Hae
Prime Life by Umppu

Karvan verran kauniimpi

 

Viikon koulutus Kreikassa oli ja meni. Jotenkin paikanpäällä ajattelin, että mitäs tästä nyt oikein jää käteen, mutta taas jälkeenpäin huomasin, että siitä jäi käteen paljonkin. Ollaan tehty päivittäin uudella Evon Fabuloso Pro värillä aivan mahtavia lopputuloksia ja asiakkaat ovat olleet aivan super tyytyväisiä. Kirjoitin tästä jo aiemmin, mutta kertaan hieman, eli Fabuloso pro on käytännössä suoraväri (ei hapetetta), mikä sekoitetaan hoitoaineeseen. Teemme jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn värin, sillä väri riippuu aina pohjasta mikä meillä on. Itselleni tuli tänään asiakkaaksi vanha tuttu asiakas, kenelle on laitettu aina kuparia hiuksiin. Tämä on sellainen karhea ja luonnonkiharahius, mikä yleensä aina päästää väriä ja haalistuu. Tässä on kuva lähtötilanteesta.

IMG_3617

 

Koska suoraväri ei koskaan vaalenna hiusta niin tein pohjalle mahdollisimman miedolla hapetteella kevyen esivaalennuksen. Se on tässä tapauksessa välttämätön. Sillä sain tyven kirkastettua ja latvasta hieman purettua vanhaa väriä pois. Harvoin sanon, mutta tässä vaiheessa sanoin asiakkaalle, että älä katso peiliin, sillä väri on karsea 🙂

 

IMG_3619

Fabuloson voi laittaa kosteisiin hiuksiin, jotenka tähän levitettiin massa päälle. Tyvi on hyvin eri sävyinen, kuin latva ja siksi tein kaksi täysin erilaista massaa, mutta halusin kuitenkin, että hiukset ovat mahdollisimman yksiväriset. Pakko sanoa, että jopa itse hieman hämmennyin, kuinka tasainen lopputuloksesta tuli. Alkaa jo itseänikin himottamaan joku ihana karkkisävy hiuksiin.

IMG_3630

Tämä on myös sellainen värisarja, missä joutuu tekemään aivan uskomattoman määrän aivotyötä ja on toisaalta ollut ihan hauskaa Hannan kanssa miettiä erilaisia reseptejä hiuksiin. Ollaan tehty paljon erilaisia koetupsuja, jotta olemme saaneet halutun lopputuloksen. Olimme yhdessä koulutuksessa ja testailemme tätä innoissamme ja olemmekin saaneet jo muutkin innostumaan tästä.

 

CE457DDC-1882-426F-A295-E916FB9ED6DF

 

Fabuloso pro:lla voi myös luoda neutraalimpiakin lopputuloksia, niinkuin tääsä tein ystävälleni vanhaan haalistuneeseen väriin hieman sähäkkyyttä kuparilla, mutta kuitenkin luonnollisessa sävymaailmassa.  Se mikä tekee tästä vielä niin mahtavan on se, että asiakas voi ostaa kotiin täyain saman sävyn, millä voi ylläpitää väriä kotona.

 

13254441_10153959370875100_1993632731136497415_n

Hiukset by Hanna Tyrmi

 

On ollut ihanaa olla töissä ja tuntuu, että saan taas päästää luovuuden valloille. Ehkä se oli se asia, mikä mulle oli haasteellista kotona ollessa, että en luonut oikestaan yhtään mitään ja arki oli liian  ”yksinkertaista”. Mulla on aina ollut kova motivaatio työtäni kohtaan ja haluan kehittyä jokainen päivä  paremmaksi kampaajaksi.

