elämäni ensimäisen kerran vyöhyketerapiassa, mikä oli oikein miellyttävä kokemus. Näin kiireisenä yrittäjä/äitinä on hyvä saada joskus sitä täysin omaa aikaa ja niin että pääsee kunnolla rentoutumaan. Kun en ollut aiemmin käynyt, niin en oikein osannut odottaa mitään. Voin ehdottomasti Suositella Titiä Beauty Putiikista ja hänelle voit varata aika TÄÄLTÄ

 

Mietin paljon tulevaa ja sitä olenko valmis siihen, että meitä on kohta 5. Valehtelisin jos väittäisin, ettenkö välillä mieti tilannetta ja sitä millaista se arki sitten tulee olemaan. Halusinkin purkaa näitä ajatuksia ja varasin meille aikaa pariterapiaan ja se oli aivan loistava päätös. Mun pahin painajainen elämässä olisi varmasti avioero. Nykypäivänän varmaan moni liitto päätyy ennemmin eroon, kun siihen että ollaan yhdessä. Meillä ei Juuson kanssa ole mitään sen kummempia ongelmia, mutta haluan puhua ennakkoon tästä perheen lisääntymisestä ja siitä, että ajatukset asian suhteen ovat samanlaisia.  Haluan siis ennakoida, ettei mitään kriisiä edes tule 🙂 Mitenkään miehiä dissaamatta, mutta he kasvavat aikuisiksi usein hieman meitä naisia myöhemmin ja se tekee ainakin meillä joskus pieniä ristiriita tilanteita ”mikä on sopivaa käytöstä perheenisältä”. Pian kun lapsia on kolme niin pitää ymmrtää, että ne omat kiekkovuorot eivät määrittele perheen arkea vaan ihan muut asiat. Haluan että puhumme asioista etukäteen, jos jokin vaivaa ja kuuntelemme toisiamme. Nyt tuntuu, että elämä on niin hektistä, että edes siihen keskusteluun ei ole aikaa, jotenka mikä sen parempi, kun valmiiksi varattu aika ja vielä ammattilaisen kanssa <3. Ollaan käyty sielä nyt muutama kerta ja se on ollut hienoa. On mahtavaa oppia omasta puolisosta uusia asioita vielä melkein 10:n vuoden yhdessäolon jälkeenkin.  On myös ihana sanoa ääneen toiselle sellaisia asioita, mitä ei tule sanottua, mutta mitä pitäisi sanoa useammin.  Suosittelen kaikille <3 Mää uskon, että tää vaan vahvistaa meitä.

IMG_4360

 

Nyt kun elämä kesällä ja kamalan ruuhkan jälkeen alkaa hieman rauhoittuun niin aion panostaa ihan erilailla omaan terveyteeni ja nimenomaan siihen sisäiseen asiaan. Varmasti kaikkia kiinnosta sisäinen hyvivointi ja oma terveys ja ainakin omalla kohdalla se näyttelee nyt suurempaa roolia, sillä olen lapsilleni se tärkein ihminen maailmassa ja haluan voida ja jaksaa touhuta heidän kanssaan.  Nyt on myös ihanaa, että mulla on ainakin toistaiseksi elämäni ensimäinen ja varmasti vimeinen oireeton raskaus, mikä antaa myös paljon erilaista voimaa. Tilasin itselleni Foreverin Vital 5 pakkauksen, millä pääsen hyvin alkuun. Foreverin tuotteet ovat todella laadukkaita ja varmaan moni onkin niistä jo kuullut tai nähnyt jossain

 

vital5

Tämä on älykäs peruspaketti, joka yksinkertaistaa tietä hyvinvointiin päivittäin. Tällä aloitin tänään itse. Juusolle tilasin detox paketin, minkä se aloittaa asap ja saatte seurata tilannetta reali ajassa 🙂 Se poistaa kuonaaineita kehosta ja reilu viikossa paino tippuu yleensä 2-8kg. Olemme lähdössä viikonloppuna Turkuun, jonka vuoksi aloitus siirtyy Maanantaille.

