Hae
Prime Life by Umppu

You are Fabuloso

 

 

Nyt on tullut hiusalalle yksi aivan super ihana juttu, meinaan Fabuloso pro. Tämä tuote on tavallaan värjäävä hoitoaine, millä jokaisen käsittelyn yhteydessä asiakas saa hiuksiinsa kunnon hoidon, sekä upean värin. Tämä on ammattilaisille suunnattu palvelu, mutta siitä asiakas saa aivan loistavan hyödyn, sillä sama väri voidaan sekoittaa kotiin mukaan.  Ei siis enää haalistuneita hiusvärejä koskaan.

Tämä koko sarja siis perustuu siihen, että voimme sekoittaa jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen värin kun hän haluaa ja voimme myydä sen heille kotiin kotihoitotuotteena, mikä on väriä ylläpitävä ja täyisin saman sävyinen kun asiakkaan värjätty hius. Teemme liikkeessä paljon vaaleita pastellivivahteita ja niitä on vaikea saada ylläpidettyä, mutta nyt siihen on tullut täydellinen ratkaisu. Tämä sarja ei ole suinkaan tarkoitettu vain ”shokkiväreille” vaan Fabuloson resertipankissa on lähes jokaisen värisarjan väriin resepti, millä sävyä voi ylläpitää.
IMG_3296IMG_3293IMG_3297

 

Tuotteet sisältävät suoraväripigmenttiä ja lähtevät hiuksesta kokonaan pois 7-14 pesussa, mikä mahdollista myös asiakkaan värin vaihtomahdollisuuden., mutta jos haluat sävyn säilyvän hiuksissa niin silloin voit käyttää juuri sinun värille räätälöityä sävyä ja väri on kokoajan kuin uusi. Esimerkiksi ruusukulta hiuksissa on nyt todella in ja sitä on vaikea ylläpitää, mutta tällä tuotteella se onnistuu ja väri säilyy täydellisenä seuraavaan käyntikertaan asti. Se mikä pitää muistaa, että tämä on sävyttävä hoito, eli Fabulosolla ei voi värjätä tai kirkastaa asiakkaan omaa tyvikasvua, vaan se tarvitsee aina hapetevärin tyvelle.

 

IMG_3328

 

Meillä oli eilen Agia Marinassa Beach Partyt, minne lähdettiin koko ID-hairin porukalla. Paikka oli aivan mielettömän kaunis ja me tietenkin hyödynnettin maisemat ottamalla valokuvia. Täällä on joka päivä ilmat lämmennyt ja illallakin oli vielä todella kuuma. Meille oli järjestetty pieni hius show, mahtavat ruoat ja tietenkin drinkkejä. Oli rentouttavaa katsoa auringonlaskua. Musta on tullut todella tylsä, mutta mua vaan houkuttaa sänky täällä niin paljon, että lähdettiin jo suht aikaisin nukkuun. Ette voi uskoa miltä tuntuu nukkun yöt ilman heräämistä ja heräät virkeänä ilman, että kello edes soittaa. Täällä on tullut mentyä lähes joka ilta nukkuun aiemmin kun kotona ja ehkä se johtuu siitä, että ei ole niitä koti askareita. On ihana iltaisin vain pötkötellä sängyllä ja nukahtaa kun siltä tuntuu.
IMG_3364IMG_3365 IMG_3366IMG_3367 IMG_3368IMG_3374

 

Kun Lauantaina palataan Suomeen on mulla seuraavalla viikolla ensimäinen neuvola ja ultra. Silloin varmistuu tarkempi laskuttuaika, mikä on nyt 26.11. Se saattaa hieman muuttua tai pysyä samana, koska en muista ihan päivälleen edellisiä kuukautisia, jotka on aina todella epäsäännölliset. On toisaalta hassua olla taas raskaana, koska edellinen on niin tuoreessa muistissa ja tuntuu ettei tässä ole edes ollut mitään taukoa. Mulla oli alkuun todella väsynyt olo, mutta sain väsymyksen rautatableteilla kuriin ja sitä ei enää ole. Aluksi ajattelin että odotan varmasti tyttöä, koska alku tuntui haastavalta, mutta jospa sielä onkin sitten kiltti poika, koska vointi on niin hyvin. Vilin raskaus oli meinaan todella erilainen kun Vivianin ja kai sitä niin sanotaankin, että tytöt on hieman haastavampia 🙂 No saa nähdä. Molemmat on yhtä tervetulleita.

 

IMG_3375-Umppu

9 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Vitsi mä en voi näissä kuvissa tuijottaa kun sun ripsiä. Ne on niin kauniit ja mun silmään täydelliset ?. Mitä sä teet niille, et ne on noin ihanat?

 2. Anni kirjoitti:

  Näytät tosi upealta!

  Aiheesta täysin poiketen, voiko hennalla värjättyä hiusta vaalentaa, vai pitääkö kasvattaa oma väri takaisin (mikä ei ole mun kohdalla vaihtoehto :D) . Mulla on ollut useamman vuoden tummanruskea/musta tukka, ja viimeisen vuoden olen värjännyt tyvikasvun ja välillä koko hiukset tummanruskealla/mustalla hennavärillä. Luonnostaan hiukseni ovat vaaleat, ja välillä haaveilen vaaleasta tukasta. Onko kuitenkin mahdottomuus saada vaalea tukka takaisin ilman että kasvattaa oman värin takaisin? Olen ymmärtänyt että henna voi reagoida oikean hiusvärin kanssa miten tahansa, eikä lopputuloksesta voi koskaan olla varma.

  Paljon onnea uudesta tulokkaasta ja mukavaa reissua! 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Moikka. Suosittelen kääntymään kasviväreihin erikoistuneen kampaajan puoleen. Esim Tampereella Sahrami.

 3. Simppa kirjoitti:

  Heippa! Mistä tuo musta paita/mekko on hankittu mikä on kolmanneksi viimeisessä kuvassa?

 4. Siiri kirjoitti:

  Paljon onnea raskaudesta! Kolme on just hyvä, itsekin olen vauhdikkaan trion äiti ja olen tyytyväinen. 🙂 Ikuisena hermoilijana ja myös huonoja uutisia saaneena vähän kadehdin ja oikeasti myös ihailen huoletonta suhtautumistasi ultraan ja raskauteen. Ihan oikein, nauti raskaudestasi :).

 5. nips kirjoitti:

  Moikka! Värjäätkö tukkaasi raskauden aikana? Onko se turvallista? Täytyykö hiusten värjäämisessä huomioida jotain erityistä raskausaikana? Kiitos! ?

  • primebody kirjoitti:

   Moikka. Värjään, mutt en muutenkaan värjää kovin usein. Olen sitä mieltä, että jos se olisi jotenkin vaarallista niin kukaan kampaaja ei synnyttäisi terveitä lapsia… Mielestäni siis koko juttu on ihan huuhaata..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.