Hae
Prime Life by Umppu

Kuinka paljon blogilla tienaa?

 

Moni muistaa varmaan reilu kuukausi takaperin, kun mulle laitetiin Kulmiin kestopigmentointi Taffy tekniikalla Tampereen Beauty Putiikissa. Edellisen artikkelin voit lukea TÄÄLTÄ

Nyt mulle tehtiin Torstaina toinen käsittely, eli vahvistus ja lopputulos on vieläkin parempi, kun edellisellä kerralla. Ensimäisellä kerralla värinä oli tummin ruskea ja nyt värinä oli hieman lämpimämpi ruskean sävy, että saadaan lopputuloksesta luonnollisempi. Kuvassa kulmissa on vielä rupi, joka lähtee pois ja lopullisen tuloksen näkee vasta kuukauden päästä, josta teen sitten oman postauksen.

TÄÄLTÄ löydät Beauty Putiikin sivuilta lisätietoa ja aikaa varaamaan pääset TÄÄLTÄ

Minun kulmani on tehnyt Jarna Kaipila, kenellä on kulmien parissa työskentelystä jo vuosien kokemus. Hänen ammattitaitoon voi luottaa 100%.

63F873A9-739B-492B-90AA-09A65D7144B2

Mutta itse otsikon aiheeseen. Blogaaminen on yleistynyt hirveetä vauhtia ja blogeja tulee ja menee myös kovaa vauhtia. Itse olen kirjoittanut  blogia kohta 5 vuotta, eikä ole käynyt mielessäkään, että lopettaisin. Mun blogi on mun terapeutti, niin hyvässä kun pahassa. Monilla ihmisillä saattaa olla täysi harhakuva siitä, mitä blogaaja tienaa omalla blogillaan ja haluan hieman selventää asiaa. Blogin kirjoittaminen ei itsestään tuota sulle euron euroa, jos blogiasi ei lue kukaan :).

Itse en ole koskaan kirjoittanut blogia siinä mielessä, että olen suunnitellut siitä itselleni työtä, mutta se on tullut aivan vahingossa. Mun oma blogi on kasvattanut suosiota pikkuhiljaa vuosi vuodelta ja voin rehellisesti myöntää, että kyllä se tuntuu mukavalta saada siitä myös korvausta.

Blogaajan tuolot on usein täysin sidonnaisia blogin kävijämääriin, minkä perusteella esim blogi portaali maksaa sinulle palkkaa. Vaikka blogissasi on kuukausittain kymmeniä tuhansia lukijoita ei se takaa sinulle välttämättä kun muutaman satasen tai ei tuloja ollenkaan. Kaikki riippuu sopimuksista ja missä blogaat. Jos et ole minkään portaalin alla et saa todennäköisesti tuloja ollenkaan. Toki on sitten erikseen itsenäiset blogaajat, jotka usein onkin jo kokeneita ja valmiiksi suosittuja blogeja, joka on sitten taas asia erikseen.

IMG_3645

Koskiset matkalla Helsinkiin

Kun lukijat ylittää kuukaudessa sadan/satojen tuhansien rajan on korvaus jo ihan mukava ja sitä voi sanoa jo työksi. Olen itse onnellinen päästyäni tähän asemaan, sillä se mahdollistaa mulle esimerkiksi nyt: tehdä vähemmän töitä ja olla enemmän lasten kanssa kotona. En kuitenkaan saa siitä vielä niin paljon, että elättäisin sillä kokonaan perheeni joka kuukausi. Tämä on myös asia mitä moni ei aina ymmärrä, jos sanon, että teen töitä kotona, niin tarkoitan tätä ja sitten firmani hallinnollisia hommia.  Meillä oli tänään helsingissä portaalini FitFashionin blogaaja tapaaminen, minne pääsin ensimäistä kertaa koskaan. Oli ihana nähdä muita blogaajia vihdoinkin livenä ja kuunnella muiden ajatuksia ja kommentteja. Täällä puhuttiinkin paljon juurikin blogeista ja esimerkiksi siitä, kuinka kasvattaa blogista suosittu. Itse olen ehkä tässä asiassa erilainen blogaaja, koska en koskaan ajattele, että nyt haen tällä kirjoituksella lukijoita, vaan jokainen teksti syntyy tässä samaisella kotisohvalla ja jotkut tekstit vaan nousevat yli muiden. En mieti aiheita sen enempää vaan usein ne ovat omasta elämästäni tai sitten siihen päivään liittyvistä asioista.

