Hae
Prime Life by Umppu

Se on siinä ja pari onnenkyyneltä

 

Tämä päivä oli ehkä se pitkästä aikaa ajatuksia selkeyttävä päivä, mitä oon odottanut kohta 2 kuukautta. Uskon, että te lukijat ootte yhtä loppu mun vesivahinkoon ja remontiin kun mä itse oon 🙂 Mää kasasin aamulla auton kattoa myöten täyteen Primen kamoja, mitkä on ollut meillä kotona ja täyttänyt kaksi huonetta. Jotenkin koko paletti on ollut ihan sekaisin kun koti ja liike on  molemmat ollut sekaisin ja kesken. Ladoin aamulla auton kamat liikkeen lattialle ja mua odotti vastassa tämä näky.

IMG_2031

Ei tässä oikein muuta voinut kun pillahtaa itkuun. Menin ulos ovesta ja sytytin tupakan. Siinä itsesäälissä ollessani mun luo pysähtyi tyttö, joka sanoi, että luen sun blogia ja oon todella pahoillani sun puolesta. Koitin vääntää edes jonkinlaisen hymyn kasvoilleni ja sopertaa, että kyllä tää tästä. En muista sana tarkasti mitä hän sanoi mutta jotan, että kyllä sää pystyt siihen oot supernainen tai vastaavaa. Tämä ihminen ja tämä lause sai mut taas uskomaan, että kyllä mää pystyn siihen. Päätin siinä samassa, eetä yks kassi kerrallaan pois silmistä ja kohta ollaan maalissa. Eihän tässä muuten mitään paineita ollut, mutta meillä kävi tänään lehtikuvaaja ja en ehkä halua liikettäni tässä tilassa nähtäville 🙂 Tai no tässähän näytän sen teille 🙂

 

IMG_2055

Kova työ palkitaan aina ja tässä se nyt on <3 Mun uusi ja upea Salonki Prime hair and beauty design. Toki tän päivän työstä en voi ihan itse ottaa kunniaa vaan meillä oli koko primen porukka auttamassa. Oon aivan super tyytyväinen kokonaisuuteen.

Valkoinen lattia oli aivan loisto valinta Laminaatin löydät TÄÄLTÄ Aina kannattaa luotaa siihen mutuun niinkuin tässäkin tapauksessa. Haaveilin valkoisesta lattiasta kotiin, mutta en sitä saanut, mutta nyt on mun toisessa kodissa. Erikoisparketti.fi sivulta saat helposti tilattua näytepaloja, millä voi rauhassa kotona mallailla. Nopea toimitus ja loistava palvelu.

IMG_2053

Olen myös todella tyytyväinen Aitokiven kiviseinään ja sen asentamaan MK-remontit firmaan. Toimiva ja todella kaunis kokonaisuus, mikä toimii samalla katseen vangitsijana. Remontin jälkeen liiketila tuntuu paljon isommalta, koska kontrastit luo lisää tilan tuntua.

 

IMG_2054

Ei tarvittu tällä kertaa Innon Markoo eikä Lomanin Teuvoo avuksi vaan suunnittelin tilan ihan itse. Mulla on nyt jotenkin todella levollinen ja rauhallinen olo. Istuskelen tässä sohvalla ja molemmat lapset nukkuu. Voisin vaikka korkata yhden siiderin 🙂 Huomenna viimeistellään kosmetologinhuone ja loput putkityöt ja se onkin sitten siinä. Toivon, että meidän ajanvaraustiski ehtii avajaisiin, mutta jos ei ehdi niin se tulee sitten kun tulee.

Te ette usko mikä fiilis on saada tälläinen helvetillinen projekti vihdoin valmiiksi. Tässä on ollut paljon hyvää ja onneksi kuitenkin vähän vain huonoa, vaikka hieman allapäin olen ollutkin, mutta se johtuu suurimmaksi osaksi varmaan väsymyksestä.

Haluan vielä kiittää kaikkia ihania ihmisiä avusta <3 merkitsette kaikki mulle paljon

Jos mää vihdoin uskallan sanoa äänen, että olen taas onnellinen <3

-Umppu

17 kommenttia

 1. Dee kirjoitti:

  Tuli todella hieno näköinen.

 2. asta kirjoitti:

  Luuin et lopetit tupakoinnin. 🙁 mutta onnea, liike on todella tyylikäs!! Tonne joku värikäs tulppaanikimppu ja tuotestandi<3 elegantin ja selkeän näköistä.

  • primebody kirjoitti:

   Joo olin polttamatta kaksi vuotta.. Nyt voin siitä taas ottaa uuden projektin 🙂 Joo kuvissa liikke on vielä kovin riisutta ja väri on tulossa kukilla 🙂

 3. Virpi kirjoitti:

  Huh huh mikä homma sulla/teillä on ollut.. Olen niin elänyt mukana tässä, et selitin miehellekin tämän? Mä niin toivon, et saat vakuutusyhtiöltä rahat ja vastoinkäymiset olisivat nyt tässä! Kaikkea hyvää sulle ja uudelle upealle liikkeelle!

