Hae
Prime Life by Umppu

Missä se äidin oma aika on ja mitä kuuluu vakuutustaistelulle…

 

Kaikkialla niin kirjoitetaan, että äidin pitää muistaa pitää huolta myös itsestään niin joskus sitä miettii, että kuka tonkin lauseen on suustaan päästänyt… Kun tää viikko on ohi niin varmaan juoksen alasti pitkin Hämeenkatua ja huudan, että Hallelujaa olen selviytyjä. Musta on ollut ihana katsoa kaikkien pääsiäiskuvia ja perheiden yhteisiä hetkiä ja voin sanoa, että meilläkin on taas pian niitä. Mun äitiysloma loppuu ja  en aio olla yhtään pyhää töissä, vaan nautia perhestäni. Haluan tavallisen elämän ja viikonloput takaisin.

Koko pääsiäinen meni tällä kertaa töissä. Muutenkaan, en ole oikein päässyt nauttimaan ihanista ulkoilmoista, koska meillä on aika tiukka aikataulu koko ajan. Ennen kun olen mennyt töihin olen ollut liikkeellä ja kun olen päässyt töistä olen ollut liikkeellä ja jos en ole ollut liikkeellä olen ollut puhelimessa hoitamassa jotain siihen liittyvää asiaa.

IMG_1107

 

Mää aattelin, että ihanaa kun poskiontelontulehduksessa painetun pääsiäisen jälkeen Juuso ja lapset tulee hakemaan mua Loistosta, jossa olin viimeistä päivää töissä. Meidän oli tarkoitus viedä mun kamat Primelle, mutta ei se ihan niin mennyt. Eka tulee viestiä, että Vili oksentaa. Sitten tulee viestiä mää oksennan ja kolmanneks tuu taksilla… Onneks mun ihana työkaveri Esther heitti mun kamat ja mut kotiin. Ajattelin, että vihdoin saan hieman huokaista ja oikaista sohvalle, mutta kotona odottikin aikamoinen siarastupa. Äitinä et voi koskaan ennakoida, etkä olettaa hieman lepääväsi, sillä aina kun mielessäsi ajattelet niin, niin se ei koskaan tuu toteutumaan. Et vain voi ottaa mitään omaa aikaa, jos siihen ei ole mahdollisuutta.

Kun sain pojat yläkertaan ja viimeisillä voimilla nukutini Vivianin niin sitten olikin mun vuoro oksentaa. Oon lähes sata varma, että saatiin jonkin sortin ruoka/bakteeri myrkytys mansikoista mitä vedeltiin laatikollinen, koska se on ainut ruoka, mitä kaikki olimme syöneet.  Sain nukuttua jopa 2 tuntia, kunnes oli taas aika lähteä töihin. Koko päivän on ollut todella heikko ja huono olo ja oon koittanut jaksaa hoitaa kipeitä lapsia samalla. Edes kipeänä sulla ei ole sitä ”omaa aikaa”.

Mää oon ihan loppu tästä kaikesta ja joudun oikeesti välillä pureen hammasta, etten romahda. Välillä tekis vaan mieli itkee ääneen ja huutaa, että koska tää loppuu..

IMG_3114

 

Parastahan tässä on kuitenkin se, että edelleenkään vakuutusyhtiö ei ole korvannut euron euroa. Kaikki remontit ja kalusteet on itse maksettu ja tilanteeseen ei tietenkään oltu etukäteen varauduttu. Oon varmaan kohta ihan Pee-aa…. Uusin käänne tilanteessa on se, että kaikkien itse toimittamieni dokumenttien ja lausuntojen jälkeen he vaativat Primelle heidän itse hankkiman putkimiehen.

Eihän siinä mitään tervetuloa asia sopi minulle, mutta sillä ehdolla, että putkari on sielä Maanantaina (viikko sitten). Harmi vaan, että vahinko on sattunut jo kohta 2kk sitten. Putkimies kävi viime viikon Maanantaina tekemässä arvion tapahtumasta sen pohjalta, mitä tilanteesta sai enään selville. Laitoin vakuutusyhtiöön viestiä, että mikäs tässä on nyt tilanne..

