Hae
Prime Life by Umppu

Viime kerta olikin sitten vuonna 2007

 

Mää vihdoin uskalsin tehdä sen lähes kymmenen vuoden jälkeen. Oon jo todella kauan himoinnut lyhyempää tukkaa, mutta jotenkin aina miellän pitkät hiukset naisellisena elementtinä ja en ole yksinkertaisesti raaskinut. Mulla on ollut jo pitkään todella voimakasta hiustenlähtöä ja mun latvoista n. 15cm on ollut täysin kuollutta ja elotonta rotanhäntää. Silti olen uskollisena omistajana kiikuttanut niitä mukanani kaikki nämä vuodet, enkä edes muista, koska hiukseni on viime kerralla leikattu.

IMG_3121 IMG_3125

 

Nut lähte kerralla reilummin tukkaa ja jo oli aikakin. Laitettiin mulle latvaan hieman myös tuuhennosta, koska halusin sen näyttävän todella paksulta ja särmältä. Tykkään lopputuloksesta oikein ja paljon ja kiitos siitä kuuluu työkaverileni Hanna-Loviisalle. Tää oli just sellainen kun halusin.

 

IMG_3136

On jotenkin hassua olla töissä joka päivä, mutta myös niin ihanaa. Tää eka viikko menee vielä hirveellä höyryllä ja  on kokoajan kamala kiire, mutta pian se taas tasaantuu. Teen nyt toistaiseksi 4p viikossa töitä ja pyrin tekeen tunnit normaalien työaikojen sisällä. En myöskään tee oikeastaan viikonloppuja, jollei ole jotain spesiaalia, koska haluan viettää aikaa perheen kanssa ja kesä on niin super lyhyt Suomessa. Saatiin muuten tarhapaikka ihan vierestä metsäniitynpäiväkodista. Hoitopaikka ei ole ihan kokopäiväinen ja olen osan päivistä kotona lasten kanssa.

 

6A34F32B-D4F8-4C2F-B58C-21081B15C5A3 1DA80F74-7E5E-4F20-9C96-6DAACFBA09AE 54E25DD0-89DA-4357-9334-748501DC2A60

 

Kun kesää kohti menään haluaa asiakkaat paljon vaaleaa. Selkeästi trendinä on hieman eri vihvahteisiin taittuvat vaaleat. En oiken tiedä mikä olisi oikea termi kuvastamaan näitä värejä, mutta pieniä karkki vivahteita näissä kaikissa on. Pitkää hiusta on paljon, mutta selkeästi ne superpitkät ovat hieman hiipumassa pois muodista. Tämän hetken kuumin trendi on oikeastaan long bobin ja pitkä hiuksen välimuoto, jonka olemme ristinneet välitukaksi.

 

IMG_3147

 

Tänään postissa tuli Pinnilehti, missä on minun ja Studio loiston Sannin haastattelu liityen meillä olleeseen vesivahinkoon. Juttu käsittelee sitä, kuinka toinen yrittäjä auttaa toista hädän sattuessa. Kun tätä juttua tehtiin niin olimme saaneet kalusteet tunti ennen sitä kasattua Primeen 🙂

lisäksi Pinnilehdessä oli Simply Natural Mago hiustenpidennys kilpailun lopulliset tulokset. Sijoituin kilpailussa sijalle 2. Kiitos kaikille äänestäneille ihan superisti <3. Katsotaan jos on tulossa tässä lähiaikoina jotain muita kilpailuja vielä minne voisin osaalistua.
IMG_3146

Enää on kaksi työpäivää ja sitten lähdetään Kreikkaan kouluttautumaan ja imemään kaikki uusi info hiusalalta kesän juhliin ja tietenkin asiakkaille. Meillä vietettiin jo eilen äitienpäivää, tai oikeastaan uskon, että lahjat poltteli sen verran repussa, että ne oli pakko antaa <3 Ne on joka vuosi yhtä hellyyttäviä.

 

IMG_3092 IMG_3140 IMG_3143

Näitä palluroita tulee varmasti ikävä, mutta joskus on vaan pieni irtiotto paikallaan. Saan tyhjentää aivoja ja käydä ittekseni läpi tämän helvetillisen vesivahinko rumban ja laittaa sille pisteen.. (kaikki asiathan on edelleen kesken)

-Umppu

9 kommenttia

 1. luumu kirjoitti:

  Tosi raikas ja säpäkkä look! Näytät aika hottikselta tuossa lyhyemmässä tukassa, tulee mieleen joku bondtyttö tms. 🙂

  Ihanaa että pääset vähän tuulettumaan muihin maisemiin. Hyvää matkaa!

 2. Saara kirjoitti:

  Hei! Kampaajana osaat varmaan kertoa mielipiteesi Color maskin hoitoainetuotteille, joilla haluaisin saada hiuksiin edes pientä vivahde eroa. Hiuksiani ei ole siis aikaisemmin värjätty ja ne ovat vaalean ruskeat. Jos mielestäsi tämä ”värjäys” voisi onnistua mikä sävy olis paras??

 3. Nanna kirjoitti:

  Upeat uudet hiukset ja hyvin sopivat sinulle! Vaihtelu on aina myöskin piristävää:) Mukavaa koulutusreissua!

 4. Nina Hietaranta kirjoitti:

  Moikka, jos saan kysyä niin mistä mainitsemasi hiustenlähtö voi johtua? Onko se sellaista että päänahka näkyy jostain kohtaa vai lievempää? Kiinnostaa koska itselläni ollut jo 3v selittämätöntä hiustenlähtöä ja itku pääsee kun hiusharjaan katsoo. Ihanaa kesän odotusta teille koko perheelle!

 5. kukkis kirjoitti:

  Upeat ovat hiuksesi 🙂 Sopivatko mago-pidennykset jos omaa todella ohuet hiukset, näkyvät solmut? Olisi aivan ihana saada pituutta ja volyymia.

 6. Kirsi kirjoitti:

  Vau! Todella upeat sulla nuo uudet hiukset! Näytät tosi hyvältä!
  Ihanaa reissua, nauti olostasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.