Mää pidän siitä, että saan  positivista palautetta aina juurikin siitä, että kirjoitan aidosti elämästäni, enkä ole kiillotellut sitä pintaraapaisuksi. Mää en ole koskaan edes ajatellut ”kaupallista blogiani” koska silloin tästä kirjoittamisesta katoaisi se hohto kokonaan, mikä mulla on se kirjoittamisen suola. Musta on  ihanaa että saan purkaa tänne niin ilot, kuin surut kun se että asettelisit tunti tolkulla tavaroita kauniisiin asetelmiin ja valokuvaisin niitä ja käsittelisin kuvia,mitä en edes osaa tehdä. Onneksi blogeja on niin paljon, että jokainen varmasti löytää mielestä luettavaa. Jos kirjoitus alkaa aina ”yhteistyössä” firman x kanssa ja samalla ihmisellä on aina näitä postauksia niin ainakaan itse en jaksa klikata niitä, koska tiedän että ne on aina yhteistyö postauksia ja kaikki ei ole niissä sydämellä mukana.

Meille lähetetään jos jonkinlaista rasvapurkkia ja toivotaan, että me kirjoitetaan iistä, mutta ainakaan itse en mainosta mitään, minkä takana en seiso saan siitä rahaa tai en. Se on myös asia mikä itseäni usein vaivaa näissä yhteistöissä. Haluan pitää blogini tälläisenä, kun se on.  Mää luulen, että moni ammatti blogaaja tienaa todella hyvin omalla blogilla ja nostaa oikein kunnon kuukausipalkaa, mutta siihen tarvitaan jo paljon näitä yhteistyö asioita ja sellainen blogaaminen on jo erilaista kun mitä itse haluan tehdä.

 

Me oltiin koko perhe tänää (ai hitto mää muistan kirjoittaa ton sanan nyt lähes joka kerta oikein 😉 Helsingissä. Meillä oli sielä hieman asioita ja sitten päivän päätteeks mentiin Lintsille.

IMG_3681 IMG_3685

Ei ostettu rannekkeita ollenkaan, koska itse en käy laitteissa, eikä Juuso ja Vili menee ihan vain muutamiin ja nekin on usein ilmaislaitteita. Kyllähän sielä rahaa saa kuluun, jos jonkinlaiseen narunvetoon ja ammuntaan, jos haluaa. Oli ihana lämmin ilma ja nyt tuntuu, että se kesä on saapunut Suomeenkin. Mun yks parhaita päätöksiä on ollut ny tehdä töitä perhe edellä. Ette tiedä miltä tuntuu olla viikonloppu vapaalla perheen kanssa ja olla niinkuin ”tavalliset ihmiset”. Tää on niin mahtavaa ja vielä mahtavampaa on herätä kaks aamua perheen kanssa ilman kelloa <3 Suomen kesä on niin lyhyt ja haluan nauttia niistä kun lapset on pieniä. Mulla on omasta lapsuudesta ihania muistoja kesiltä ja haluan niitä samanlaisia omille lapsilleni <3 Ensi kesä onkin siten taas erilainen, kun jaloissa pyörii kolme lasta <3

Tässä hieman kuvia ja fiiliksiä. Meillä oli oikein mukavaa.

IMG_3657 IMG_3673 IMG_3682 IMG_3688 IMG_3692

 

Kardashian kilpailu on päättynyt ja voittajalle ilmoitettu s-postilla ja kommentilla blogissa <3

-Umppu

30 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti:

  Nuo kulmat sopii kyllä tosi hyvin sulle! ?

  Hyvä, ettet halua blogista kaupallista! Itse ainakin monesti jätän lukematta tuote-esittelyt, jos tuote ei heti vaikuta kiinnostavalta. Bloglovinin listalta taas poimin ensimmäisenä parhaan kuuloiset otsikot ja monesti sinun blogisi kuuluu juuri niihin. Olen seurannut blogia vasta jonkin aikaa (vuoden vaihteesta ehkä?) ja ihmettelen, miksi kuulut fitfashionin bloggaajiin?

