Hae
Prime Life by Umppu

Tiedättekö kun vahingossa onni potkaisee just sua?

 

 

Ei hitto soikoon, kun mulla kävi hyvä säkä. Kirjoitin tossa pari postausta taaksepäin meidän tulevasta makuuhuone remontista ja sain Juuson ylipuhuttua yhden seinän maalaukseen ja kaapistojen vaihtoon….. Nooooo… Kaapeista oli pakko irroittaa listat, että ne voi siirtää niin voitteko kuvitella, että mua onnisti <3. Kaappien alla ei ole ollenkaan parkettia, jotenka me joudutaan vaihtaam makkariin lattia, eikä mun edes tarvinnut salaa nuijia sitä tahallani rikki tai lommoille niinkuin suunnittelin aiemmin. Juuso päästi siinä kohtaa pari perkelettä ja mää tanssin sadetanssia.

Kun saan jotain päähäni niin mulla alkaa heti toiminta, enkä odottele kauaa. Se on samalla hyvä, mutta myös tavallaan (muiden mielestä) tosi ärsyttävä piirre. Sanoinkin Juusolle, että tilasin jo kaikki tarvikkeet ja puuttuvat kalusteet valmiiks, niin se vaan tokas että en lähde enää kotoo pois, jos joudun aina remontoimaan kun palaan 🙂

Hain porukoilta tapetin irroituskoneen ja kauaa ei nokka tuhissut, kun se oli seinästä irti. Laitoin eilen vanhat kaapistot myyntiin toriin ja faceen, että saan ne pois uusien tilalta. Ja  muutakin tavaraa multajää yli. En malta odottaa, kun saan viikattua kaikki vaatteet siististi kaappiin ja niin, että ne pysyy järjestyksessä. On karu totuus, että paljon sotku riippu siitä, että ei ole tarpeeksi säilytystilaa tavaran paljouteen nähden, eikä tavaroille ole omaa paikkaa. Taas saa varata kirppispöytää, jonne mulla on säkki tolkulla kamaa. En voi ymmärtää mistä sitä aina edes tulee.

IMG_2060

Sisältää kaupallisia linkkejä*

Lamppu TÄÄLTÄ

Meillä jäi hieman Primen remontista yli laminaattia ja saan hyvin hyötykäytettyä sitä tässä makuuhuone projektissa.  Hankimme silloin laminaatin Novafloorilta mistä aion tilata samaa lattiaa lisää. Onneksi sitä on nyt sen varran, että saamme huoneen tehtyä ja muulla ei ole niin kiire. Jotenkin itse ajattelen niin, että asunto kannattaa pitää kokoajan ns. päivitettynä, jollloin se säilyttää maksimi arvonsa. Mun haaveet siitä omakotitalosta ei ole hiipuneet, eikä tuskin koskaan hiivukkaan. Jaksan tehdä aina töitä niiden unelmien eteen ja haaveilla <3

Meillä jäin myös hieman ylimääräistä aitokiven valkoista kiveä, mitä ajattelin mahdollisesti hyödyntää esimerkiksi vessan seinässä. Mun remontti lähtee taas aivan lapsesta ja nyt ei olisi kyllä minkäänlaista budjettia koko remppaan… Onneksi vanhaa myymällä saa aina hyvin katettua kuluja ja kun voimme tehdä suurimmaksi osaksi itse niin siinä säästää.

ells_0132563_15155

 

Haluaisin myös meidän takapihalle jotain uutta ja inspiroiduin tästä kuvasta. Jotenkin nin kauniin kevytta.

Tuoli TÄÄLTÄ 

Pöytä TÄÄLTÄ

Muista Ellokselta 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut.

Hyödynnä Täältä koodilla: 339601

HUOM. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 3.7.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Tuleeko teille keväällä/kesällä koskaan mitään remontti huumaa, vai johtuukohan tämä sitten raskaudesta, kun siinä aina sanotaan, että jossain kohtaa tulee pesänrakennusvietti. Toki nyt ajattelen remontissa sitä käytännöllisyyttä eniten ja mitenkä saadaan parhaiten ratkaistua säilytysongelmaa.

