Hae
Prime Life by Umppu

Olen mielummin osa sitä porukkaa, joka tekee, kun osa sitä porukkaa, joka kommentoi, mitä muut tekevät.

sisältää House of brandonin kaupallisia linkkejä*

 

Bongasin tämän lauseen Paula Vesalan haastattelusta ja se jäi pitkäksi aikaa mieleeni muhimaan. Mutustelin sitä pitkän aikaa ja se kuulosti kokoajan vai paremmalta. Kommentointi on suuri osa blogimaailmaa ja joskus ainakin omat aiheeni keräävät paljon kommentteja. Nyt kun olen taas palannut työelämään äitiysloman jälkeen niin aika on rajallinen ja aina en ehdi vastaamaan kaikkiin kommentteihin. Vaikka kommentointi on siistiytynyt vuosien mittaan aika hyvin, niin välillä joukkoon mahtuu muutama pommi. Joskus vastaan muutamalle kommentoijalle suoraan s-postiosoitteeseen, mutta usein nekin ovat feikkejä, koska pelätään ottaa vastuuta omista alaarvoiista kommenteista. Naurettavin lause on edelleen se että: kun kirjoitat julkista blogia niin sinua saa julkisesti arvostella…………

Monella asialla on usein syy miksi joku on niin ja esimerkiksi muutama kommentti mikä tuli pari postausta taaksepäin (mitä en kehdannut edes julkaista) sai mut taas raivon partaalle. Jos on pakko haukkua jotain niin haukkukaa mua, mutta jättäkää perheeni rauhaan. Jos jollain on suuri ongelma mun mieheni hampaiden takia niin voin kertoa, miksi ne on sellaiset. Juuso on vähän ennen kun me tavattiin jäänyt auton alle ja koko yläosan  hammasrivistö tuhoutui täysin ientä myöden. Edessä oli vuosien erilaiset hammaseikkaukset yms ja siihen tehtiin, mitä oli tehtävissä. Kiekkoilijoiden suut on muutenkin aika usein ilman hampaita ja suurin osa heistä käyttää tekareita. Nitä ei kannata laittaa kuntoon kunnes kiekonpeluu loppuu kokonaan. Ilman taitavaa hammaslääkäriä tilanne ei olisi tuskin edes noin hyvä mikä se nyt on. Tässä tapauksessa taas ihmettelen, miten joku jaksaa nähdä vaivaa toisen ulkonäköön liittyväsä asiassa niin paljon, että perustaa sitä varten jonkun feikki s-posti tilin, mitä kautta voi kommentoida……

 

 

IMG_3787

 

Mää valmistaudun jo suomen kesään ja siihen, että saan vatsani piiloon ”ettei lapsivesi ala kiehumaan ;)” En tiedä onko muilla samoja fiiliksiä, mutta itse jotenkin pidän siitä, että esimerkiksi rannalla, jos lähden siitä omasta tuolista jonnekkin niin on jotain mukavaa päälle pantavaa, eikä tarvitse pelkillä bikineillä juoksennella. Tarkoitan tällä nyt lähinnä niitä ääkkilähtöjä lapsien perään, kun tuntuu että perskannikat tulee kaks tahtia myöhässä perässä..

House of Brandoniin on tullut huima kasa Calvin Kleinin ihania rantavaatteita, jotka ovat ainakin omaan tyylini oikein sopivia. Tässä hieman tunikamaisessa asussa on kuin tarkoitettu nauha juuri mun masun päälle.  Helma tulee täydellisesti takapuolen päälle

Ranta asu TÄÄLTÄ
IMG_3800

Samaan settiin tilasin myös täydellisen rantakassin mikä on jo ollut kovalla käytöllä. Nykyään kun lähdemme jonnekkin niin tavaraa on ihan mukavasti mukana ja ehkä tämä on hieman coolimpi versio, kun se Ikean sininen kassi. Lisäksi pieni läpinäkyvyys auttaa huomattavasti  paremmin löytämään tavarat laukusta.

Laukku TÄÄLTÄ

Kokonaisuuden kruunaa ihanan suuri rantapyyhe, mihin mahtuu äiti ja lapsi samalle. Pyyhe on korkea karvaista ja pehmeää materiaalia, jonka päälle on ihana köllähtää uinnin jälkeen

Pyyhe TÄÄLTÄ

Mulla on edessä taas mun ihkuinen kesän ongelma, että mistä löydän mukavat ja sopivat bikinit kesäksi. Harva tekee raskaana oleville, edes millään muotoa kauniita bikineitä, mitä voisi harkita käyttävänsä. Ehkä taas tyydyn vaan ensimäisiin sopiviin, niinkuin viime kesänä. Nyt on vielä se onni että vasta ei ole vielä niin julmetun iso kokonaisuudessaan.  Tässä nyt ollaan rv 12

5FE40DF1-898C-4961-8AA4-EDAC3A5185C2

 

Tässä tällä vatsalla mennään ja vielä pitäisi se 6kk hautoa. Toivon syvästi että kiloja ei tulisi ihan niin paljon, kun viimekerralla tai vaikka tulisikin, niin mun lonkkani säilyisi niiltä helvetillisiltä liitoskivuilta.