Ette voi kuvitella minkälaisen vastauksen sain.. Heidän mielestä putkimiehen raportti ei ollut kuitenkaan täysin riittävä… He haluavat, että putkimies tulee uudelleen käymään.. Eli rehellisesti sanottuna se ei ollut se mitä ne ajatteli saavansa, eikä puoltanut niiden valheellista asennusvirhe väitettä.

Mää en voi enään kun nauraa. Lähi Tapiolalla olisi ollut mahdollisuus lähettää sinne vaikka 100 putkimiestä, mutta he ehkä reagoivat tilanteeseen hieman liian myöhään. Vastasinkin, että pesupaikat on jo kaatopaikalla ja putket on kokonaan uusittu, että sielä ei todellakaan ole enään mitään nähtävää. He keksivät kokoajan typerääkin typerämpiä tekosyitä olla korvaamatta aivan selvää tapausta. En käsitä, mitenkä asia voi kestää näin kauan. Musta tuntuu kokoajan enemmän ja enemmän, että he haluavat koittaa murtaa heidän asiakkaat ja toivovat, että ne luovuttavat, etteivät joudu korvausvastuuseen.  Eikö heidän ole tarkoitus palvella heidän asiakkaitaan eikä kusettaa ”näillä huijaus vakuutuksilla”.

Kun luin sähköpostin niin mua oikeesti nauratti. Nauroin ja sanoin ääneen, että voi jumalauta MITÄ NE VIELÄ KEKSII. Mulla on nippu todisteita, joilla kumoan heidän väitteensä ja edelleen he jankkaavat asiasta. Vakuutusyhtiöiden tehtävä on luoda asiakkaille tarpeita ja myydä vakuutuksia, että he kokevat elämänsä turvatuksi, mutta sitten kun pitäisi ottaa vastuuta niin sitten käännetäänkin selkä. Loppupeleissä mulle on ihan sama kauanko tää asia kestää ja en todellakaan jätä tätä tähän.

 

30p. loppuu äänestys, joten nyt loppukiri ja kaikki äänestämään <3 Edes jotain hyvää tähän tilanteeseen http://simplynatural.fi/snmc/

IMG_0394

Umppu

4 kommenttia

 1. Virpi kirjoitti:

  Onpas hyvä tietää millainen vakuutusfirma tuo Tapiola on. Meillä oli tarkoitus lähteä kilpailuttamaan vakuutusfirmoja vaan Tapiola taidetaan jättää väliin siinä kisassa. Nyt oikeasti epäilyttää lähteä vaihtamaan nykyistä vakuutusfirmaa joka meille on yhden vesivahingon korvannut mukisematta. Vakuutusyhtiö Turva on kyseessä ja taitaa Turva olla vastaisuudessakin meidän yhtiömme kun homma on toiminut tähän asti hyvin. Taitaa olla riski lähteä vaihtamaan hyväksi todettua firmaa. Oli se vain suuri asia silloin kun hätä oli suuri.

 2. Senja kirjoitti:

  Tosi tosi tosi paljon voimia sulle Umppu. Niinhän se vähän menee, että kaikki kakka tulee kerralla niskaan.

 3. Emilia kirjoitti:

  Voimia tilanteeseen!

  Mietin biancaneven korsetin tilaamista ja en osaa päättää ottaisinko s vai m. Kuinka sivuilta löytyvään taulukkoon voi luottaa? s on siellä merkitty 68-78 ja m 79-89. Vyötärönympärykseni on tasan 80cm. Jos otan m-koon onkohan se sitten jo muutaman viikon käytön jälkeen liian iso….?

 4. LP kirjoitti:

  Huh, onpa ikävä tilanne. Onneksi on Vakuutuslautakunta, josta voit saada oikeudenmukaisen ratkaisun.
  Koita jaksaa ja pitää pää kasassa. Hetki kerrallaan, kyllä se vielä helpottaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.