Onneksi sen oon oppinut, että aina kun hankin jotain uutta niin luovun jostain vanhasta <3

 

Meillä oli Primessä tänään erilainen työpäivä, mikä tarkoittaa koulutusta. Osalle meistä on tuttua Schwarzkopfin värit ja osalle ei niin tutut, eli kyseessä oli puhtaasti värikoulutus. Keskityimme tälläkertaa vaalennusten erilaisiin taittoihin ja siihen, kuinka saamme kauniita hieman pastellisia vivahteita/lopputuloksia hiuksiin. Kaikista töistä tuli todella hyviä ja meidän mallit on myös erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin, kuten mekin.

13412912_1193124787399668_4280964381747230138_n

Hiukset: Hanna Tyrmi

Pastellisia vivahteita on monenlaisia ja se ei aina suoranaisesti tarkoita mitään vaaleanpinkkiä ponitukkaa, vaan se voi olla tummemmassakin hiuksessa vivahteena. Tässä yllä olevassa hiuksessa oli pohjalla: vanha hieman epätasainen tumma, mitä lähdettiin kevyesti puhdistamaan ja taittamaan hieman ”marjapuuron” vivahteeseen. Väri on todella tätä päivää ja aivan super trendikäs.

13417600_1193124817399665_4051727983901159672_n

Hiukset: Hanna-Loviisa Isique

13332995_1193124794066334_9001556090274246875_n

Hiukset: Esther Fair

13346789_1193124837399663_5846512741234210166_n

Hiukset: Umppu&Hanna Tyrmi

13346929_1193124810732999_7161620235496779194_n

Hiukset: Umppu

Tämä alimmainen työ oli todella suuri töinen. Malinna mulla oli ystäväni Maikku ja josku sattuu hänet tuntemaan niin tietää, millaisesta hevosenharjasta on kyse. Halusin tehdä jotain, mihinkä mulla ei koskaan ole aikaa liiketyössä ja ehdotinkin heti, että mitä jos vaalennetaan koko tukka, jonka jälkeen taitetaan väri vaaleaksi pastelliksi. Värjäsin hiuksia yhteensä 3 tuntia ja lopputulos oli ainakin omasta mielestäni ihan super ihana. Hiukset eivät edes tule oikeuksiinsa kuvissa.

Päivä oli oikein antoisa ja on kiva välillä haastaa itseään ja omaa ammattitaitoa. Kesälomien jälkeen sitten taas uusia koulutuksia ja uusia juttuja. Meillä on kyllä primessä aivan loistava ja mielettömän taitava porukka, joiden ”pomo” olen suurella ylpeydellä <3 Ihana on myös inspiroitua omasta porukasta ja siitä, kun kaikki haluavat oppia uutta. Kiitos tytöt <3

-Umppu

7 kommenttia

 1. ninni kirjoitti:

  Elloksen alekoodi voimassa 5.6. saakka? O-ou..

  • primebody kirjoitti:

   Sori. Päivitin uuden koodin ja pahoittelut. Nyt on toimiva koodi 🙂

 2. Marika Kreitsberg kirjoitti:

  Ihanat aina noi sun lopputulemukset, nii rempassa kun hiuksissa ? jos teidän kampaamo olisi noin 200km lähemällä niin olis vakioasiakas, täälläpäin kun en oo sitä oikea kampaamo löytänyt(lue, vaikea asiakas ? )

 3. Minttu kirjoitti:

  Voi, kun saisi nuo Maikun kutrit ja olisi varallisuutta käydä kampaajalla! <3
  Ootko muuten mitä mieltä kotivärjäyksestä? Olisiko hiuksen kannalta parempi ostaa tuotteet kampaamoista, vai onko markettien kotivärit ihan käytettäviä? Niissäkin vaihtoehtoja on niin pirusti. Mitä kotivärissä kannattaa ottaa huomioon värin lisäksi, tuoteseloste?

 4. Maarit kirjoitti:

  Voi Umppu, koska järjestät kirppismyynnin esim.blogissa? ?

 5. hepu kirjoitti:

  Itseasiassa en tiedä sitä kun onni potkaisee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.