Tänä vuonna on tullut uutena juttuna ihan järkyttävät allergiat ja kyselinkin jo instan puolella @umppu mitä allergialääkkeitä voi raskaana käyttää. Mulla on niin järkyttävä olo kokoajan ja nyt lähti vielä ääni kokonaan. Olen myös pölylle allerginen, jotenka Tampereen keskustassa uusi kauppakeskustyömaa ei auta todellakaan asiaan, kun tuntuu, että hiekka narskuu hampaiden välissä kokoajan.

IMG_3818

Tässä on hieno #nomakeup ja #nofilter 🙂 Onneksi yleensä koko juhannus sataa ja allergiat usein loppuu siihen, jotenka ei ole enää montaa viikkoa jäljellä 🙂

 

607B20EA-00F3-4A26-B637-BD02B463EEB7

Mulla on tänään vapaapäivä ja huomenna käyn aamulla tekemässä yhden morsiammen ja sitten lähdemme nokka kohti Helsinkiä ja JVG:n keikkaa. Meillä on Vilin kanssa laatuaikaa tiedossa ja Vivian menee hoitoon mun kaverille. Mukavaa viikonloppua

-Umppu

10 kommenttia

 1. Marie kirjoitti:

  Tunnustan. Piti oikein kelata taaksepäin ja katsoa niitä hampaita. En vieläkään kyllä ymmärrä, että mitä erikoista niissä on. No, onneksi on niitä viisaampia. 😀

  • Anniina kirjoitti:

   Enpäs ole minäkään huomannut yhtään mitään vaikka vuosikaudet olen tätä blogia lukenut 🙂

 2. Anna kirjoitti:

  Siis mitä hittoa?! On kyllä ihmisillä ihme ongelmat. 😀 En muutenkaan ymmärrä tuota ajattelumallia, että jos joku julkaisee kuvia esim. blogissaan, niin se tekee ihmisestä automaattisesti julkista riistaa, jota saa arvostella sit ihan miten lystää. Ainakaan itse en lähtisi huutelemaan netissä mitään sellaista, mitä en sille ihmiselle kehtaisi omalla nimellä ja ihan ”luonnossakin” päin naamaa sanoa…

 3. Nanna kirjoitti:

  Oikeasti,kuka siis KEHTAA kommentoida toisen ulkonäköä?!? Mun mielestä ihan pöyristyttävää käytöstä jos kyseessä vielä aikuinen ihminen…En enää tiedä edes mitä kirjoittaisin kun tuntuu niin ällöltä tuollainen kommentointi. Sulla on komea mies ja olette muutenkin kaunis perhe! Ihana maha sinulla jo,toivotaan että vältyt kivuilta,ne on kyllä hirveitä…

 4. sari kirjoitti:

  Mulla meni vuosi sitten niin päin, et allergiat hävis kokonaan raskauden takia. Nyt sit lääkäri määräs tuulix -nimistä allergialääkettä , joka sopii imetyksen sekä raskauden aikana. 🙂 tsemppiä odotukseen!! Oot hieno mama <3 arvostan!!

 5. riikka kirjoitti:

  ”Olen mielummin osa sitä porukkaa, joka tekee, kun osa sitä porukkaa, joka kommentoi, mitä muut tekevät.”
  Kommentoit nyt kuitenkin toisten tekemisiä, ehkä hän saa tästä ”omasta” postauksesta myös nautintoa kun on nyt huomioitu.
  Olisit jättänyt ihan omaan arvoon.

  • primebody kirjoitti:

   Mun mielestä on joskus hyvä nimenomaan nostaa näitä kommentteja esille. Ihan siitä syystä että kun ei aina tiedetä esimerkiksi asian oikeaa laitaa ja haukutaan jotain. Musta jokainen on vastuussa omista teoista eikä niitä tulisi koskaan vaan painaa villasella vaan ottaa esille ja puhua niistä milloin niistä voisi joku joskus jotain oppia..

 6. Tiina kirjoitti:

  Hei. Tämä kysymys ei liity tähän postaukseen… Mutta onko sinulla ollut raskauden aikana tukiliivit mahalle ja mistä olet sellaisen hommannut? Onko jossain postauksessasi ollut siitä kuvaa tai juttua?

  • primebody kirjoitti:

   on ollut se oli kaverilta lainassa. Muistan että merkki oli Anita 🙂

 7. Ama kirjoitti:

  Mulle lääkäri määräsi Loratadinia, koska siitä on kulemma eniten kokemusta raskauden aikana. Teratologinen tietopalvelu kyllä kertoi, että myös xyzalia voi käyttä, jota siis käytän normaalisti. Onnellista odotusaikaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.