Hae
Prime Life by Umppu

Fitness Classic hotellihuoneesta tulkittuna

 

Nyt on kaksi päivää takana ja urakka finaalissa. Yhteensä 8:n meikkiä ja 7:t hiukset 🙂   Tai no en oikeastaan voi  tätä edes kutsua urakaksi, koska oon  hotellihuoneessa töiden lomassa ja ehtinyt nukkuun kunnon päiväunetkin. Lauantaina mulla oli 3 laitettavaa ja kaikki kilpaili Bodyfitness sarjassa.  En näin jälkeenpäin ymmärrä miks mun piti tunkea mun oma valkoinen iso naama jokaiseen kuvaan 🙂 no jäipä ainakin muisto jos ei muuta.

IMG_2496 IMG_2518 IMG_2519

 

 

Itse vietin ”kisat” hotellissa. En vaan yksinkertaisesti saanut itsestäni irti, raahautua kisapaikalle. Mulla ei myöskään ollut lippua, jotenka proteiinipatukka maistiaiset saivat nyt jäädä väliin. Toki sielä olisi varmasti ollut paljon tuttuja, joita olisi ollut kiva käydä moikkaamassa, mutta joskus toiste. Seurasin tuloksia netistä sitä mukaan kun ne päivitty ja jos ei päivittynyt niin laitoin viestiä suoraan katsomoon, mikä sielä oli tilanne. Onneksi nykyään on some ja kaikki muut mahdolliset kanavat, niin tieto liikkuu nopeasti 🙂 Kaikki näytti upeilta lavalla <3 Pisteet myös Pro Bodyn Facen välityksellä toimivalle Live kameralle, mikä oli ehkä parasta pitkään aikaan. Aivan mahtavaa seurata kilpailuja, kun tänään takasin kotiin tulessa makoilin junassa.

 

FBCFDE55-129A-443D-A80F-CA1F99768E53 A6F85156-0583-459D-9F7F-7AAD0698A84F

Kampaukset ja meikit by Umppu

Kun itselläni ei ole enään hetkeen ollut minkäänlaista kisakipinää tai edes hinkua sinne salille, mistä kaikki lähtee, niin silti tykkään seurata kilpailuja ja tietenkin mua aina kiinnostaa tulokset. Toki myös moni ystävistäni kilpailee, jolloin seuraaminen on heidän sarjoissaan hyvinkin ahkeraa. Enään en tunnista edes puolia kilpailijoista, sillä niin paljon on kuviot ja ihmiset muuttunut muutamassa vuodessa. Jos ajattelen ihan ulkopuolisena asioita niin mietin sääntöjä ja sitä onko ne aina kaikille samat? Useana vuonna peräkkäin on ollut sellainen tilanne, että joku kilpailija ”vaihtaa” sarjaa, eli hyppää pituusluokasta toiseen. Mun mielestä pitäisi olla tasan ja vain yksi sarja missä kilpailet Suomessa. Tätä on ollut sarjoissa jo monena vuonna peräkkäin ja siihen ei puututa millään tapaa. Omasta mielestäni äkkinäisellä sarjan vaihdolla kalastellaan arvokisapaikkoja ja rehellisesti sanottuna mietitään ”mistä on helpoin tie menestykseen”.  Kokeilin itse seisomalla seinää vasten niin pystyn muuntamaan omaa pituuttani lähes 5cm seisomalla lytyssä vs. selkä suorassa ja rinta rottingilla. Kaikki mut tuntevat tietää, että saan aina HEPULIN, kun näen, kuulen tai koen vääryyttä muita tai itseäni kohtaan ja nimenomaan tälläisessä lajissa, missä arvostellaan vain sitä ulkoista kuorta pitäisi ehdottomasti olla säännöt täysin samat kaikille. Jos olet kerran kilpaillut tietyssä sarjassa niin kilpailet siinä jatkossa aina ja piste. Kun allekirjoitat kilpailijasopimuksen, vai mikä se nyt ikinä onkaan niin samalla ilmoitat pituutesi ja tarkastetaan tasan kerran ja olet sen mittainen aina 🙂 Jos nyt joku menee hieman kasaan niin olkoot pituus voimassa vaikka aina 10-v kerralla.