Oma pakkaukseni Vital 5 sisältää:

 • 4 x Forever Aloe Vera Gel
  Myyntisuosikkimme Aloe Vera -juoma koostuu käsin poimitusta, luonnonmukaisesti viljellystä Aloe verasta.
 • 1 x Forever Arctic Sea
  Ravintolisä, jossa Omega 3-sisältö, joka on tehty erityisesti muistuttamaan ruokavaliota, joka sisältää paljon kalaa ja äyriäisiä. Hyvä yhdistelmä omega-3-rasvahappoja DHA:ta ja EPA:ta.
 • 1 x Forever Daily
  Pieni tabletti, jossa suuri sisältö, joka antaa sinulle tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Sisältää myös Aloe Vera Geliä, lykopeenia ja koentsyymi Q10:ntä.
 • 1 x Forever Active Probiotic
  Erittäin suosittu ravintolisä, joka sisältää yhdistelmän kuudesta eri bakteerikannasta.
 • 1 x Forever Argi+
  Kehitetty erityisesti sinulle, joka elät aktiivista elämää. Sisältää aminohappo L-arginiinia sekä mehu- ja hedelmäuutesekoituksen. Antaa sinulle päivittäisen annoksen vitamiineja C, D, B6, B12 ja foolihappoa.

Haluan suosia kosmetiikassa ja lisäravinteissa aina sitä vähän vihreämpää linjaa ja tässä on ainakin mulle ja meidän perheelle varmasti pysyväksi jääviä tuotteita. Olen käyttänyt näitä tuotteita aiemminkin ja todennut ne todellakin toimiviksi. Silloin minua ei vaan kiinnostanut tarpeeksi oma itseni ja hyvinvointini ja se jäi pelkkään kokeiluun. Myös olen kuullut, että säännöllinen aloeveran nauttiminen sisäisesti on vienyt joltain allergiaoireet kokonaan pois ja se jos jokin olisi enemmän, kuin tervetullut.

IMG_4348

Tilasin myös itselleni  ja Juusolle testiin Aloe ever-shield deodorantin. Ainakin itselläni kainalot kutiaa vanhan Rexonan jäljiltä ja se tuntuu jo hieman pelottavalta. Teen kosmetiikan kanssa päivittäin töitä, enkä halua missään tapauksessa herkistyä tai allergisoitua tuotteille, koska en voisi harjoittaa rakastamaani ammattia enää. Kaikki kosmetiikka mitä iholle laitetaan kannattaa tutkia mitä ne sisältää.  Tässä on hieman tuotetietoa:

Hellävarainen ja tehokas deodorantti, joka pitää sinut raikkaana pitkään. Ei tahraa ja siinä on mieto tuoksu, joka sopii sekä miehille että naisille. Kun päivän mittaan lämpötila nousee ja vauhti kiihtyy, on mukava voida tuntea itsensä yhtä raikkaaksi kuin aamulla kotoa lähdettäessä. Aloe Ever-Shield -deodorantti antaa tehokkaan suojan pahaa hajua vastaan.

Koska deodorantti sisältää ihoa hoitavaa Aloe veraa, sitä voidaan käyttää heti pesun, ihokarvojen ajon tai vahauksen jälkeen ilman että se kirvelisi iholla. Muotonsa – käytännöllinen puikko – ja koostumuksensa ansiosta Aloe Ever-Shield -deodorantin käyttäminen on helppoa. Siinä on mieto tuoksu, eikä se jätä vaatteisiin tahroja. Aloe Ever-Shield ei sisällä alumiinikloridia.

Käyttöohjeet

Käytä päivittäin puhtaan ja raikkaan tunteen ylläpitämiseksi.

 • Tehokas deodorantti
 • Hoitaa ihoa
 • Ei sisällä alumiinikloridia

Oon todella innoissani näistä tuotteista ja kerron näistä jatkossa varmasti lisää. Jos sinulla heräsi kiinnostusta jotain tuotetta kohtaan niin voit laittaa mulle suoraan mailia niin kerron lisää: umppu@hotmail.com Minun kautta voi myös tilata näitä tuotteita. Vaikka en ole mikään kutsujen järjestäjä niin varmasti tulevaisuudessa pidän Primellä muutaman hyvinvointi illan minne te kaikki lukijat olette tervetulleita.

-Umppu

 

18 kommenttia

 1. Tiia kirjoitti:

  Sun blogi on ihan mahtava! 🙂 tykkään kun kirjoitat rehellisesti ja puhut suoraan asioista. Sulla on tosi voimakkaat mielipiteet ja musta on hienoa kun et häpeile niitä tuoda julki! Ja oon oikeastaan lähes aina ollut samaa mieltäkin sun kanssa 😀

  Pakko kysyä, et onko sun asiakkaat lisääntynyt blogin myötä? Itelle tulee ainakin sellanen olo, et jos en asuisi täällä 150km päässä niin varaisin sun kampaamosta ajan! Mut taidan vielä toistaiseksi asioida kuitenkin täällä lähempänä 🙂
  Oot kyllä tosi mukavan oloinen ihminen 🙂 ihanaa kesää sulle ja perheellesi!

