Hae
Prime Life by Umppu

kevään kuumat jutut vaatteissa ja hiuksissa

Sisältää kaupallisia linkkejä*

House of Brandon on siitä huippu nettikauppa, koska vatteet tulevat usein jo jopa seuraavana päivänä. Toimitus on todella nopeaa ja ainakin itse nykyään ajanpuutteen vuoksi suosin paljon nettikauppoja. House of Brandonilla on nyt 17.4 asti koodilla SMMR16 kaikki kevään uutuudet -15%.  (ei koske dr.denim ja Calvin Klein tuotteita, eikä jo alennettuja tuotteita).

Tämä upea mekko TÄÄLTÄ

b896b924920afe14698636ffab547c8b bb4abb76329c1c1595bba2dd3b605dab

 

Itselläni on tämä kevät takki ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Takki TÄÄLTÄ. Takki on siisti ja ajaton ja sopii hyvin ihan arkeen tai sitten juhlavampaan tilaisuuteen. Vaikka kevät tekee tuloaan niin ulkona on välillä vielä todella kylma ja ainakaan en itse raaski  vielä olla ilman takkia.

Muistakaa myös tsekata House of Brandonin  ALET missä on paljon tuotteita  jopa -70%

Kevääseen ainakin itselle kuuluu aina raikkaat tuoksut ja tilasin hetki sitten Hajuvesi.fi:stä itselleni CK-one tuoksun, jota olen käyttänyt vuosia sitten. Se sopii ihanasti kevääseen ja tuo mulle ihania muistoja mieleen nuoruudesta. En tiedä onko muilla, mutta itselläni on todella hyvä ja tarkka tuoksumuisti. Jokainen hajuvesi tuo mulle aina jonkun tietyn tilanteen tai jonkun ihmisen mieleen.

ck-one-edt-2Tuoksuun TÄÄLTÄ  ja hintaa on vain 18,90e

Hajuvesi.fi sivuilta löydät paljon tuoksuja ja niissä todellakin hinta on kohdillaan. Tuotteita on paljon alle 20e

Toinen mun suosikki on ehdottomasti TÄMÄ Tuoksu joka ei petä koskaan <3 Itse oikeastaan keräilen hajuvesiä ja olen niiden suurkuluttaja. Jokaiseen tilanteeseen ja vuodenaikaan on oma tuoksunsa. Rakastan tuoksua yli kaiken, enkä ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka eivät kätä esimerkiksi hajuvettä 🙂 ehkä oon vähän hassu, mutta ajattelen, että se on kuin yksi vaate ja kuuluu kokonaisuuteen.

the-one-edp

 

Meille saapui eilen liikkeeseeni Kevin Murphyn uudet korjaavat tuotteet. Eilisen testauksen jälkeen olin aivan myyty. Harvalla suomalaisella on hiukset niin hyvässä kunnossa, että ne eivät tarvitse ekstra hoitoa kotona. Korjaavat tuotteet ovat esimerkiksi talven jälkeen hyvä ottaa käyttöön ja käyttää läpi kesän, jolloin hiukset ovat usein kovimmalla kulutuksella ja auringossa päivittäin. Tuote on korjaavuudeltaan loistava, mutta ei jätä hentoakaan hiusta raskaaksi. Sopii siis kaikenlaiselle hiukselle. Tuotteita on saatavilla primestä. Näissä oli myös ihana tuoksu, joka vei täysin mennessään.

images-104

Hiusmuodissa on muuten on jo hetkeen ollut Longbobit, mutta nyt ne pitenevät entisestään. Olemme töissä ristinneet sen ”välitukaksi”, eli ei pitkä eikä lyhyt. Tämän hetken trendeissä on sivuhiuksien hyvä olla tasamittaiset, eikä kovin rikotut, jolloin erilaisia bobeja on helppo toteuttaa. Polkkatukka on mahdoton leikata trendikkäästi, jos reunat on rikottu, koska silloin hiukset eivät riitä polkkaan ja koko malli kärsii.

Long-bob-Olivia-Palermo-Hairstyles-for-midlength-hair-Then-and-Now

 

Myös meikeissä on ihan must juttu omata Anastasia Contour Kit Itselläni on tämä jo kaikissa sävyissä niin voidemaisena, kun puuterimaisena. Ilman näitä en tee enään yhtään meikkiä. Pohjasta tulee täydellinen ja kun oppii kunnon meikkaustekniikan niin saa luotua kasvoille upeita korostuksia ja varjostuksia.

78-3144

 

Tuotteen löydät TÄÄLTÄ  ja sitä on saatavilla eri sävyissä. Contour Cream Kit on voidemainen korostusvärisetti kasvonpiirteiden muotoiluun. Luo meikillä illuusio korkeista poskipäistä, pienemmästä otsasta, pehmeästä leukalinjasta tai kapeammasta nenästä.
Kuusi eri sävyä. Sametinsileä koostumus, joka sulautuu ihoon ja jättää ihon kevyesti hohtavaksi. Tää on ainakin mun luottoväline ehdottomasti meikeissä.

 

b5c6c818b7d01dacd8d46b81c412c638

 

Huomaan että rantavaatteista tulee kokoajan peittävämpiä ja se jos jokin on ihanaa. Olen itsekkin pikkuhiljaa kallistumassa kokouikkarin suuntaan. Nää on jotenkin niin kauniin klassisia ja ajattomia ja peittää mukavasti ainakin itseltäni sen osan, mikä ei ole ihan timmissä odotuksen jäljiltä.

Uimapuku TÄÄLTÄ

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Sari kirjoitti:

    Kiva toi uimapuku, vaikkei mulla auennut toi linkki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.