Tää laji on niin haastava ja oikeasti annat sille useita kuukausia elämästäsi ja elät siinä omassa kuplassasi niin jokainen ansaitsee täysin saman kohtelun. Muutenkin olen ihmetellyt, että osa on myös ilmoittautunut jälikäteen sarjoihin ja ilmoittautuminen ”sulkeutui” alkuvuodesta… Vielä hullumpana pidän, että osa kilpailee vielä eri lajeissa. Näillä mun kommenteilla ei ole ketään tai mitään vastaan henkilökohtaisesti vaan yleisesti. Tänään tuli todistettua, kuinka sama ihminen voi menestyä top-3 sijoille sekä bodyssä, että bikinissä. Tottakai ihmetten mitenkä se on mahdollista jos lajeissa haetaan täysin erilaista fysiikkaa! Tämä on myös asia mikä itseäni alkoi jälkikäteen mietityttään. Mitä jos jatkossa jokainen bikini kilpailija kilpailee molemmissa sarjoissa? Jotkut ihan vaan kokemuksen vuoksi, koska tässähän ”saisi” hyvää harjoitusta kaksi päiväisestä kilpailusta. Ja onhan sekin totta, että mitä enemmän kilpailet, jäät mieleen ja se varmasti auttaa sinua jatkossa myös menestymisen kannalta (jos siis sijoitut hyvin).

 

Tässä on tämän päivän bikini lookkeja. Kaikki upeita ja kauniita naisia Hair&makeup by Umppu

5974C082-9D66-46FC-AF84-FF8F2DB35FCD 7AABEA1B-C80A-43E7-8DBD-897BDCFE6D7F 268F25AA-D9CD-40B3-B2D4-759BF3CA23E7

 

Moni myös päivittelee AINA tuomaristoa ja sitä, kun osalla on oma valmentaja tuomaristossa. Tämä on varmaan sellainen ikuisuus juttu ja uskon, että yksinkertainen syy on tuomareiden puute. Ei sinne oikeastaan voi ihan ketä tahansa ummikkoa laittaa ja mun omasta mielestä on hyvä, että nyt tuomaristossa istuu paljon Suomen omia Pro-kilpailijoita, jotka varmasti osaavat katsoa kansainvälisillä silmillä kilpailijoita.

 

Aina kaikki miettii mitä ne tuomarit hakee. Haetaanko kireetä vai pehmeää, mutta uskon että aina se kokonaisuus ratkaisee. Mää jotenkin itse nautin tänään siitä, että ne sarjojen ennakko suosikit eivät aina voittaneetkaan ja pakka hieman sekoittui. En koskaan pidä siitä, että joukossa on joku ”toi voittaa kuitenkin”. Mielestäni jos kunto ei riitä ykkös sijaan niin silloin se ei riitä ja se jaetaan sille kenelle se kuuluu. Mä tiedän itse kilpaileena milaista tunnemyrskyä jokainen käy sisällään palkintojenjaeon jälkeen. Joillain saattaa kestää päiviä, kunnes osaa ajatella tilannetta selkeästi. Onneks tässä ei ole mikään kiire kun voittajilla, joilla dieetti jatkuu kohti EM-kilpailuja. Mun laitettavista pääsi Mari ja Tanja molemmat ja he olivat todellakin ansainneet voittonsa täysin. Molemmat olivat elämänsä parhaassa kunnossa ja koko kokonaisuus oli täys 10! Tänään myös Sara Sievinen teki upean paluun ja kahmaisi heti sen kirkkaimman.

Mää kuvittelin lepääväni koko viikonlopun, mutta eihän niin kuitenkaan mennyt, kun jännnitin ja nauroin ja itkin samaan aikaan <3 Palaillaan huomenna

IMG_2639-Umppu

Yksi kommentti

  1. Hanna kirjoitti:

    Niinhän se tahtoo mennä myös monien kohdalla aina SM-karsinnoissa, että osallistuvat siihen karsintaan, missä on vähiten osallistujia. Ai kato, meitä on sarjassa kuusi ja kaikki päästään suoraan SM-kisaan, jipii 😀 Tiukan näköisiä mimmejä oli biksussakin, aina siellä lavalla tosin loistaa joku, jolla sitä lihaa ei pahemmin näy olevan. Ja täältä kotikatsomosta on hauska arvostella 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.