 2. Karoliina kirjoitti:

  Mä oon kanssa alkanut hiukan vähentää kotoa kosmepurkkien määrää ja vaihdellut niitä synteettisiä tuotteita vähän luonnollisempaan ja seuraavaksi ajattelin kokeilla ihon ja hiusten pesuun joko oikeaa Marseille-palasaippuaa tai Afrikan musta saippuaa 🙂 Tiesithän muuten, että deodorantti ei estä hikoilua, kuten tuossakin ostamassasi tuotteessa kerrottiin se vain ”antaa suojan hien hajua vastaan”, antiperspirantit joissa sitä alumiinia on taas estävät myös kainalon kastumisen. Itse en onneksi paljoa normi arjessa hikoilekkaan, joten useimmiten olenkin kokonaan ilman mitään kainaloaineita, mutta silloin kun tarkoituksena on esim. juhlissa estää hikoilua niin käytän ihan hyvin mielin alumiinillista antiperspiranttia. Miehellenikin olen koittanut jotain luonnollisempaa tököttiä löytää, mutta hän on kyllä niin kova hikoilemaan, että ei ole edes noiden ”hajun poisto lupauksista” hänellä mitään hyötyä, joten antiperspiranteilla mennään vielä täällä…

  • primebody kirjoitti:

   Itse en syty kirveelläkään ajatukseen hiustenpesu saippualla 🙂 mutta kerro ihmeessä miten meni. Mää en itse hikoile jotenka uskon että tää on just hyvä 🙂

   • Karoliina kirjoitti:

    Joo itsekin oon vähän epäileväisin mielin, vuosia kuitenkin niin marketti- kuin kampaamomerkkienkin hiustuotteita käytettyäni ei oo vielä sitä just oikeaa sarjaa löytynyt, joten ajattelin lähtee seuraavaksi tota kokeilemaan, kun moni on kuulemma sillä konstin saanut tuuheat ja hyvinvoivat hiukset. Tosin kaikillehan ei kaikki voikkaan sopia ja lisäksi ilmeisesti noi palasaippuat ei kovan veden laadun kanssa hiustenpesuun sovi ja niitä saa vissiin vähän enemmän huuhdella pois kuin normishampoota, mutta omalla paikkakunnalla on hyvin pehmeä vesi, joten ajattelin kyllä testata, kun ei nuo palat kalliitakaan ole ja sit jos ei sovi hiuksille niin voi just käyttää vartalon- tai käsienpesuun loput 🙂

 3. bansku kirjoitti:

  Oman käytön perusteella en suosittele tuota aloe vera-dödöä. Hikosin todella paljon ja se haju oli aivan karmea ?ennätin käyttämään tuotetta kolmisen viikkoa kun tajusin, että kainaloihin oli ilmestynyt lisäksi kutisevaa punoitusta (allerginen reaktio?). siihen loppui käyttö ja samoin hävisi punoitus. Muutenkaan en ymmärrä tätä hehkutusta kyseisen valmistajan tuotteista.. edullisemmin saa oikeasti luonnonmukaisia tuotteita ihan kaupasta tai netistä.

  • primebody kirjoitti:

   Itsellä on nyt testissä. En juuri hikoile, mutta ilman dödöä en mielellään lähde minnekkään. Uskon että tämä sopii hyvin juuri mulle ja ainakin kutina loppui heti! Mulla ainakaan kyse ei aina ole hinnasta vaan laadusta. Moni ei todella paneudu inki luetteloon ja selvitä mitä aineita niissä oikeasti on vaan tuijottaa hintalappua. Nämä tuotteet on laadukkaita ja hyviä eikä todellakaan kalliita 🙂

 4. Niina kirjoitti:

  Saako kysyä minne varasitte ajan tuonne parisuhde terapiaan? Tampereella kun niitä on monia ja olis kiva kuulla kokemuksesta.