Meiltä puuttuu vielä pientä viilausta vesivahingon jäljiltä ja esimerkiksi säilytystilaa on aika heikosti. Juuso tuli tänään töiden jälkeen auttaan mua ja asennettiin lisää hyllyjä, että saadaan tavarat mahtuun paremmin ja sitten lisätiin pari myyntihyllyä. Yllättävän aikaa vievää hommaa, mutta onneksi on viikonloppu vapaa. BTW muistakaa osallistua Kardashian tuotepaketin arvontaan, joka arvotaan lauantaina TÄÄLTÄ

IMG_3635

 

Mulla oli tänään ensimäinen ultra. Juusolla oli koko päivä koulua ja sanoinkin, että ei sun sinne tarvi tulla, koska tää on jo niin tuttua hommaa. Lapset on kasvattanut mua elämässä niin paljon, että jotenkin tuntuu, että sitä pystyy jo kohtaamaan minkä asian tahansa ja ajattelin, että jos jokin ei ole kunnossa niin kestän sen. Kaikki oli hyvin ja laskettuaikakin pysyi  samassa 26.11.2016. Hatanpään puistosairaalassa oli varmaankin jokin opetusvaihe meneillään, sillä jokaisessa huoneessa oli harjoittelija. Siinä sitten makoiltiin ”miekka kivessä” ketarat oikosillaan tunnin verran. No onhan sekin kai meriitti olla harjoitus pimppinä 🙂

Joudun maananatina meneen vielä uusiin verikokeisiin, sillä mulla oli munasarjoiss kysta, mitä tutkitaan nyt hieman tarkemmin, onko se hyvänlaatuinen vai pahanlaatuinen. Yleensä ne on hyvälaatuisia, mutta ihan hyvä, että se tarkastetaan. Tästä ei ole mitään haittaa odotuksen kannalta, eikä synnytyksessä, mutta se saattaa puhjeta koska vaan ja se sattuu aivan helvetisti. No tää on vain elämää ja toistaiseksi voin todella hyvin, jotenka en ota mitään ressiä.

IMG_3578

Meillä on huomenna Helsigissä Fitfashionin bloggaajien tapaaminen. Lähdetään koko perhe matkaan ja hoidetaan Helsingissä muutama juttu ja jos keli sallii niin ajateltiin mennä linnanmäelle vielä iltapäivästä. Nyt remontin jälkeen pitää pitää hieman harkita lomailu budjettia, jos sitä päääsisi taas joksu jenkkeihin 🙂  ja pysytellä kotimaassa. Mukavaa viikonloppua kaikille

-Umppu

4 kommenttia

 1. Mira kirjoitti:

  Mukava kuulla että ultrassa oli kaikki hyvin! 🙂 pikkasen repesin tolle harjotuspimpille, mutta pitäähän tulevienkin jostain sitä oppia saada 😀
  Oikein ihanaa kesänalkua teidän perheelle, voikaa hyvin 🙂 <3

 2. Saara kirjoitti:

  ”Lapset on kasvattanut mua elämässä niin paljon, että jotenkin tuntuu, että sitä pystyy jo kohtaamaan minkä asian tahansa ja ajattelin, että jos jokin ei ole kunnossa niin kestän sen.” Paitsi sitten, jos koetkin keskenmenon tai kohtukuoleman, voin taata, että mikään lasten tuoma kypsyys tai kokemus ei paljon helpota, niin shokki se on. Jos jotain ikävää tapahtuu, oikeastaan se, että on lapsia jo ennestään, voi pahentaa tuskaa, sellaisessa tilanteessa on hyvin tietoinen siitä mitä tuleman olisi pitänyt, jos kaikki olisi sujunut hyvin. Jokseenkin naiivilta vain kuulostaa tuo ajattelutapa.

  • primebody kirjoitti:

   Jos nyt ei lähdetä tähän kuolemanpelkoon ollenkaan…. Se on asia ihan erikseen. Ei kukaan ole valmistunut eikä Voikkaan valmistautua lapsen kuolemaan. Tässä tarkoitin nyt lähinnä esimerkiksi vammaisuuteen liittyviä asioita mitkä tässä vaiheessa näkyy.

   • Saara kirjoitti:

    Kun et mitenkään maininnut puhuvasi vain esim vammaisuudesta ja ilmaisit asian vaan, että ”kohtaamaan minkä asian tahansa”, niin ihan siksi ”lähdin tähän kuolemanpelkoon”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.