Hae
Prime Life by Umppu

Nyt se alkaa, meinaan fitness viikonloppu

 

Meillä on taas valvottu öitä ja pikkuisella on kova nuha 🙁 siihen kun ei oikein mikään auta. Käytiin eilen lääkärissä tarkastamassa, ettei korvissa ole mitään ja terveethän ne onneksi olivat. Saatiin lääkäriltä suolaliuosta, millä lapsen nenä on helppo huuhdella. Nää on aina niitä tilanteita, kun ottaisi itselleen kaiken mahdollisen, ettei lapsen tarvisi sairastaa. Onneksi se oli kuitenkin pelkkä flunssa ja tänään likka vaikutti jo paljon pirteämmältä. Nää aamu 4:n herätykset ei silti oo mun vahvin ala 🙂

IMG_2461 IMG_2466

Tänään on fitness kansan yksi odotetuimmista viikonlopuista. Helsingissä on keväisin Fitness Classic, missä kilpailee aivan älytön määrä kilpailijoita. Se tietää mulle koko viikonlopun duunia. Mä tein radikaalin ratkaisun ja lähdin yksin Helsinkiin. ajattelin, että näin on paras kaikkien kannalta, koska laitettavia on paljon ja itse tarvin hieman lepoa. Lähdin junalla matkaan ja olin todella yllättynyt, että lippu maksoi vain 20e? Olen jotenkin tottunut maksamaan aina tuplahinnan mistä lie moinen? Tietenkin nukuin koko matkan ja otin ilon irti siitä ”omasta ajasta”.

 

IMG_2472 IMG_2479

Yövyn Crown Plazassa lähellä keskustaa ja en rehellisesti muista, koska olisin ollut yksin hotellissa. Kävin syömässä hotellin ravintolassa, jonka jälkeen menin hetkeksi aikaa ystäväni huoneseen, kuka kilpailee huomenna. Ihanaa kun toinen on niin levollinen ja rauhallinen <3. Toivon niin paljon hyvää huomiselle. Mua ei itseäni vielä jännitä, mutta tiedän, että se tulee huomenna vastaan jossain vaiheessa. Voi olla, että en mene ollenkaan kisapaikalle, koska laittelen naisia täällä lava kuntoon ja Sunnuntaina on sama homma vielä edessä. Katsotaan kuinka ehdin ja mulle työn lisäksi tärkein juttu oli lepääminen.

Mää nautin tästä omasta ajasta ja tulin juuri vaahtokyvystä, missä rentouduin lukemalla Jutan Voimakirjaa. En edes muista sitäkään, koska mulla olisi viimeksi ollut aikaa lukea kirjaa rauhassa <3 Pääsen myös kahtena aamuna peräkkäin syömään hotellin aamiaisen ihan yksin. Nää on kai niitä #vainäitijutut mitä kaikki ei ymmärrä. Voi sitä pienistä asioista ihminen olla onnellinen.

Huomenna laittelen sitten kuvia tekemistäni töistä, mutta nyt nukkuun -Umps

6 kommenttia

 1. JT kirjoitti:

  Täällä toinen äiti, joka nauttii kanssa ylhäisestä yksinäisyydestä tämän viikonlopun. 9h unta, ei haittaa vaikka meni vähän pitkäksi. Enköhän mä Kuntsalle kerkee ennen naisten sarjoja ? Ymmärrän siis täysin. Välillä me äidit tarvitaan tällaisia hurjia irtiottoja ???

 2. mill kirjoitti:

  Nauti <3

 3. vane kirjoitti:

  Moikka! Pienen nuhanenän oloa helpottamaan kehotan hankkimaan niistäjän, joka liitetään imuriin ? kuulostaa hurjalta mutta toimii (imuteho ei vastaa imurin imutehoa ?), meillä käytössä 2kk ja 2v nuhanenillä ?

 4. Milja kirjoitti:

  VR on laskenut hintojaan……Tre-Hki väli on halvimmillaan 9.90e 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.