Hae
Prime Life by Umppu

Mun elämä muuttuu kerta heitolla

 

Mää viettelen tässä nyt voiko sanoa viimeistä ”loma viikkoa”, vaikka äitiysloma onkin jo lusittu aikapäivää sitten. Tää viikko on kokonaan lomaa ja sitten ens viikosta alkaen olen ihan normaalisti töissä ja Juuso jää kotiin. Elämä siis muuttuu taas kertaheitolla kokonaan. Odotan paljon sitä, että se arki alkaa ja palataan ns. normaaliin rytmiin.  Näin jälkeenpäin voin antaa yrittäjälle pari vinkkiä 🙂 koita nauttia äitiyslomasta, äläkä tee liikaa töitä. Toki samaan hengenvetoon voi sanoa, että harvoin on muuta vaihtoehtoa. Ehdottomasti yksi raskaimmista vuosistani on nyt takana ja en halua kokea vastaavaa enään koskaan.

IMG_2784

 

Nyt on testailtu Kardashianbeauty sarjaa ja ainakin näin näppituntumalla voin sanoa, että tykkään todella paljon. Tuotteissa on ihana ylellinen tuoksu ja ainakin omalle hiustyypilleni ne sopivat loistavasti. Näistä siis kuullaan vielä.

 

IMG_2785

 

Viikonloppuna meillä oli ihan muuta ohjelmaa, meinaan pikkusiskoni täytti 30-vuotta ja lähdimme juhlistamaan sitä Helsinkiin Antti Tuiskun keikalle. Meillä Vivivan on ollut kohta jo melkein 2 viikkoa kipeä ja nukkununt tosi huonosti niin mua alkoi jo menomatkalla väsyttään 🙂 Käytiin yhdessä syömässä, jonka jälkeen muut menivät shoppaileen ja itse kömmin hotellin vällyjen väliin päiväunille. Ette usko mitä tekee ihmiselle nukkua 2h ilman keskeytystä. Siitä olikin sitten ihana lähteä virheettömänä Hartwallille hyvin unien jälkeen.

 

IMG_2792 IMG_2797

 

Keikka oli kerrassaan loistava. On ihana katsoa ihmistä kuka totuttaa unelmaansa. Kaikki meni ihan nappiin. Show oli kerrassaan täydellinen ja ainakin itse nautin jokaisesta minutista. Antin pitämä pieni puhe oli myös loistava, missä hän kertoi siitä, että koskaan ei saa luovuttaa omista unelmista. Hän kertoi kuinka 10.v sitten hän joutui keskeyttämään keikan, kun lavalle heiteltiin pulloja ja nyt hän seisoo täydellä Hartwallilla kaksi päivää putkeen vetämässä keikkaa. Antti on vaan niin ihana etten kestä <3

 

IMG_2811 IMG_2835

Vaikka oli kiva olla pois kotoa niin oli ihana tulla takaisin. Me käytiin keikan jälkeen vielä syömässä, mutta lämmin suihku ja pehmeä sänky veti voiton tälläkertaa, että ei lähdetty minnekkään baariin.

 

Palaan vielä edelliseen postaukseeni josta haluaisin sanoa sen verran, että kiitos todella paljon saamastani palautteesta. Paljon tuli hyvää palautetta ja toki joukkoon mahtuu myös niitä, ketkä eivät ole mun kanssa samaa mieltä ja niitäkin saa tulla. Haluaisin kuitenkin sanoa, sen että toivon että jokainen lukee tekstin aina  ensiksi ”puolueettomana” ennekun lähtee kommentoimaan.Mua syytetään usein kapeakatseiseksi, mitä en ainakaan myönnä olevani.. Harva tuntee mun historiaa ja tietää millaisia elämänvaiheita olen itse käynyt elämässäni läpi….  Moni kommentti ei liittynyt millään tavalla koko tekstiin ja siksi kaikkia en julkaissut. Kirjoitin vain ja ainoastaan kyseisestä henkilöstä ja hänen ajattelumaailmasta, enkä mistään muusta.  En ymmärrä miksi ihmiset haluaa ymmärtää luetun aina väärin ja nähdä se aina jonkinlaisena hyökkäyksenä. Miksi keskusteluun pitää ottaa esille asioita mitkä ei liity siihen millään tapaa?

-Umppu

7 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Vau kun näytät hyvältä! Miten olit laittanut sun hiukset tuonne keikalle?

 2. Nunnu kirjoitti:

  Jotenkin surullista, ettet ole blogivuosiesi aikana oppinut kirjoittamaan äidinkieltäsi tämän paremmin. Tekstistäsi huokuu läpi, ettet ole kouluttautunut ja/tai lukenut kovin paljon, ja ihan peruslauseiden muodostaminen tekee tiukkaa.

  Siinä vasta lapsille esimerkkiä kerrakseen. Äiti ei osaa kirjoittaa äidinkieltään.

  • primebody kirjoitti:

   Kiitos kommentista. Minulla on lukihäiriö, minkä vuoksi teksteissäni on paljon virheitä. Vaikka tarkastan ne niin en niitä itse näe. 🙂 🙂 Pystyn onneksi olemaan esimerkkinä muilla osa-alueilla lapsilleni, jotka ovat ainakin toistaiseksi pärjänneet hyvin elämässä, vaikka äiti ei osaakkaan aina oikein kirjoittaa.

  • Outi kirjoitti:

   No silloin minäkin oon huono äiti ku en ossaa kirjottaa äidinkielelläni. ?
   Ei tutkinnoilla ym ole mitään merkitystä minkälainen on äitinä.
   Et sinäkään ole hyvä esimerkki äitinä ku voit noin vain moittia toista tietämättä taustoja ym.

 3. harriet kirjoitti:

  Lukihäiriön ymmärrän kyllä, mutta minunkin pitää kirjoitusasustasi sanoa sen verran että toivon yhtä pientä muutosta. Älä enää kirjoita ”enään”. Tuo väärinkirjoitettu sana vilisee teksteissäsi jatkuvasti, ja antaa hieman yksinkertaisen kuvan kirjoittajastaan. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.