Hae
Prime Life by Umppu

1+1+1+1+1=5 jos osaan laskea :)

IMG_3173

Kun sitä sisimmässä haluaa asioiden tapahtuvan niin ne usein silloin vain tapahtuu <3 Nyt on sellainen juttu, että meitä on jo hyvällä säkällä tämän vuoden puolella 5. Mulla on vasta ensi viikolla ensimäinen ultra, jolloin selviää tarkka laskettuaika. Kaikki ketkä on mun blogia lukenut jo hetken, varmaan muistaa mun järkyttävän suuren vatsan. Homma on niin, että mun oli tarkoitus tätä asiaa vielä pitää hetki salassa, mutta tätä rumpua ei oikein saa enää peitettyä millään. Maha pullahti parissa päivässä ja on ja pysyy. Varmasti jokaisella on omat mielipiteensä siihen onko hyvä vai ei, että kotona on kaksi vaippapöksyä samaan aikaan, mutta uskon, että ihmiset on elämässään selvinneet vaikeammistakin asioista.

Mun väsymyksellekkin löytyi syy ja kun aloitin symään rautaa, loppui se kun seinään. Alkuraskaus on siis mennyt aika kivuttomasti ja jos neuvolan laskelmat pitää paikkansa niin viikkoja olisi huomenna 11. Mulle kävi niin kun jokaisella kerralla aiemminkin, että ei tarvinnut kun nuuhakista kalsareita ja testiin ilmeisty kaksi viivaa. Se oli varmaan kerta laakista.

Nyt kun tämä on kolmas kerta niin jotenkin kaikki menee jo niin rutiinilla, eikä sitä oikein jaksa miettiä asiaa sen kummemmin. Tässä se maha roikkuu siinä, missä edellinenkin. Ainakin toistaiseksi olo on nyt oikein hyvä ja liikkuminen on vielä täysin normaalilla, jotenka jos tää nyt menisi ilman niitä miljoonaa vaivaa. Oon tosi onnellinen ja iloinen <3 mutta en silti aio alkaa järjestää lastenhuonetta uuteen uskoon.

IMG_3179

 

Meillä vietettiin kotona jo äitienpäivää, koska viimeyönä lähdin Kreikkaan koulutukseen. Sain asiakkaltani ihania kukkia ja Vili oli tehnyt mulle lahjakortteja, jotka poltteli sen verran repussa, että ne piti jo antaa.

Tänään ollaan makoiltu koko päivä altaalla ja nautittu auringosta ja lämmöstä. On se joskus ihanaa olla vain vastuussa itsestään ja rentoutua. Parasta on nukahtaminen aurinkoon <3

Täällä mää nyt fiilistelen seuraavan viikon ja koitan imeä kaiken uuden opin itseeni <3
IMG_3197 IMG_3200IMG_3172IMG_3204IMG_3205

-Umppu

30 kommenttia

 1. Mia kirjoitti:

  Ihan mielettömän paljon onnea!! :))))

 2. Heidi kirjoitti:

  Vautsi vau! Onnea teille!
  Oot kyllä sitkeä sissi, koska tuoreessa muistissani on kirjoituksesi vuosi sitten, jolloin aloit jo olla tuskastunut raskauteen. Kaikki säätö mitä vuodessa on sinulle tapahtut ja silti jaksat mennä elämässäsi eteenpäin. Hienoa!
  Ihanaa ja RENTOUTTAVAA lomaa sulle!
  Ps. Juusolla on miehekkäästi käsi housuissa bikinikuvasi takana 😀 😀

 3. Minna kirjoitti:

  En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt on pakko. Oikein paljon onnea! Ja voimia kaikkeen mitä eteen tulee! Olet rohkea ja sisukas nainen ?

 4. Minna kirjoitti:

  No wau!! ei ollut ihan vaikea arvata,että näin käy :)! Onnea!!

 5. Juuli J. kirjoitti:

  Paljon onnea. Näytät upealta 🙂

 6. Minna kirjoitti:

  Onnea!
  Me ollaan sitten synnyttämässä samaan aikaan. Olen raskausviikolla 12? On kyllä jännä miten se maha voi nyt jo olla iso. Mulla on myös maha jo tosi iso vaikka viikkoja on vasta se 12.

 7. Emmi kirjoitti:

  Onnea! ☺

 8. Kati kirjoitti:

  Ihanaa☺. Oikein paljon onnea odotukseen?

 9. Nina kirjoitti:

  Miljoonat onnittelut!! 🙂 <3 Näytät upealta!!

 10. ida kirjoitti:

  Onnea umppu miljoonasti! <3

 11. Suski kirjoitti:

  Onnea!:)<3

 12. Mira kirjoitti:

  Ilon kyyneleet putkahti silmiin, tuli niin puun takaa! Iho vieläkin kananlihalla 🙂 onnea koko perheelle <3

 13. Daria kirjoitti:

  Onnea!! On kokemusta pienestä ikäerosta, 1v 3kk, Never again 😀 Jälkeenpäin katsottuna olisi pitänyt mennä AINA päikkäreille, kun mies tuli kotiin töistä.
  Meillä nyt 8kk, 4v. ja 5v. ja kyllähän nuo vanhimmat ovat kuin paita ja peppu.
  Mutta kyllä tuossa ”isomassa” 3 vuoden ikäerossa on puolensa 🙂 Ihanaa raskaus aikaa sinne!

