Hae
Prime Life by Umppu

Jotain ihan muuta, kuten nenälaastarit

 

Nyt on aika vaihtaa vähän kevyempiin aiheisiin. Tykkään kirjoittaa aiheista mitkä herättävät keskustelua, mutta jokaisen kerran jälkeen sitä miettii, että olisiko jopa parempi avata asiaa omasta näkökulmasta, vaikka  joskus videoblogilla, koska tuntuu että on välillä vaikea pukea niitä ajatuksia sanoiksi ja usein moni ymmärtää asian eritavalla kun olen sen alunperin tarkoittanut. Tekstinkin voi aina tulkita niin monella tapaa. En väitä olevani mikään siveydensipuli ja suvaitsevaisuuden perikuva niinkuin harva muukaan meistä. Aina jollain on (tai ainakin uskoisin näin) joku asia mitä inhoaa tai vastustaa oli se sitten seksuaalivähemmistöt, maahanmuuttajat, vangit, politikot, narkomaanit tai mitkä tahansa. Olen sitä mieltä, että ei kaikkien  tarvi suvaita  ihan kaikkia asioita ja ihmiset saa olla eri mieltä asioista.

13076985_1195411707158078_1058393313005490532_n

Olen joskus saattanut mainita meillä käyvästä siivojasta ja nyt Tiinalla on auennut viralliset nettisivut minne pääset TÄÄLTÄ   Ironmaid face sivuilla on vielä mukava kilpailu minne kannattaa käydä osallistumassa.

Tykkää & jaa ja voita 4 tunnin kotisiivous! 

Arvonta suoritetaan 31.5.2016 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä facebook -sivuilla. Kilpailu voimassa Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi ja Kangasala.

Voin suositella Tiinaa lämpimästi. On ihanaa että kaikki toiveet täyttyy ja asioista voi sopia. Myös joustoa löytyy puolin sun toisin. Tämä ei ole pelkkä siivouspalvelu vaan paljon muuta <3

Meillä on ollut yöt hieman haastavia Vivianin kanssa, mutta pikkuhiljaa tuntuu, että nekin alkavat sujumaan paremmin. Onneksi näin, koska ens viikolla alkaa työt. Joskus jos sitä joutuu heräilemään öisin paljon, niin sitä saattaa herätä todella pieniin asioihin, kuten vaikka kun toinen kääntää kylkeä. Meillä on myös toinen ongelma öisin ja se Juuso. Se kuorsaa aivan saatanan lujaa ja se vaikeuttaa myös mun unia. Kirjoitinkin eilen faceen, että toiset hankkivat seksikkäitä alusasuja hoitaakseen parisuhdetta niin minä hankin nenälaastareita 🙂 Ai mammamiia mua on siunattu <3 Pakotin eilen Juuson liimaamaan sellaisen nenäänsä ja voitteko kuvitella ei pihaustakaan. Laastari paketti maksoi n. 10-15e en muista tarkalleen ja siinä on 30kpl laastereita. Miksi ihmeessä en ole tajunnut tätä aikaisemmin. Suosittelen ehdottomasti kaikille kuorsaaville ihmisille. Teette laastaria käyttämällä suuren palveluksen  muille <3 Ja jos se esimerkiksi sattumoisin unohtuu niin sen voi täräyttää kesken unienkin nenään. Pienestä se avioliittokin voi pelastua hahaah 🙂

 

IMG_2862 IMG_2902

 

Tänään on ollut kaikin puolin mukava päivä. Olin pitämässä treenejä ja illalla oltiin koko perhe saunassa ja paistettin lättyjä. Te ette tiedä kuinka ihanalta tuntuu, kun tiedän että tulevaisuudessa ollaan yhdessä koko perhe viikonloput <3 Vuosi on aika pitkä aika ilman yhteistä aikaa ja se on tuntunut aivan liian raskaalta ja onneks se on nyt loppu <3

-Umppu

5 kommenttia

  1. Lyy kirjoitti:

    Voisko saada kuvamateriaalia Juusosta nenälaastarissa?

  2. Saara kirjoitti:

    Voitko linkata nämä kyseiset nenälaastarit. Itsellä käytössä korvatulpat, mutta vois kyllä ukko kokeilla noita laastareita. Kuorsaushan heikentää myös kuorsaajan unenlaatua.

  3. Sanna kirjoitti:

    Hei minkä merkkisiä laastareita sait Juuson käyttämään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.