Hae
Prime Life by Umppu

Jos elämä olisi yhtä juhlaa?

 

 

Ei hitto en kestä kuinka paljon sain  onnitteluja. En millään ehtinyt vastaamaan kaikkiin, mutta jokainen tuntui todella hyvältä ja lämmitti mieltä <3 Kiitos. Eilen oli  vielä kaiken kukkuraksi äitienpäivä, mikä tuntuu taas vielä merkityksellisemmältä kuin ennen, koska pian olen kolmen lapsen äiti. Lapset on aina merkinnyt mun elämässä suurta roolia ja olen kasvanut niiden myötä henkisesti todella paljon. Lapset opettaa sulle elämässä sellaisia asioita, mitä et oikeastaan mitenkään muuten voi oppia. Ne tekee sun elämästä paljon rikkaampaa ja sisällöllisempää. Joudut välillä kohtamaan lasten kanssa haasteellisiakin juttuja, mutta ne kuuluu asiaan. Itsestä tuntuu, että jokainen päivä ymmärtää paremmin niitä omien vanhempien juttuja ja ymmärtää,  miksi joku asia tehtiin tietyllä tavalla. Ymmärtää myös paremmin niitä sääntöjä ja rajoja, joita itse pidin lapsena vaan tyhminä.

IMG_3248 IMG_3276

 

 

Täällä Kreikassa on ihanaa ja heräsin jo hyvissä ajoin aamulla. On ihana lähteä aamusta lenkille ja syödä rauhassa aamupalaa. Asia mitä moni pitää itsestään selvyytenä, mutta mikä on lapsiperheessä usein täys mahdottomuus.  Meillä oli toissapäivänä tervetulotilaisuus, jonka jälkeen käytiin syömässä ja me Hannan kanssa paineltiin sen jälkeen nukkuun. Kyllä kotiäidille se lämmin peitto ja villasukat on aika houkutteleva kombo, versus se, että lähdettäisiin yömyöhään bilettään. Kun lapset on pieniä niin yöunia arvostaa ihan eri lailla. Ja mitä enemmän niitä lapsia on niin sitä enemmän niitä arvostaa. Täällä moni vetä aamusta iltaan viinaa ja saapuu bilettämästä silloin, kun itse heräilet. Koulutukseen kömmitään puoliltapäivin jne. En nyt mitenkään moralisoi, koska olen itsekkin joskus viettänyt lomani hieman erilailla, mutta aikansa kutakin. Ei kai se elämä koskaan voi olla pelkkää juhlaa? Haluan myös keskittyä koulutuksiin, koska sitä vartenhan täällä ollaan. Jotkut asiat on todella kiinnostavia ja jotkut ei, mutta itse saa päättää mitä seuraa ja mitä ei.

 

IMG_3243 IMG_3263

 

IMG_3273 IMG_3275

Mulla on monena vuonna otettu tästä samaisesta satamasta kuvia ja tää tuo aina hauskat muistot mieleen. Meillä on täällä tosi ihana porukka mukana ja nauretaan pitkin päivää niin, että koko naama on ihan krampissa. Lomaa on vielä paljon jäljellä ja sekin on ihanaa. Vaikka tämä on pisin aika, mitä olen ollut Vivianista erossa, niin ainakaan vielä ei ole koti-ikävää. Joskus sitä vaan tarvitsee sen irtioton ja se tekee usein vaan hyvää niin äitiydelle kun parisuhteellekkin.

-Umppu

 

3 kommenttia

  1. Kristiina kirjoitti:

    Paljon onnea koko perheelle! Yllättävä, mutta ihana uutinen! MIstä toi sun kaunis mekko on?

  2. Nina kirjoitti:

    Ihanaa saada viettää aikaa täällä sun kanssa ja nauraa maha kippurassa ? … Onneks on vielä lomaa/koulutusta jäljellä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.