Hae
Prime Life by Umppu

Kardashianit saapuu Suomeen

 

Kun hetki sitten olin jenkeissä, koitin metsästää käsiini Kardashian beauty tuotteita, kuitenkaan niitä löytämättä. En ehkä osannut etsiä oikeesta paikasta, vaikka koitin googletella paikkoja, kuka sitä myisi. Tuotteet ovat pian saapumassa Suomeen ja niitä on tulevaisuudessa saatavilla meiltä Primestä. Sarja on jo ulkoisesti hyvin houkutteleva ja ylellisen näköinen. Nämä tuotteet luo kylpyhuoneeseen luksuksen tunteen, jota me jokainen nainen tarvitsemme arjesta selviytyäksemme. 13063882_1758006704485588_1268059229_o.png

 

Hiusala menee jatkuvasti hurjaa vauhtia eteenpäin ja vaatii näin ihan ammattilaiseltakin kovaa työtä pysyä mukana. Asiakkaat ovat hyvin tietoisia ja perillä asioista ja meidän tietenkin pitää olla askeleen edellä. Sain tänään muutaman tuotteen käsiini testaukseen ja kerron heti kokemuksista, kun käyn ne huomenna nappaamassa töistä.

13054448_1758006151152310_1351504336_o

 

Odotan sarjalta paljon ja odotan tuotteita, mitä muissa sarjoissa ei vielä ole saatavilla. Sekin on nykypäivänä haastavaa kehitellä uusia hiustuotteita, koska tuntuu, että niitäkin on jo aivan mielettömästi tarjolla. Nykyään on mahtavaa, että jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri hänen hiuslaadulleen sopivat tuotteet.

Paljon käytetään erilaisia pidennyksiä ja tuuhennoksia ja niissäkin on menty omalla alalla olo aikana hurjasti eteenpäin. Silloin, kun olin koulussa oli muodissa ne surullisen kuuluisat pikkuletit, mitkä laitettiin lähes väkivallalla asiakkaalle ja usein niissä meni lähes 12h, jos teki ne kunnolla. Silloin myös  aitohiustenpidennykset laitettiin kuumaliimalla hiuksiin.. Hiusnauhasta leikattiin pieni osio, joka liimattiin omiin hiuksiin. Nyt on tarjolla: teippipidennyksiä, sinettipidennyksi, magopidennyksiä, microringspidennyksiä, ompelupidennyksiä ja toki edelleen saa niitä pikkulettejä 🙂

 

mMPR316-1.jpg_13

 

Meille on tulossa pian yksi huippu juttu meinaan:Ravintolisä  mikä ravitsee hiuksia, ihoa ja kynsiä sisältäpäin tärkeillä ravintoaineilla.  Kollageenia on luonnostaan kehon sidekudoksissa, mukaan lukien karvatupissa, verinahassa (dermis) ja kynsissä. mM Kollagen® sisältää myös vitamiineja ja mineraaleja, kuten sinkkiä, seleeniä, kuparia ja C-vitamiinia. Sinkki ja seleeni edistävät hiusten ja kynsien hyvinvointia. Sinkki vaikuttaa positiivisesti myös ihon hyvinvointiin ja kupari edistää sekä hiusten että ihon normaalia pigmentoitumista. C-vitamiini edistää luonnollista kollageenin muodostumista. Sinkki, seleeni, kupari ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumis stressiltä. Annostus: yhdestä kahteen pussia päivässä, sekoitetaan juomaan, esimerkiksi kahviin, teehen tai veteen. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Tärkeää yhdistää monipuoliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon ja terveisiin elämäntapoihin. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 11-vuotiaille lapsille neuvottelematta lääkärin tai hoitohenkilökunnan kanssa.

Kokoajan trendit menee siihen suuntaan, että painotetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Me kampaajat haluamme myös tehdä oman osuutemme ja saada asiakkaidemme hiukset näyttämään kauniilta, terveiltä ja hyvin voivilta. Meillä on nyt huippu työkalut nykyään käytössä, jolla voimme luoda asiakkaillemme haastavampiakin lopputuloksia.

-Umppu

5 kommenttia

 1. Terhi kirjoitti:

  Meinasin ostaa kyseisiä meikkejä lentokoneesta, mutta en viitsinyt ostaa sikaa säkissä. Kerrohan sitten mitä pidät tuotteista. Ainakin värit ym vaikuttivat lupaavilta

 2. Maria kirjoitti:

  Hei Umppu!

  Halusin tarkentaa tähän hieman tuota lisäravinneasiaa, mistä kirjoitit. Kollageeni on siis proteiini, mitä löytyy luontaisesti kehostamme hyvin paljon (noin 1/3 kaikesta kehomme proteiinisisällöstä). Kuten kaikki proteiinit mitä suustamme alas laitamme, hajoitetaan yksittäisiksi aminohapoiksi, (mistä siis kaikki proteiinit koostuvat) jotka sitten imeytyvät suolistosta verenkiertoomme. Mikään proteiini ei siis imeydy elimistöömme sellaisenaan, vaan hajoitetaan aminohapoiksi, mitkä keho sitten käyttää niiden proteiinien valmistamiseen kehossa mihin on suurin tarve sillä hetkellä. Eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että suusta alas laitettu kollageeni ei päädy kollageeniksi kehoon, vaan sen sisältämät aminohapot, mitkä ruuansulatuksemme hajoittaa, päätyvät ylipäänsä kehon kaikkien proteiinien valmistamiseen. Kollageenin syömisestä ei siis ole hyötyä ihon, hiuksien tai saati kynsien hyvinvoinnille. Mikäli kehon tarvitsee valmistaa kollageenia, se valmistaa sitä mistä tahansa ravinnon kautta tulevista proteiineista (liha, kala yms). Halvemmalla siis pääsee kun syö vain normaalia ja monipuolista ravintoa ja antaa kehon hoitaa sitten loput.

  Tämä perustuu siis täysin puhtaasti biokemiaan, eikä millään tavalla ole oma mielipiteeni asiasta.

  Kynnet eivät muuten sisällä kollageenia vaan koostuvat puhtaasti keratiinista.

 3. Maria kirjoitti:

  Moikka!
  Löytyyköhän teiltä sitä Black sead dry oilia?
  On kuulemma aika upee tuote myös se 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.