Hae
Prime Life by Umppu

Millä saat miehen onnelliseksi muutamassa sekunnissa ;) ja alekoodi SparParkkiin

Yhteistyössä SparPark Uittotunneli
IMG_3992

Siinä kävelee onnellinen mies :). Eilinen kesäpäivä, oli parhaita tähän asti ja on ihanaa, kun saamme nauttia niitä jo tässä alkukesästä. En muista koska olisi jo näin paljon muistoja Toukokuulta. Meillä on ainakin joka vuosi yhtenä kysymyksenä, että mitä tänään tehdään? Tuntuu, että Tampereella on tullut koluttua vuosien saatossa jokainen kolkka ja sitä kaipaa vähän uusia juttuja muutenkin.

Sain Keskiviikkona mahdollisuuden päästä Uittotunneli SparParkiin ajelemaan vesijeteillä ja, kun soitin asiasta Juusolle niin totesin, että tämä on se juttu, millä voi tehdä miehen onnelliseksi muutamassa sekuntissa. Ei tarvinnut kauaa houkutella. Kasattiin porukka ja lähdettiin kohti kohdetta.

IMG_4047

 

Miehillä tää on jostain syystä tuttua homma ja annettiinkin suosilla heidän aloittaa. Sinne ne katos jonnekkin kaukausuutteen. Eiks se niin mene, että lapsi on terve kun se leikkii? Se ilme kun saavutaan rantaan on täynnä onnea. SparParkissa on useita jettejä, mitä voi vuokrata kimpassa tai jokaiselle oman. Ison vuokraus on 120e/h ja nämä mitä kuvissa näkyy on 100e/h. Koodilla UMPPU on nyt mahdollisuus saada -20% hinnasta, mikä kannattaa hyödyntää ehdottomasti.

Tämä on ihan loistava juttu viettää aikaa kavereiden kanssa ja paikan päällä on iso laituri, missä voi odotella ottaa vaikka aurinkoa. SparParkissa on myös mahdollista saada kokeilla Flyboardia, mikä on vähän kun vedessä oleva leijuva lauta. Tää on myös loistava idea kesän polttareihin yms.

Kun miehet oli ajanut oli naisten vuoro. En ole koskaan ajanut jetillä. Tykkään haastaa itseni ja ajattelin, että tätä on pakko testata, kun siihen on kerran tilaisuus. Ehdottomasti teen tän mielummin Suomen järvessä, kun merellä, missä merenkäyni on hieman eri luokkaa. Mulla on ollut aina hieman vesikammoa ja niin hassulta kun se kuulostaa, niin en ui muutakun uima-altaassa. Pahin pelko on siis kaatua..

IMG_4045

Itsehän painoin kauheella uholla jetin selkään. Jokainen saa  ohjeet miten laite toimii, mikä oli mulle ainakin ihan must juttu. Siitä lähdin sitten liikkeelle ja olin jo ensimäisen minutin jälkeen niin hiestä märkä pelkästä pelosta, että käännyin takaisin päin.. hahahahah… Ehkä mun on vaan todettava, että vesi ei oo se mun elementti.. Pakko kyllä sano, että hävetti, kun oma kummityttö painoi isäsnsä kanssa hirveetä vauhtia edellä ja itse en vaan uskaltanut. Silti kokemuksena aivan mahtava ja kaikki oli ihan fiiliksissä.

 

IMG_4046

Paikka on ihana ja rento meininki ja voi suositella tätä ehdottomasti kaikille. Varmasti mennään uudelleen, mutta taidan keskittyä itse siihen auringonottoon :). Paikanpäällä on pelastusliivit (löytyy myös lapsille) ja ainakin meillä oli ihan omat vaatteet. Jos ei kauheesti kikkaile niin siinä säästyy suht kuivana.

Uittotunnelin osoite on Paasikiventie 38 ja edessä on hyvin parkkipaikkoja. Vierestä löytyy myös kahvila, mistä saa pientä purtavaa. Kesällä saattaa jopa olla, että heidän oma grilli on kuumana 🙂

Yhteystiedot: info@sparkpark.fi
+358 400 908888

11270195_1448332298815534_8218419457123219365_o

Heiltä on myös mahdollisuus saada:

Yrityksille ja ryhmille järjestämme ohjattuja jettisafareita Näsijärvellä max 7 jettiä plus vetäjä.

Tiedustelut safareista sähköpostilla. info@sparkpark.fi

Kannattaa käydä tykkäämässä fasessa sivuista ja instasta löytyy nimellä @uittotunnelisparpark

-Umppu

4 kommenttia

  1. Kesäheinä kirjoitti:

    Moikka!

    Kauanko toi alekoodi on voimassa?
    Voiko ton 100€ jakaa kaverin kanssa, eli voiko yhellä jetillä mennä kaverin kanssa kaksin ajeleen? 🙂

  2. Tiia kirjoitti:

    Samaa olisin kysellyt, että onko esimerkiksi vielä ensi viikolla voimassa tuo alekoodi??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.