Hae
Prime Life by Umppu

Kestävät siistit kulmat Taffy tekniikalla ja huippu tarjous!

 

Mulle laitettiin eilen  kulmiin kestopigmentointi Taffy tekniikalla Tampereen BeautyPutiikissa. Mulla on luonnostaan hyvin vaaleat kulmat ja kulmissa karvoja on vähän. Itse en ole oikein koskaan ollut kulmien pigmentoitien suuri ystävä, koska aika usein valmis lopputulos on mielestäni liian tatuointimainen ja värit saattavat joskus jopa vihertää. Taffy tekniikka on erilainen verrattuna tavalliseen pigmentointiin, sillä siinä ei käytetä konetta lainkaan. Kulmiin tehdään oman kulmakarvan mukaan ”karvoja” lisää, mikä takaa luonnollisen lopputuloksen.

IMG_1775

 

Aluksi kulmat puudutettiin. Puudutusaine sai vaikuttaa 45min. Sen aikana suunnittelimme Jarnan kanssa haluamaani mallia ja katsottiin yhdessä väri, millä kulmia lähdetään toteuttamaan. Mulle valittiin hyvin tumma ruskea. Käsittely uusitaan viimeistään 3kk jälkeen, jolloin väriä voi vielä fiksata, jos tuntuu siltä. Silloin voi lisätä esimerkiksi kylmyyttä tai lämpöä. Lopullinen tulos näkyy vasta kuukauden päästä kulmien laitosta, kun rupi on kokonaan parantunut.

Työväline, millä kulmat tehdään muistuttaa kulmasivellintä, mutta sen pää on täynnä pieniä neulan tyyppisiä teriä. Kärki painetaan ihoon ja yksi ”karva on valmis”. Itselläni on aina ollut kasvojen ihon alue herkkä ja esimerkiksi kulmien kohdalla luu on todella lähellä ihoa. Valehtelisin, jos väittäisin, että ei tuntunut miltään ja mulle lisättiin kaksi kertaa puudutusainetta laiton aikana. Kulmien laitto on varmaan vastaava kun tatuointi, että joitan se sattuu hieman enemmän ja toisia vähemmän. Kipua onneksi kestää vain sekuntin kerralla 🙂

IMG_1763

 

 

Kulmien hinta on normaalisti 370e (sisältää vahvistuksen), mutta nyt Huhtikuun loppuun asti on tarjous 290e, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

varaa aika TÄÄLTÄ Jarnalle

 

Lisätietoja voit lukea sivuilta TÄÄLTÄ Jos suunnittelet ottavasi pigmennoinnit niin kannattaa lukea ohjeet hyvissä ajoin ennen palveluun tullessa.

IMG_1793

Itse olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kulmissa on toki vielä rupea, mikä lähtee pikuhiljaa pois. Väri vaalenee n.2 astetta. Niiden pitää nyt antaa olla rauhassa. Ei rasvausta, eikä muutenkaan ylimääräistä koskettelua. Tämä on ihan loistava apu aamu meikkaamiseen. Tämä on myös todella hyvä niille, kenellä ei ole vaikka kulmia lainkaan. Värejä löytyy hyvin vaalesta tummaan, jotenka jokaiselle voidaan luoda sellaiset kumat, kun itse haluaa.

Jarna tekee myös kulmastailauksia ja on sen vuoksi hyvin ammattitaitoinen katsomaan asiakkaalle sopivan kulman muodon. Saat itse seurata peilillä, kun kulmia tehdään ja vaikuttaa lopputulokseen.

 

-Umppu

7 kommenttia

 1. Punttimimmi kirjoitti:

  Jännä seurata tulosta, oon pitkään miettinyt kulmien kestopigmentointia vastaavalla tekniikalla! 🙂

 2. Emma kirjoitti:

  Voi vitsi! Menisin heti mutta asunnonosto vie nyt kaaikki ylimääräiset rahat :’D

 3. Iltsu kirjoitti:

  Super kauniit?

 4. Sanna kirjoitti:

  Onpa kyllä todella luonnollisen näköiset ja ihan superupeat! Paljon olen kuvia katsellut kestopigmentoiduista kulmista ja aina on jäänyt sellainen piirretty vaikutelma, minkä takia olen hylännyt kestokulmat omalla kohdallani. Kun omistaa muutaman hassun karvan ja blondina vielä vitivalkoiset, olisi kauniiden kulmien vuoksi valmis maksamaan isompiakin summia ja kärsimään kipuakin! Kylläpä harkitsenkin nyt tämän asian uusiksi 🙂

 5. Sini kirjoitti:

  Vaude! Kestopigmentointii 3D tyyliin oon miettiny, menee samoissa hintaluokissa. Toi ois kuitenkin huippua! Osaatko sanoa, käytetäänkö tätä tekniikkaa missään muissa kaupungeissa?

 6. Suvi kirjoitti:

  Vau, upeet kulmat! Pitkän aikaa miettinyt pigmentointia, mutta nyt tuli niin hyvät suosittelut ja tarjous, että varasin jo ajan!
  Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.