  • primebody kirjoitti:

   Olen ollut fitfashionilla jo usean vuoden ja olen tykännyt olla. Kui?

 2. jigi kirjoitti:

  Noi kulmat on kyllä aika kauheat. Ei todellakaan uskoisi että ammattilainen on tehnyt. Tekevät pohjoismaalaisen vaaleista piirteistä todella rajun näköiset (eikä hyvässä mielessä).

  • primebody kirjoitti:

   Ymmärrätkö mitä tarkoittaa rupi? Nämä on juuri laitettu ja koko kulma on nyt rupea ja niinkuin kirjoitin niin lopullisen tuloksen näkee vasta kuukauden päästä, kun rupi on irronnut. Eikö kuitenkin ole pääasia, että minä ite kenen naamassa nämä ovat olen tyytyväinen 🙂

  • Emilia kirjoitti:

   Ei todellakaan ole kauhean näköiset! Mun mielestä noi näyttää jo nyt (vaikka ei olekkaan lopullinen tulos) niin todella hyvältä 🙂 en ymmärrä miks ihmisten täytyy aina olla kitisemässä toisten ulkonäöstä jotain ikävää.. miten jonkun tuntemattoman ulkonakö voi liikuttaa toisen elämää niin paljon että täytyy siitä ikävästi tulla sanomaan? Jaksaa aina vaan ihmetyttää..

 3. Ope kirjoitti:

  Se on ”tänään”, ei ”tänää” 😀

 4. Laura kirjoitti:

  Mun mielestä noi kulmat on tälläki hetkellä tosi kauniit!!

 5. Hanna kirjoitti:

  Mun mielestä kanssa erittäin hyvän näköset kulmat!

 6. tessa kirjoitti:

  Samaa ajattelin kun tuola aiempi kommentoija blogisi sopivuudesta tähän portaalin.

  • primebody kirjoitti:

   Mitä käytännössä tarkoitat? Miksei blogini sovi tänne jos saisin jotain perusteluita?

   • Emmi kirjoitti:

    Bloggaajayhteisömme koostuu Suomen suosituimmista urheilullisen elämäntyylin blogeista. Bloggaajiamme yhdistää urheilullinen elämäntyyli, mutta sen lisäksi bloggaajiemme postaukset käsittelevät laajaa aiheiden kirjoa.

    Suora lainaus fitfashionin sivulta ☝ Perusteluni miksi kysyn, on juuri tuo urheilullinen elämän tyyli. Itse en ole tästä blogista urheiluun liittyviä postauksia koskaan lukenut, vaan ne ovat liittyneet kampaamoon tai perheeseen. Enkä tarkoittanut kysymystä millään pahalla, edelleen sinun blogisi on yksi suosikeistani ☺

    • primebody kirjoitti:

     Juuri eilisessä blogi tapaamisessa käsiteltiin tätä asiaa. FitFashin nimen taakse tulee jatkossa erilaisia aihepiirejä, minne blogit linkittyy. Jos olet seurannut blogiani alusta asti niin se oli silloin täysin ftnessblogi ja niin oli lähes kaikki blogit mitä täällä oli. urheilullinen elämäntyyli on aina ollut osa elämääni, mutta nyt keskityn perheeseen ja lapsien tekoon ja se on vain tauolla elämästäni. Ja nimenomaan tuo aihe laajaa aiheiden kirjoa on juuri se mistä itse kirjoitan tällä hetkellä. En myöskään koe, että olen mikään Vauva.fi blogaaja 🙂 Urheilu palaa varmasti taas synnytyksen jälkeen elämään ja nytkin teen sitä valmentajan roolista.

