Hae
Prime Life by Umppu

Mä tein sen!

sisältää mainoslinkkejä

Huh mikä viikko takana.En olis uskonut, että selviän tästä koskaan hengissä, mutta nyt voin huokaista ja todeta, että olen edelleen elossa. Remontti on nyt valmis ja liike on auki. Tää helvetillinen projekti sai nyt onnellisen lopun.

Meillä oli perjantaina ystävien yllätyshäät. Mulle oli ollut pakko kertoa etukäteen, koska tein morsiammen kampauksen ja meikin. Pääsin korkkaamaan uudet Primen tilat ja mitä ihanimmalla tavalla.

IMG_2115

 

Mulla oli vartti ennen lähtöä vielä niin bad hair day, että olin jo valmis perumaan kyydin kirkoon, kun kirosin, että en saa tästä liuhusta mitään aikaiseksi 🙂 Mulla on muutenkin tapana valmistautua n. 15 min ja nyt haasteeksi teki vielä meidän pikkuinen, kuka tahmaisilla käsillä roikkui helmassa. Mekonkin korkkasin 20 min ennen juhlia ja salaa toivoin, että se mahtuu päälle.

Mun mekko sai ihan super paljon kehuja ja pakko sanoa, että tykkäsin siitä itsekkin ihan mielettömästi.

Mekko on House of Brandonilta  TÄÄLTÄ

House of Brandonilla on nyt myös ALET mitkä kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa TÄÄLTÄ 

Oon ollut nyt niin herkillä, etä kirkossa oli todella vaikea pidätellä kyyneleitä. Nämä oli hieman erilaiset häät, sillä itse juhla vietettiin yökerhossa. Oli ihana nähdä ystäviä ja puhua jostain ihan muusta, kun vesivahingosta. Kun sain kutsun niin silloin en vielä tiennyt tästä omasta tulevasta tilanteesta ja olinkin suunniteluut, että sitä vois oikein lähteä radalle, mutta kaiken tämän jälkeen olin autolla ja klo 12.00 nukkumassa. Hauskat oli juhlat ja mikä sitä parempaa kun juhlia samalla omia synttäreitä. Oon ollut aina aprillipila ja kukaan ei oo koskaan uskonut, että mulla on synttärit 🙂

IMG_2125 IMG_2127 IMG_2131 IMG_2134 IMG_2136 IMG_2145 IMG_2147 IMG_2165 IMG_2168

 

Häät olivat erilaiset, hauskat ja parin näköiset. Onnea Pipsa ja Pekka <3 Nää on kun luotu toisilleen <3

 

Kun seuraava aamu koitti ja katsoin peiliin…….. Näky oli jotain ihana kamalaa 🙂 Naama oli niin turvoksissa, kun naama voi olla. Ei auttanut itku markkinoilla, vaan pakko kaivaa meikkipussi taas eteen ja alkaa tuhertaan. Tämä oli mulle itselle tärkeä päivä, koska Prime vietti avajaisia ja sain vihdoin taputeltua tämän koko projektin loppuun. Aamulla oli vielä edessä kaupassa käyntiä ja liikkeen siivousta ja järjestelyä.

Oltiin laitettu kutsuun, että avamme klo 15.00 ja syykin siihen oli selvä 🙂 Meillä oli osa porukkaa vielä Lauantaina Loiston tiloissa töissä ja esimerkiksi maksupääte oli sielä. Jo vartia vailla oli ulkona jopa jonoa ja tiesimme hieman varautua suureen yleisöryntäykseen.

IMG_2226

Saimme upeat kukat avajaisiin KukkaPutiikista Nokialta.

 

Avajaisissa oli porukkaa ja ensimäiset kaksi tuntia oli jono ulos asti. Varasimme ihan mieletömän määrän uusia aikoja ja asiakkaat hyödynsivät tuotetarjouksia. GHD:n raudat loppu ensimäisen tuniin aikana. Ainut mikä näin jlkeenpäin hieman itseäni harmittaa oli se, että en ehtinyt oikein kun vasta lopussa juttelemaan ihmisten kanssa. Meillä olisi ehkä pitänyt olla erikseen ihmiset ketkä varaavat vain aikoja 🙂

IMG_2229 IMG_2227 IMG_2191 IMG_2215

 

 

Viimeiset asiakkat piipahti siinä 8 aikaan ja sitten jäimme työporukalla istumaan iltaa liikeeseen. Olisin siitäkin voinut jäädä hieman nollamaan tilannetta, mutta mulla oli aamulla ensimäinen asiakas 8.30. Nyt on todella helpottunut olo ja tuntuu, että raskas taakka on tippunut selästä. Voin vihdoin huokasta, että tein sen <3 Ilman huippu apureita tästä ei kuitenkaan olisi tullut mitään. Liikkeestä tuli upea ja olen lopputulokseen niin super tyytyväinen. Asiakkailtakin on tullut vain hyvää palautetta. Ihana palata äitiyslomalta upeisiin tiloihin ja aloittaa tavallaan kaikki alusta.

 

IMG_2205 IMG_2204 IMG_2207 IMG_2221 IMG_2230

 

Moni on kysellyt tauluista mitä meillä on kotonakin. Niitä saa Deseniosta Itse olen aina ostanut kehykset ikeasta 🙂 Nyt meidän kosmetologin huonetta koristaa tämä upea sommittelu. Vaikka tämä oli todella raskas projekti niin sain toteuttaa omia sisutusunelmia. Sain sen valkoisen lattian, mitä en kotiin saanut. Sain myös upeita kalusteita ja valaisimia, mitkä ei meille kotiin kävisi kuunapäivänä lasten kanssa.

Mulla on tänään vapaapäivä ja aion röhnöttää koko päivän tekemättä yhtään mitään. Nyt alkaa viimeinen äitiysloma viikko 🙂

-Väsynyt mutta onnellinen Umppu

5 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Tosi hieno homma että nyt se on tehty! Oon sun kanssa onnellinen ja oli tosi kiva lukea tää juttu 🙂 Onnea uudelle kampaamolle!

 2. Sanni kirjoitti:

  Onnea kovasti ja oot kyllä tajuttoman nätti noissa kuvissa :o)

 3. Nanna kirjoitti:

  Voi että kun sä olet kaunis! Minäkin haluan tuollaiset ripset 40v juhliini;)

 4. Mirka kirjoitti:

  Moikka, nyt tulee ehkä vähän outo/hassu kysymys 😀 minkälsisia rintsikoita pidät tuon vaalean mekon alla? Itselläni on sama mekko sinisenä. Selän pitsin takia ei tee mieli käyttää ns. normi liivejä.
  Olen sun blogin vaki lukia. On kiva seurata sinun perheen arkea ja elämää. Kirjoitat asioista ihanan suorasti ja rehellisesti, jatka samaan malliin 🙂 mukavaa kesää teidän perheelle ja onnellista odotusaikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.