Hae
Prime Life by Umppu

Pian taas aurinkoon TJ 8

 

Ei oo enää(N) kun viikko aikaa, kun koneemme starttaa Kreikan Haniaan koulutusmatkalle. Ne jotka on mun blogia lukenut kauan saattaakin ehkä muistaa tämän kyseisen reissun, koska olen ollut sielä jo kolmesti aiemmin. On siis aivan mahtava päästä reissuun ja nähdä vanhoja ystäviä, joita valitettavasti tapaa välillä ihan liian harvoin. Matkaohjelma tuli juuri postissa ja se vaikutti oikein hyvältä. Tällä samaisella reissulla on aina ollut oikein hyvät ilmat, vaikka tosi illat on vielä hyvinkin viileät. Jos rehellisiä ollaan niin me köllötellään koko päivä aurinkotuoleissa, saatetaan ehkä imaista yks drinkki tai kaks ja seurataan kun ammatkouluttajat kouluttaa meitä. Voisin sanoa että aika helppoo.

Sielä on kanssa kevät ja kevätaurinko on aina se pahin. Olen kantapään kautta oppinut, että kannattaa suojautua kunnolla ja otankin matkaan heti kärkeen 50kertoimella aurinkorasvaa. En aio palaa. Jokainen kerta kun iho palaa niin olet lähempänä ihosyöpää ja se ei todellakaan ole mikään vitsi.

78-9250kaupallisia linkkejä *

Elloksella on tarjouksessa Hawaijan Tropic tuotteita ja ainakin itselle tämä on matkalaukun ehdoton nro 1. Ulkomaille ei edes kannata lähteä millään 15 suojakertoimella, koska se ei yksinkertaisesti riitä. Ainakin itse huomaan, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä huonommin ihoni kestää ylipäänsä aurinkoa.

Aurinkorasvoja lisää TÄÄLTÄ

Mua aina kauhistuttaa, kun ihmiset ei ota oikein tosissan tätä ihon palamis asiaa. Palanut iho on todella kipeä ja se saattaa aiheuttaa kamalan horkan ja jo nämä asiat kertovat, ettei se ole kovin terveellistä.

 

Tilasin juuri uudet bikinit ja mulla on kova luotto, että ne mahtuu päälle 🙂 Tuntuu, että hotellien altaat on usein niin täynnä kaikenlaisia puhdistusaineita, että bikinit kestää sen yhden reissun ja sitten ne on entiset. On mulla toki olemassa muutamat sellaiset bikinit, millä en koskaan ui vaan otan vain aurinkoa, toki nekään ei hetkeen ole ollut päällä.

IMG_4264 IMG_4400 IMG_4445

Nää kuvat on viime kerrasta, josta on aikaa tasan 2 vuotta. Kun näitä katsoo niin tuli kova kaipuu takaisin oransiin tukkaan. Ai että nää maisemat ja se ihanan meren tuoksu noissa sataman ravintoloissa. Usein elän koko viikon shaganagi juustolla, mikä on aivan super hyvää 🙂 En ole ihan varma mitenkä se kirjoitetaan, mutta ne ketkä on sitä syönyt niin tietää.

Olen tankannut ihania kesämekkoja House of Brandonilta sielä on koodilla MDSNS -20% jo alennetuista tuotteista joten sinne vaan löytöjä tekemään TÄÄLTÄ maximekkoja alkaen 8,90. Toimitus on vain yhden vuorokauden, eli täältä saa juhliin aina hyvinkin lyhyellä varoitusajalla kuteet.

On jotenkin niin ihanaa olla ihan fiiliksissä ja valehtelisin jos väittäisin etten syty myös ajatuksesta viikko ilman lapsia. Vaikka ne ihania onkin niin joskus pieni irtiotto tekee hyvää ja nyt en ole töissä, eikä mun tarvi tehdä töitä. Haniassa on aamusella vielä suht raikas ilma, jotenka ajattelin ottaa lenkkarit mukaan ja nyt aion ihan oikeesti lähteä sinne lenkille aamuisin. Ei tarvitse miettiä sen kummemmin kenellä on kakka ja kenellä on nälkä ja kuka pukee mitä. Oon tottunut herään aina viimeistään klo 7.00 jotenka en usko, että kamalasti sen myöhempään edes nukun ja ohjelma alkaa siinä 9-10 aikaan aamulla niin siinä on hyvä aika vähän liikkua ja syödä aamupalaa.

IMG_2883 IMG_2913

 

Mulle saapui juuri postissa uus Anastasia Contour Kit  mikä on kans loistava matkalle mukaan. Ei tarvitse miettiä onko nyt liian tumma vai vaalea meikkivoide naamassa, koska näillä väreillä voit tehdä juuri sopivan sekoituksen. Olen näihin aivan koukussa ja multa löytyy kaikki mahdolliset värit. Näillä on super helppo tehdä meikkejä ja näissä on aivan loistava pigmentti. Toki joskus arkimeikissä saatan käyttää ihan perus fluidimaista voidetta, mutta jos olen jonnekkin lähdössä niin sitten laitan aina kunnon pohjan. Koitan tehdä tässä asap meikkipostauksen, mutta kun olen ollut nyt vaan kotona niin en käytä täällä ollenkaan meikkiä, enkä oikeastaan ehdi paneutumaan postaukseen.

Mää oon nyt jotenkin niin hyvällä fiiliksellä. Kesä on mun lempi vuodenaika ja se on ihan kohta täällä. Myös siitä että Juuso on nukkunut 2 yötä niillä nenälaastareilla ja Vivian on nukkunut kans ja oon kahden kokonaisen  yön jälkeen kun eri ihminen.  On ihanaa olla pirteä. Lupasinkin siskoille ja mun vanhemmille, että Sunnuntaina meille saa tulla vappubrunssille niin sellainen pitäis vielä taikoa.

-Umppu

 

 

3 kommenttia

 1. Jenzkiii kirjoitti:

  Luin tossa kuukauden ajan kaikki siun postaukset läpi. Minulla on siis tapana uuden blogin löytäessäni lukea kaikki postaukset alusta saakka, jotta pysyn kärryillä edes vähän millasia tekstejä kyseinen bloggaaja tekee tai millanen hän on. Vaikka tiedän etten täysin pysty tutustumaan bloggaajan,koska tekstit on vain pintaraapasu elämästä ja ajatusmailmasta.
  Ajattelin kuitenkin kertoa sinulle että ihannoin luonnettasi ja sitä kuinka suoraan kerrot mielipiteesi. Inhoan blogeissa sitä kuinka yritetään mielistellä lukioita kirjottamalla asiat niin kuin ihmiset olettaa sen olevan.
  Zemppiä sinulle ja koko perheellesi 🙂 !

 2. Hanna kirjoitti:

  Rakastan tota sun ironiaa. Enää(N). Huutonaurut heti alkuun. 😀

 3. Kajsa kirjoitti:

  ♡ihana toi alin kuva!
  Aurinkoa ja onnellista kevättä sinulle ja perheellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.