     • Emmi kirjoitti:

      Minä en voi tietää, mitä bloggaaja tapaamisissa keskustellaan, nyt olen taas viisaampi. Blogia en ole lukenut alkuajoista lähtien, jotain mainintoja on ollut bikini fitnessistä ja valmentamisesta, mutta ei kokonaisia postauksia. Siinä olisikin muuten postaustoive, miten sun kroppa on muuttunut erilaisissa elämän vaiheissa (bikini fitnessin aloittaminen, kisaaminen, raskaudet jne.) ja miten sun ajatusmaailma/kehonkuva siinä samalla. ☺

 7. Jenny kirjoitti:

  Tänään on tänään, enää on enää. Et osaa ottaa palautetta asiallisesti vastaan vaan heti on herneet nenässä jos joku kyseenalaistaa tai neuvoo miten ehkä kannattaisi toimia. Ennen seurasin blogiasi mutta oot nykyään niin negatiivinen että en jaksa. ”Kun asioit kampaajalla…” tekstin otsikko pitäisi olla ”kun asioit minun kampaamossa”. Ihmettelen että sulla käy siellä yleensäkään asiakkaita vielä jos oot noin negatiivinen ja syyllistät asiakkaita joka asiasta. Susta paistaa sellainen ”kun minä olen kampaaja niin minä tiedän kaiken” ja ”asiakkaat on idiootteja”. Noh mä en ainakaan tuollaisesta maksaisi. Jos sun tyyli ei muutu niin tuskin muutkaan jaksaa tollasta avautumista ja kitinää lukea kovin pitkään.

  • primebody kirjoitti:

   Anteeks kenellä nyt on herneet nenässä? Kyllä osaan ottaa, mutta joskus on myös ihmettelen, että joku määrittelee ihmisen sen perusteella, jos tekstissä on kirjoitusvirheitä, joita kokoajan yritän korjata. Oikoluen tekstin useaan kertaan, mutta en näe niitä virheitä. Blogissani on myös paljon puhekieltä, jonka vuoksi kirjoitan santa usein niinkuin sanon. Tuosta kampaamo tekstistä sain todella paljon hyvää palautetta nimenomaan kampaajilta ja moni sano, ettäoon sun kanssa niinsamaa mieltä. Mun asiakkaat ei missään nimessä ole idiootteja vaan olen heitä monessakin tekstissä oikein kehunut ja heidän vuoksi rakastan työtäni. Tekstin tarkoitus oli että ihmiset tarkastelisivat millainen on itse asiakkaana ja ymmärtäisi, että joskus jopa oma käytös voi häiritä muita asiakkaita.

   Kukaan ei pakota sinua lukemaan kirjoituksiani, jotenka älä lue jos tekee pahaa. Kirjoitan paljon myös positiivisia juttuja, muttailmeisesti itse luet niitä nega lasit kasvoilla? Musta on myös huvittavaa, että arvostelet mua ihmisenä jonkun yhden tekstin perusteella. Hyvää kesää T. Umppu

 8. tessa kirjoitti:

  Kommentoija tuskin tarkoitti vaan yhtä tekstiäsi.ja samaa mieltä olen siitä mitä kirjoitti asenteestasi yleisesti.teksteistäsi huokuu itseriittoisuus
  Oli aihe oikeastaan mikä tahansa.
  Urheilullinen elämäntapa tosiaan oli se punainen lanka Täälä yhteisössä mitä ei nykyää kyllä blogistasi löydy.

  • primebody kirjoitti:

   Aina kun kommentoit blogiini on se jotain negatiivista. En voi tähän oikein kommentoida, kun aina samalla tavalla, kun että kannattaa varmaan jättää koko blogi lukematta. Tästä portaalista ollaan juurikin tekemässä portaalia mikä ei ole pelkästään urhelullisen elämäntyylin omaavia blogeja vaan sitä ollan laajentamassa ja yhdeksi aihepiiriksi tulee esimerkiksi perhe, jotenka portaali sopii mielestäni minulle oikein hyvin. olen kirjoittanut blogia ja useita vuosia ja mielestäni olisi jopa huolestuttavaa jos elämänä olisi edelleen täysin samanlaista, kun silloin kun aloitin. Bikinifitnes ei oo todellakaan mun juttu enää. On hienoa että elämässä tapahtuu, mennään eteenpäin ja kasvetaan aikuisiksi. Täällä portaalissakin me kirjoittajat vanhetaan ja nyt on oikein menossa vauva buumi. Sana fashion taas kuvaa blogiani hyvinkin, sillä kirjoitan lähes viikottain uusista hiustrendeistä… Onneksi te lukijat saatte aivan itse valita mitä blogia luette.

