Hae
Prime Life by Umppu

Millainen on vappu ilman alkoholia

 

Pakko kai se on myöntää, että se keski-ikä kolkuttelee ovella, eikä sita jaksa enään edes Vappua juhlia sillai, kun ennevanhaan. Toisaalta nyt on hirveen hyvä näin. On ihana katsoa kun lapset on innoissaan ja jaksaa leikkiä ja pelailla koko päivän. Mää heräsin aamulla jo kuudelta ilman kelloa. Siinä katselin onnellisena nukkuvaa perhetäni ja hymyilin ittekseni. Attelin olla ihan hiljaa ja luin puhelimella iltapäivälehtien lööppejä ja pötköttelin peiton alla. Siinä me sitten seiskan aikaa heräiltiin kaikki ja mentiin alakertaan. Ihana rauhallinen aamu.

IMG_2990 IMG_2991

 

Mää halusin kutsua meille vieraita brunssille, kun tuntuu etten muista koska olisin edes kutsunut meille ketään. Aloitin valmistelut jo ihan aamusta ja mikä parasta Juuso oli kotona <3. Te ette tiedä mikä fiilis se on kun voi sanoo toiselle että katsotko hetken aikaa lapsia kun teen tän jutun. No totuushan meni niin, että en poistunut keittiöstä kun vasta klo 11.00 :). Mää nautin puuhastella kotona, mutta siihen ei ole oikein ollut tilaisuutta. Nyt se tullee olemaan meidän arkea <3.

Tein muutamia erilaisia cocktaipaloja ja sitten tarjosin ihan tavallisia brunssi eväitä. Kaikille oli ehdottomasti jotain ja ruokaa oli riittävästi. Lapsethan nyt ei juuri koskaan (ainakaan meidän suvussa) mitään syö ja tänään ehdottomasti heillä kiinnostuksena oli vesi-ilmapallot ja meille tänään saapunut jättitramppa.

Musta on myös tavalaan ihana huomata itsessä niitä  kasvun merkkejä joka vuosi enemmän ja enemmän ja huomata, että nautin tästä hetkestä. En voisi kuvitellakaan ampaisevani vappubileisiin ja juovani itseni kunnon kumaraan. Ne ajat on ainakin toistaiseksi mennyt. Mua ei haittaa vaikka joku niin tekee, koska jos muistelen niitä vanhoja vappuja niin hauskojahan ne on ollut, mutta en tunne kuitenkaan nyt että jäisin mistään paitsi.

Mulla ei ollut vuosiin sellaista ajatusta, että en voi mennä jonnekkin selvinpäin. Ihmettelen mikä meissä suomalaisissa on, kun aina tarvitaan se alkoholi, että saadaan sana suusta. Silloin kun aloitin fitnes hömpötyksen niin en koskenutkaan alkoholiin useampaan vuoteen. Olin aina kaikissa juhlissa selvinpäin ja se oli itseasiassa paljon hauskempaa. Huomasit myös kuinka typeriä osa ihmisistä on ja kuinka heidän käytös muuttu, kun alkoholi alkoi vaikuttamaan. No kuitenkin samapa tuo ja kaikki tyylillään.

IMG_2994 IMG_2999 IMG_3002 IMG_3009 IMG_3015 IMG_3016

 

Me haettin tosiaan tänään jättitramppa ja se oli kyllä nappi ostos ja oli käytössä ensimäisenä päivänä lähes 7 tuntia. Ihmettelin, kuinka lapsilla oli virtaa, mutta sielä ne pomppivat onnellisina ja naapurin pojatkin tuli mukaan. Tää on mun mielestä ihan ehdoton vaihtoehto nykypäivän pelaamiselle, mitä ainakin Vilin ikäiset tuntuu suosivan aika paljon. Meillä on kotona tietty peliaika ja sitä ei ylitetä, jos nyt ei joskus oteta äidin tai isän kanssa jotain ilta matsia 🙂

 

IMG_3034 IMG_3041

Koko päivä oli kerrassaan ihana ja tuntui, että se kesti todella kauan, mikä oli hyvä asia. Me haettiin myös mun Tuksu talviteloilta ja pesin sen ajokuntoon. Huomenna olis tarkoitus korkata ”mopo”kausi ja lähteä päristeleen sillä töihin. Sekin on upeeta, että tunnin bussi/kävely muuttuu vai vartiksi.

 

IMG_3037-Umppu

5 kommenttia

  1. Senja/ Lights of life kirjoitti:

    Brunssi taitaakin olla vapun teemana sillä aika monet menee/ kutsuu ihmiset brunssille 🙂 Munkin postaus käsittelee brunssia. Ja geokätköilyä. Ootko koskaan kokeillu?

  2. Aurora Essi Rinne kirjoitti:

    Kirjoitat hyvin ja susta saa mukavan, positiivisen kuvan.On ilo lukea sun tekstejä!

  3. Anu kirjoitti:

    Mistä toi sun raitapaita on? Ihana ? upee tukka ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.