 5. Oona kirjoitti:

  Foreverin tuotteet ovat mahtavia, varsinkin tuo dödö. Kiitos ihanasta ja rehellisestä blogista ❤

 6. J kirjoitti:

  Forever on varmasti hyvä sarja mutta en ihan ymmärrä tätä hehkutusta sen luonnonmukaisuudesta koska ei se ole luonnonkosmetiikkaa. Tässä sarjassa on ihan täysin synteettiset (huonoksi ihmisille ja luonnolle) aineet pohjalla, esim. parabeeni, EDTA, linaloni, triklosan… Triklosan on muuten todettu aika myrkylliseksi kemikaaliksi ja sitä löytyy juuri for everin deosta. For everin valttikortti on tuo aloe vera mutta kyseisellä firmalla on todella harhaanjohtavaa markkinointia tuotteiden luonnonmukaisuudesta. Vaikka se aloe vera on viljelty ekologisesti, ei se tee foreverista ekosarjaa. Ei kuluttajat niitä incejä valitettavasti osaa avata mutta millä perusteella itse miellät for everin incit paremmaksi? P.S: kommenttini ei ollut tarkoitettu provosoivaksi vaan haluaisin vähän herätellä 🙂

  • primebody kirjoitti:

   En puhu postauksessa mitenkään luonnonkosmetiikasta (muutakun mainitsen deodorantin) puhuin vitamiineista ja juotavasta aloeverasta ja hyvästä olosta. Mielestäni lähdit hieman hakemaan kaukaa? En myöskään väittänyt sarjaa ekosarjaksi? Jos otat käteen vaikka rexonan tai doven tuotteet ja vertailet inkejä niin eiköhän se selviä miksi ne on paremmat?

   • J kirjoitti:

    Kiitos vastauksestasi 🙂 Forever/jälleenmyyjät itse mainostaa paljon sanoilla ”luonnonmukainen ja ekologinen”. Itse sanoit suosivasi sitä vähän vihreämpää linjaa kosmetiikassa ja oletin sinun myös mieltävän sarjan luonnonmukaiseksi koska tämän sarjan mainonnassa esiintyy paljon sitä kuuluisaa ”viherpesua”. Ei ollut tarkoitus syyttää juuri sinun tapaasi kirjoittaa tuotteista, halusin kuitenkin tietää mielipiteesi että miten tulkitset incejä ym. Olihan tässäkin postauksessa hehkutusta hellävaraisuudesta. Pahoittelen oletustani… En epäile etteikö olisi hyvä sarja, itseäni vain häiritsee paljolti näiden tuotteiden mainostaminen kuluttajille.

 7. Ammi kirjoitti:

  Foreverin deo ollut käytössä pari vuotta, tykkään.

  • primebody kirjoitti:

   Sain kaverilt viestiä… No ehkä niiden miestenkin on joskus aika ymmärtää mitä se synnytys tekee naiselle eikä ajatella niin pinnallisesti asioista 🙂

 8. linda kirjoitti:

  Voi että tykkään sun blogista! Jotenkin ihan hassua miten se iskee vaikka oon alta parikymppinen ja ihan eri elämäntilanteessa. 🙂
  Toivottavasti sua ei haittaa jos kysyn täällä hiusjuttuja! Ku oon pyrkinyt olemaan todella hellä (ei muotoilutuotteita, permiksiä, värjäyksiä tms) hiuksiani kohtaan ja hoitaa niitä hyvin, mutta silti jo 4 kk leikkauksesta tukkaa pitää taas kunnolla leikata että kaikki kaksihaaraiset lähtee pois. Vaikeeta kasvattaa ku tuntuu että latvat haarottuu hirveetä vauhtia! Oisko sulla suositella mitään hyviä tuotteita joilla tukkaa vois pitää paremmassa kunnossa? Mun tukka on paksu, sileä ja sinänsä ihan vahva ja elinvoimanen, mutta kakshaarasia tulee vaikka se ei edes tunnu kuivalta.

  Kiitos jos vastaat ja ihanaa kesää! Toivottavasti saat rentouduttua 🙂

 9. Henna kirjoitti:

  Kiva kun säkin oot löytänyt Foreverin tuotteet. Ite oon käyttänyt jo muutaman vuoden, enkä kyllä vaihtais.. Toimii ?

 10. TinsuK kirjoitti:

  Mielleläni kanssa kuulisin, lisää tuosta parishdeterapiasta. Se on ihan loputon suo, että kenelle mennä jos googlettaa. Kokemuksesi perusteella voisit varmaan suositella jotain parisuhdeterapeuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.