   Hyvää kesää T. Umppu

 9. Sini kirjoitti:

  Hei umppu mä tykkään susta ja sun blogista ja en pidä sua itseriittoisena ja tulisin sun asiakkaaksesi jos asuisin tampereella tai lähellä, mutta hyvinkää on vähän turhan kaukana 🙂 musta sun vastaus noihin kommentteihin on asiallinen ja ei mitenkään negatiivinen tai sellainen ettet olisi osannut ottaa palautetta vastaan, enkä saa susta myöskään kuvaa että olet aina oikeassa, harmi kun ihmiset haluaa välillä tahallaan ymmärtää asiat väärin ja vetää niistä hernettä nekkuun.

  Ja mitä blogiin ja portaaliin tulee niin ihmiset kasvaa ja elämä muuttuu ja aiheet ja kiinnostukset vaihtuu ja sitä kutsutaan elämäksi ja elämiseksi ja olishan se tyhmää että sen takia pitäis portaalia vaihtaa koska alkuunhan sun blogis on urheilua enemmän käsitellyt. Hassua on myös se että sun rinnalla too big to be me on mun lempi blogi tällä portaalilla ja kummassakaan ei urheilu ole enää pääaihe mutta blogi on vaan parantunut ja mua ei ainakaan häiritse tippaakaan että bloggaatte täällä! Oikeesti mitä sitten? Elämässä on isompiakin murheita.

  Raskaudesta lukisin mielelläni vielä enemmän, itsekin olen raskaana ja ensimmäistä kertaa, rv28 menossa ja kovasti odotan jo että aika menis ja pikkuinen syntyis. Tää raskaus on ollut henkisesti aika raskas kun mulla on lapsen menetyspelko, ja pelottaa jos en saakkaan häntä syliin..

  • primebody kirjoitti:

   Kiitos <3 Varmasti tulen kirjoittamaan raskaudesta tulevaisuudessa lisää. Kannattaa jutella asiasta neuvolassa saat varmasti sitä kautta apua <3

 10. kaisa kirjoitti:

  Sun kannattas kampaajana tehdä jotain tuolle sun miehelles! 😀 Vauva-aika on varmasti rankkaa, mutta nyt on komea mies kovaa vauhtia keski-ikäistymässä liian nopeasti! 😉 (toivottavasti osaat ottaa tän huumorilla) 😀
  Sitten asiaan:
  Sun blogi on mielenkiintoinen, koska olet tunteita herättävä ja vahva persoona. En todellakaan ole kanssasi kaikesta samaa mieltä ja kirjoitusvirheetkin ajoittain häiritsee, mutta silti luen blogiasi joka viikko. Jatka siis samaan malliin! 😉
  Luulen, että saat paljon negatiivista palautetta juuri siksi kun olet itsekin avoin ja voimakas persoona sanomaan mielipiteesi.
  Aloitin seuraamaan blogiasi fitnessbuumin aikana, mutta nyt kun itsekin on jo yli 30v ja elämässä on muutakin kuin fitness, on blogisi ainoa ”fitnessblogi” jota edelleen seuraan. Lapsia mulla ei ole, enkä ole yhtään äiti-ihminen, mutta se ei estä minua lukemasta näitä sun tekstejä. Eli lukjakuntasi on aika laaja-alaista! 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Hahaha 🙂 täällä me repeillään Juuson kanssa. Sillä on nyt isyysloma ja toi on kuulemma sen loma Look 🙂 🙂

 11. Ripsu kirjoitti:

  Siis en ymmärrä miten ihmiset jaksavat täällä kommenteissaan valittaa jostain kirjoitusvirheistä! Olet monta, monta kertaa kärsivällisesti maininnut lukihäiriöstäsi mutta silti jotkut edelleen jaksavat kirjoitusvirheasiasta jauhaa. Ihmeellistä touhua, toivottavasti pystyt jättämään nuo tietynlaiset kommentit taka-alalle, pois mielestäsi.