 4. Saara1 kirjoitti:

  Paljon onnea remontin valmistumisen johdosta! Ootte tehneet upeeta duunia ja näyttää tosi hyvältä! Uskon että kevät on ollut käsittämättömän rankka, mutta nyt onneksi pääsette nauttimaan työnne tuloksesta. <3 Onko noi sivupöydät muuten Skannosta, oon etsinyt just samantyyppisiä? 😀

  • primebody kirjoitti:

   Tilasin ne finnisdesign shopista 🙂 on tää nin helpottava tunne <3

 5. inkku kirjoitti:

  Sä oot niin ansainnut jokaisen onnenkyyneleen kovalla työllä ja omistautumisella! Voi miten onnellinen ja huojentunut olo täällä ruudun toisella puolellakin.. Tsemppiä ja iloa kevääseen <3

 6. Punttimimmi kirjoitti:

  Ihana lukea tätä tekstiä, oon niin iloinen sun puolesta! <3

 7. Jaana kirjoitti:

  Oii minulla tuli ihan itku tätä lukiessa, helpottunut olo puolestasi vaikken tunnekaan sinua 🙂 <3 Täällä on kuitenkin blogin välityksellä myötäeletty tilannetta ja voin vain arvailla, miten raskasta viime kuukaudet on olleet. Nyt kun sille vakuutusyhtiölle vielä saat luun kurkkuun!

  Uusitte liike on kyllä tosi tyylikäs ja hyvällä maulla toteutettu! 🙂 <3 Olen itseasiassa muuttamassa Pohjoisesta Tampereelle ja naisellehan se on aina kriisin paikka kun vakkarikampaaja menee vaihtoon! Nohh, uutta paikkaa minun tarvitsee tuskin kovin kauaa etsiä 😉

  Kaikkea hyvää ja aurinkoa sinun sekä perheesi kevääseen! 🙂 <3 Ehkäpä nähdään! 🙂

 8. Emmi kirjoitti:

  Olis kiva nähdä rinnakkain kuvia ”uudesta ja vanhasta” Primestä. Hienolta näyttää kyllä ? harmi kun ite asun liian kaukana, muuten kyllä tulisin asiakkaaksi ?

  • primebody kirjoitti:

   Laitan jossain vaiheessa kun saadaan koko liikkeestä kuvia 🙂

 9. Ikiliikkuja- Hanna kirjoitti:

  Täällä kans itku tuli tätä lukiessa. Toivottavasti vastoinkäymisesi olisivat nyt tässä. Olet kyllä sisukas nainen ja nostan nöyrästi hattua sinulle!
  Auringon paistetta kevääseesi toivottelen! ♡

 10. Tiina kirjoitti:

  Vesivahinko on viheliäinen, todella rankka kokemus. Tsemppiä teille kaikille, jotka olette parhaillaan siinä tilanteessa! Olen nähnyt monta vesivahinkoa ja osallistunut talkoisiin. Vesivahinkojen korjauksissa pyörii valtava määrä rahaa. Huomasin hiljattain kuinka eräs vesivahinkoja korjaava firma oli laittanut Instaan kuvan vesivahingosta ja iloisen kommentin että ”Tää tietää taas leipää meille!” Ups, ehkei ajatellut asiaa ihan loppuun! Niinpä. Usein vakuutusyhtiö maksaa kiltisti osuutensa ja taloyhtiö tai asukas/yritys sitten loput. Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen omistajien pitäisi todella miettiä ennaltaehkäisyä, jolla voisi pelastaa monta vahinkoa ja ikävää episodia! Kyse on ihmisistä ja usein myös terveydestä, koska vesivahingosta voi poikia homeongelmia! SIksi remontit pitää tehdä tosi huolella. Tutun taloyhtiön vesivahingon suhteen kävi niin, että korjausfirma mokasi, kuivaus siirtyi muutamalla viikolla. Pitäisi siis valvoakin tarkasti remonttia.

 11. Heli kirjoitti:

  Upealta näyttää!

  Olet sisukas nainen, ihailen sitä! Sä et jää surkuttelemaan asioita, vaan nimenomaan teet niille vaikeille ja haastaville asioille jotain. Arvostan sitä! Sinulla on koukuttava blogi, joka piristää mukavasti tätä kotiäitiä. Kaikkea hyvää sulle tulevaisuuteen!

 12. LP kirjoitti:

  Upea tuli! Tekisi mieli matkustaa Tampereelle ihan vain teidän asiakkaaksi. Olet kyllä kunnon voimanainen kun kahden lapsen kanssa, kodin pyörittämisen ohella järjestit lyhyessä ajassa liiketilojen remontin ja sait ne entistä ehommaksi. Minulla ei olisi pää kestänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.