Hae
Prime Life by Umppu

Suuri päivä koittaa pian!

 

Tässä on edetty vauhdilla eteenpäin ja voin innosta piukeena kertoa, että Prime saadaan pian auki. Liike on jo todella hyvällä mallilla ja osittain se on jo täysin valmis. Voin oikeastaan sanoa, että olen avannut 6:n vuoden sisällä yhteensä 3 kampaamoa  ja toivottavasti ei hetkeen tarvitse käydä tätä rumbaa enään läpi. Tänään jatkui remontin viimeistely liikkeellä ja pian saa jo tuoda loputkin kalusteet sisään ja mikä parasta saamme salongin auki <3 vihdoin.

Vietämme avajaisia 2.4.2016  (voimakatu 2 LH4) ja toivotankin kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi. Meillä on ihan huiput avajaistarjoukset.

-Kaikki tuotteet -50% mitkä ikinä hyllystä löytyy. Koskee myös GHD rautoja

-Paikanpäällä varatut ajat -50% (ei koske pidennyksiä) Ajat täytetään ensimäisistä vapaista ajoista alkaen.

-Kasvohoidot -50% (ei koske erikoiskasvohoitoja)

Tarjolla on shusia Diego Gallardon loihtimana ja titenkin kuplivaa <3

IMG_1965 IMG_1966

 

Olen odottanut tätä päivää, että saan lakaista koko vesivahingon maton alle ja keskittyä siihen olennaiseen, eli nauttimaan työstäni ja upeasta salongistani. Äitiyslomakin loppuu, jotenka palaan kunnolla töihin toukokuussa, kun Juuso jää nauttimaan isyysvapaista. Äkkiä on kyllä vuosi mennyt ei voi muuta sanoa. Ja mikä on kans huippua saan kohta tuksun alle ja pääsen huruttelemaan pitkin katuja.

Tämä koko projekti on ollut todella raskas, etenkin henkisesti ja edelleen on vakuutusasiat kesken. Kenelläkään ei ole kiire, kun ei ole omat rahat kyseessä. Aion kuitenkin sen asian taistella loppuunasti. Varmaan kehokin alkaa olemaan loppu tähän kaikeen ja sairastuin pahaan flunssaan, mutta ei auta itku markkinoilla vaan töihin on mentävä. Uuden liikkeen avaaminen on vaatinut tuhansia ja taas tuhansia euroja ja sinne on mennyt jokainen säästetty penni.

Ehkä tällekkin asialle oli jokin tarkoitus, jonka ymmärrän sitten myöhemmin.. Mää en mitään muuta toivo nyt kuin tasaista arkea ilman yhtään mitään kummallisuuksia. Haluan hengähtää ja ottaa vähän happea. Olen hoitanut asiat omasta puolestani niin hyvin, kun olen voinut ja toivon, että se tuo myös mulle jotain hyvää.

IMG_1994

Vielä puuttuu hieman palasia, mutta haluan tässä vaiheessa kiittää kaikkia mua auttaneita ihmisiä <3

Kiitos rakas isä <3 En löydä sanoja kertomaan kuinka kiitollinen olen avustasi ja kiitos kuuluu myös äidille. ”perinnöt on hyvin poltettu jo mun osalta etukäteen” 🙂

Kiitos MK-remontit upeasta Aitokivi seinästä. Homma sujui todella nopeasti ja jälki on loistavaa. Laitan vielä  lisää kuvia kun liike on kokonaan valmis. Voin suositella MK-remontit firmaa, mikä on erikoistunut kylpyhuoneisiin. Jälki on todella siistiä ja tyylikästä. Täys 10!

11228498_878483518866436_3731932037094009420_n

Kiitos Tomi <3 ja muut remppamiehet korvaamattomasta avusta. Ja kitos kaikille mun ystäville lastenhoito avusta ja kuuntelevista korvista <3 Kiitos kuuluu myös mun perheelle!

Kiitos Jukka sähköistä.

Kiitos meidän sijaisperheelle Studio Loiston porukalle. Ei ole itsestään selvys otta koko salongillista omaan salonkiin töihin. Olemme super kiitollisia <3

Löysin myös aivan super huipun putkimiehen. Kiitos Niko Lindholm LVI-Linholmilta hän on todellakin sanansa mittainen mies ja on paikalla kun sovitaan. Voin ehdottomasti suositella ammattinsa osaavaa putkimiestä! Voit ottaa häneen suoraan yhteyttä TÄÄLTÄ. Hommat hoitui nopealla aikataululla ja jälki on todella siistiä. Voitte varmaan kuvitella, että olen tämän tilanteen vuoksi aika tarkka kyseisessä asiassa 🙂

400dpiLogoCropped

Lisäksi haluan kiittää mun ihanaa Primen teamiä, jotka on ottanut asian hyvin rahallisesti ja sopeutuneet tilanteeseen loistavasti.

Kiitos myös kuulu Juusolle, kuka on joutunut kestämään mun oikutteluja jo ”pari kuukautta”. Oliko se niin, että se mikä ei tapa niin vahvistaa 🙂

Kiitos mun lapsille, että annatte mulle muuta ajateltavaa ja piristätte mun jokaista päivää <3

Haluan loppuun myös itsekkäästi kiittää itseäni. Mun suuri unelma oma liike ei ole todellakaan osoittautunut helpoksi tieksi. Unelmien eteen pitää taistella ja koskaan ei saa luovuttaa. Kiitän itseäni, että olen pysynyt suht järjissäni tilanteesta huolimatta ja hoitanut samanaikaisesti remppa asiat, tilaukset, omat työt, kodin, lapset ja kaiken muun oheistoiminnan. Tää tekee musta vahvemman ja varmasti tietyissä asioissa harkitsevamman ihmisen. Aion jatkossa yrittää vieläkin kovempaa kohti unelmaani, joka kehittyy kokoajan. Yirttäjyys vaatii tietynlaisen luonteen ja tiedän, että mulla sellainen on. Oon valmis tekemään töitä vaikka kellon ympäri, koska rakastan tätä hommaa. Olen oikukas enkä missän suhteessa helppo luonne ja ehkä juuri siksi olen yrittäj, koska tämä työ todellakin hastaa mut erilaisiin ja arvaamattomiin tilanteisiin päivittäin. En voi tässä työssa saada kaikkea heti ja nyt 🙂

Yrittäjyydestä voi myös nauttia, mutta usein sen jälkeen kun on käynyt läpi sen kivisen tien. Monta asiaa on opittu kantapään kautta ja varman opitaan edelleen. Parasta kuitenkin on tehdä työtä mikä ei tunnu työltä ja päivät eivät tunnu pitkiltä vaikka joskus sielä hurahtaisikin 12h päivässä.

IMG_1853

Sellaista tällä kertaa 🙂

-Umppu

Ja muistakaa käydä äänestämässä <3 TÄÄLLÄ

IMG_0394

Yksi kommentti

  1. Ansku kirjoitti:

    Onnea ja tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.