  Minusta sinun blogisi on ihan huippu, niin täynnä juurikin tavallista elämää eikä mitään siloiteltua kiiltokuvapintaa. Ainakin minä pidän mielipidekirjoituksistasikin vaikka aina en kaikista asioista samoin kanssasi ajattelisikaan, koska mahtuuhan tähän maailmaan mielipiteitä. Joten mielipidekirjoituksia ehdottomasti saa olla jatkossakin 🙂

  Ja se, että et sopisi Fitfashionin bloggaajien joukkoon, on ihan outo väite. Elämäntilanteet muuttuvat eikä aina fitness ole elämässä se ykkösasia mutta se, että et nyt kirjoita liikuntapostauksia ei välttämättä tarkoita sitä, että et jonkinlaisen liikunnan pariin aikoisi palata. Ja tosiaan olethan nytkin aktiivinen urheilun parissa valmentamisen kautta. Tuon kun nuo negatiivisesti kommentoivat ymmärtäisivät.

  Ihanaa alkukesää ja kiitos tosi kivasta blogista 🙂

 12. Hanniliini kirjoitti:

  Luin ensimmäistä kertaa blogiasi tänään ja kyllä tykkäsin niin, että ajattelin jatkossakin seurata sitä!! 🙂

  T. Kahden lapsen sporttinen äiti

 13. Sini kirjoitti:

  Ihana blogi, pidä just tällaisena ja kaunis + rohkea oot. Halaus < 3

 14. johanna kirjoitti:

  Heippa! Pidän blogistasi, koska vaikutat aidolta ja avoimesti kirjoitat omista tuntemuksista. Mielestäni sovit hyvin fitfashionin alle. Välillä aiheet on fit ja välillä fashion. ?

 15. Nanna kirjoitti:

  Pakko kanssa ihmetellä että miksi nuo narisijat lukevat blogiasi jos kirjoitusvirheet ja tyyli häiritsevät?! Ja sitten on pakko tänne kommentoida negatiivisesti…Asiat tulee varmasti selväksi vaikka muutama virhe tekstissä olisikin ja lukihäiriössä ei voi odottaa tekstin olevan tyylipuhdasta. Minä ainakin tykkään sinun blogistasi,se on rehellinen,elämänmakuinen eikä todellakaan pelkkää kiiltokuvaa vaan todellista elämää:) Sun mies on komea ja loma-look kohdillaan;)

 16. Gabriela kirjoitti:

  Eihän täällä FitFashionilla oikein mikään muu blogi saa edes kommentteja nykyään kuin sun blogi! No ehkä Too Big To Be Me tai Linda Manuella ja pari muuta. Sä oot niitä harvoja, jotka saa ihmiset edes kommentoimaan. Paljon varmaan motivoi kirjoittaa juttuja, jos kommentteja on aina tyyliin 2-3…. Ei mua ainakaan motivoisi kirjoittajana. Jatka siis samaan tyyliisi!

 17. H kirjoitti:

  Hei!
  Juttusi ovat elämänmakuisia ja aitoja, vaikka en kaikista asioista ja näkökulmista olekaan kanssasi samaa mieltä 😉 Eikös yksi blogin ajatus olekin herättää keskustelua ja tuoda julki erilaisia mielipiteitä? Mielestäni on 🙂

  Olisin halunnut kysyä noista kulmapigmentoinneista: Luin, että niiden laittaminen on kiellettyä raskaana ollessa? Tiedätkö miksi? Onko kulmien laittaminen mahdollista kesällä? Mietin miten ne suhtautuvat aurinkoon? Olen itse ottanut silmänrajauspigmentoinnit (ja olen tosi tyytyväinen niihin), ja mietin nyt kulmien laittamista 🙂 Hyvännäköiset ja ennen kaikkea makuuni aidon oloiset (ei liian piirretyt). Tärkeetä onkin löytää hyvä tekijä ja selkeesti näkee että sinun kulmien laittaja on ollut ammattilainen 🙂 mielelläni näkin myös kuvan kulmista läheltä otettuna esim. muutaman viikon päästä, kun rupi on parantunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.