Hae
Prime Life by Umppu

Uudet trendit treenivaatteissa ja töitä olis tarjolla!

Biancaneve SS16 sisältää kaupallisia linkkejä

Nyt on vihdoin Biancaneven uudet  SS16 malliston kuteet on  julkaistu ja ne on ostettavissa verkkokaupasta. Paljon tapahtuu muutoksia Biancanevelle ja ehkä suurin on, että pian aukeaa toinen myymälä Helsinkiin. Sinne olisi vielä myyjän paikka vapaana, jotenka jos olet vailla töitä ja haluat työskennellä laadukkaiden kotimaisten tuotteiden parissa niin otappa yhteyttä Biancaneveen ASAP. Nyt siis pääkaupunkisudulla asuvat pääsevät helposti sovittelemaan ja ihastelemaan ja tietenkin ostamaan Suomen parhaita ja kotimaisia treenikamoja. Mun lemppari värit on uuden malliston päävärejä eli musta ja valkoinen. Tämä valkoinen takki on livenä aivan uskomattoman ihana ja tyylikäs.  Logo on hopeisilla swarovskin kivillä tehty ja ne kestää konepesun. Pitkään aikaan ei juuri mistään ole saanut valkoisia treenivaatteita, mutta nyt niitäkin saa. Tuotteet olivat esillä Fitness Classicissa, mutta itse en päässyt osastolle asti hypistelemään uutuuksia. Toki oon osan vaatteista nähnyt kuvauksissa jo etukäteen:) Sivuissa on myös hiaman läpinäkyvää kangasta, mikä tekee takkiin pientä ylellisyyttä.

TAKKI TÄÄLTÄ

b-fabulous-white-front

b-fearless-black-extra-1

Nämä housut on kans ihanat ja näitä on saatavilla mustana sekä valkoisena. Voit siis hankkia asun koko valkoisena tai koko mustana tai yhdistää eri ala ja yläosia keskenään.

HOUSUT TÄÄLTÄ

Näissä uusissa vaatteissa oleva valkoinen kangas on hyvin napakkaa ja peittävää, eli jokainen kuhmura ei tule esiin ja voit huolella pitää niitä. Ettei kaikki olisi ihan mustavalkoista niin Floral sarjaan on tullut myös täydennystä. Olen jo pitkään odottanut jotain tämän tyylistä rennompaa ja vähän löysempää paitaa, millä voi niin sanotusti hegailla tyylikkäästi. On myös ihanaa, että saan aina tietenkin esittää toiveita treenivaatteista toteutuu ne sitten tai ei 🙂

 

 

PAITA TÄÄLTÄ

PAITA MYÖS MUSTANA TÄÄLTÄ

b-cheerful-floral-frontb-cheer-black-extra-1

 

Ja tähän samaan sarjaan on myös housut, jotka löydät TÄÄLTÄ. Mä en tiedä oonko ainoita, kuka ei halua kulkea kotona puristavissa vaatteissa. Musta on ihana olla lökäreissä ja rennoissa vaatteissa. Niitä kun vaan ei meinaa oikein saada kivan näköisiä, kun kaikki mitä itse käytän on lähinnä yöpuvunhousuja, millä taas ei ihan kauppaan viitsi lähteä 🙂 Tai no minähän lähden, kun ei paljon kiinnosta.

 

elina-loueranta-round

 

Pakko myös vähän hehkuttaa, että ystäväni Elina on valittu Pirkanmaan nuoreksi yrittäjäksi.

Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon saajaksi on valittu Biancaneve Oy:n perustaja ja pääsuunnittelija Elina Loueranta.

Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät valitsee palkinnon saajan vuosittain pirkanmaalaisten alle 35-vuotiaiden yrittäjien joukosta. Valinnassa huomioidaan muun muassa erityiset ansiot toimialaan, innovatiivisuuteen tai yrittäjäasenteeseen liittyen.

Biancaneve Oy osallistuu Pirkanmaan edustajana myös valtakunnalliseen Vuoden nuori yrittäjä -kisaan, jonka voittaja julkistetaan 20. toukokuuta Suomen Yrittäjien Get Together -tapahtumassa Jyväskylässä.

Aivan mahtava saavutus ja ei voi kuin ihailla, että autotallista lähtöisin oleva yritys on kasvanut tämän naisen unelmaksi. Voin ylpeänä sanoa, että tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka pitkäjänteinen yrittäjyys joskus palkitaan <3

-Umppu

4 kommenttia

  1. Johanna kirjoitti:

    Onko noissa viimeisissä housuissa leveä lahje, vai ovatko ”kapeaa” mallia? Tahtoo olla, että useimmissa tuon tyylisissä housuissa lahje on liian leveä omaan makuun ja se korostuu vielä, kun on lyhyt 🙂

  2. Eve kirjoitti:

    Siis ihanaa että tehdään Suomessa ja tunnistan laadun jo ihan tuolta voimisteluajoilta saakka kun meidän jv puvut tuli heiltä. Upeita ja ihania treenivaatteita. Tuntuu vaan kovilta nuo hinnat vaikka ymmärrän kyllä että laatu maksaa.. Tuo löysempi kukkapaita olisi ihana mutta 149 € hintaa niin jää kyllä ostamatta. 🙁 Upeasti ovat saaneet itseään nostettua ja saaneet kasvettua, hatunnosto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.