 14. Fanni80 kirjoitti:

  Onnea!!! Näytät säteilevältä bikineissä!

  En ole koskaan kommentoinut, mutta nyt oli pakko, kun tuli niin hyvä fiilis tästä. Nostan hattua ahkeruudellesi ja, että kaiken unettomuuden sekä yrityksesi vastoinkäymisten jälkeen uskaltaudut ”uuteen kierrokseen” näin nopeasti!!! (Arvostuksella tarkoitettu, en vain osannut muotoilka nätimmin.) Kaikista ei ole eikä tietty tarvikaan olla, mutta sä vaikutatkin erityisen rohkealta ja eteenpäin katsovalta naiselta! Voisin ottaa mallia susta omien haaveiden toteuttamiseen ja arvojen mukaiseen elämään. 🙂

  Ihanaa lomaa ja irtiottoa arjesta! ?☀

 15. Päivi kirjoitti:

  Siis mitä! 🙂 Osaat kyllä yllättää, vaikka oon blogiasi lukenut muutaman vuoden ajan jo. Nyt ensimmäistä kertaa kommentoin, koska jotenkin postauksen aihe niin yllätti positiivisesti. 🙂

  Oikein paljon onnea odotukseen ja näytät ihan mielettömän hyvältä!

 16. Anni kirjoitti:

  Olen ollut vuoden päivät nyt ”Haamu” lukija blokillasi enkä kommentoinut mitää koskaan. Nyt oli pakko ja hurjan paljon onnea koko perheelle! Annat hirveesti itseluottamusta teksteilläsi ja ajatuksillasi tälläiselle normaali ihmiselle, jota ei kiinnosta fitnes buumi ja sen tuomat elämäntavat jota tuntuu olevan jokatoisella naisella melkein. Arvostat sisäistä hyvinvointia etkä vain ulkokuorta josta on hirveet paineet nykyään ja tekee välillä arkipäivistä vaikeaa….KIITOS SULLE ja jaksamisia odotukseen 🙂

 17. Rose kirjoitti:

  Paljon Onnea koko perheelle! <3

 18. saara kirjoitti:

  Onnea! <3 Ihana juttu! 🙂

 19. -Tiia kirjoitti:

  Paljon onnea !! Ja voi että näytät upealta ! ?

 20. Kata kirjoitti:

  Kauheesti onnea :)!

 21. Kirsi kirjoitti:

  Oi onnea! Aivan ihana uutinen!

 22. Hanna kirjoitti:

  Hurjan paljon onnea!! Ihana uutinen <3

  Tähän tekstiin ei muuten pääse FitFashionin etusivulta, tulee joku herja? Mut sun blogin kautta onneks lyöty 🙂

 23. Anni kirjoitti:

  Paljon onnea ? Tsemppiä raskauteen ja hyviä vointeja!

 24. Nanna kirjoitti:

  Siis wau,miten mahtavia uutisia! Lämpimät onnittelut!! <3

 25. Äiti5 kirjoitti:

  Lapset ovat elämän suola! <3
  Hyvin se sujuu useammankin vaippapöksyn kanssa, ja lapsilla on pienestä saakka toisistaan seuraa. Meillä pikkuihmisiä on 5, kaikki 1,5 vuoden välein.

  Upeeta, onnea!

 26. Krista M. - blogi kirjoitti:

  Paljon onnea!:) Meitä onkin FF:llä monta möhömahaa jo 🙂

 27. K kirjoitti:

  Lämpimät onnittelut ilouutisesta, ja voimia raskauteen! 🙂 <3

 28. Anile kirjoitti:

  Ihan mahtavaa, onnea paljon 🙂

 29. maah kirjoitti:

  Onnea! Mulla on 4 lasta, 6v 5v 3v ja 2kk. Mun mielestä mulla on ihana perhe ja meillä menee hyvin. Kävin amk:n ku 3 enää syntyi. Seuraavassa välissä olin 1.5v töissä. Elämän rankkuus ei aina ole suomalainen lapsilukumäärään ja ikäeroihin. Monet asiat vaikuttavat mm.parisuhde. mua ei tästä neljännestä enää onniteltu.. ajattelen et se on ihmisen omaa ajattelemattomuutta kommentoida tökerösti enkä välitä. Rakastan mun ja mun perheen elämää.

 30. Pampula kirjoitti:

  Täällä kans yksi pitkään sivusta seurannut ilmoittautuu! Hyvä etten penkiltä pudonnut kun tuoreemmasta postauksesta selvisi rivien välistä että teille tulee kolmas! 😀 Äkkiä skrollamaan postauksia taaksepäin että missä semmosta on ilmoitettu 😀 Ihan hirmuisen paljon onnea <3 Olet rohkea nainen joka oikein säteilee viimeisimmissä kuvissa 🙂 Kaikkea hyvää teidän perheelle ja ihanan rentouttavaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.