Hae
Prime Life by Umppu

JEE! Homma etenee

 

Päätin nyt, että käännään vastoinkäymiset voitoksi ihan tosissani. Turha sitä on märehtiä, koska mulle on tapahtunut todella paljon myös niitä hyviä asioita viimeisten  päivien aikana. Viikonlopun aikana Primessä ollaan menty aimo harppaus remppaa eteenpäin. Oon saanut todella paljon auttavia käsiä ja remontti apua ja mikäs sen ihanempaa kun pääset töistä ja voit mennä ihastelemaan ammattilaisten tekemää hyvää jälkeä <3

IMG_0817

Nyt on seinäpinnat kokonaan valmiit ja eilen saatiin laitettua kokonaan lattia valmiiksi. Tänään mennään tekemään suunnitelmat, mitä seuraavaksi tehdään. Annan näistä täyden kunnian mua auttaneille ihmisille. Vielä tila on listoittamatta ja pesupaikoille pitää rakentaa koroke, että putket saadaan siististi piiloon. Tänään tulee myös putkimies tsekkaan tilanteen ja tekemään konsultaation, mitä kaikkea putkitöitä sinne tarvitsee tehdä. Tiistaina sitten olis vuorossa sähköt. Sitten kun nämä kaikki hommat on tehty niin odotellaan kalusteita ja sitten liike onkin jo valmis <3

Liikkeestä tulee paljon hienompi ja kauniimpi, mitä se ennen vesivahinkoa oli. Ilman apukäsiä en olisi koskaan selvinnyt tästä tilanteesta. Olen saanut paljon tukea ja apua, jopa yllättävistä tahoista ja olen siitä niin kiitollinen. Ehkä olen tehnyt joskus jotain hyvää, kun ihmiset haluaa auttaa <3

Lattian tilasimme kätevästi netinkautta erikoisparketti.fi

Novafloor on Suomen suurin lattia verkkokauppa. Heiltä on mahdollisuus tilata ilmaiseksi näytepaloja, jolla voi varmistaa lattian oikean sävyn.

Novafloorilla on Vantaan Varistossa upea näyttelytila Kauppakeskus Viisarissa. (osoite Martinkyläntie 47 001720 Vantaa) Näyttely on ensimäisessä kerroksessa (Askon vieressä)

Vantaa1

 

Tämä on siitä mielenkiintoinen paikka, sillä tässä tilassa ei ole ollenkaan henkilökuntaa. Saat rauhassa katsella ja kierrellä, mutta jos tulee jotain kysyttävää tai haluat konsultaatioapua niin sinun on mahdollisuus keskustella henkilökunnan kanssa videokuvan välityksellä (työaikana). Näyttely on auki jokaisena viikonpäivänä.

Näyttelystä löytyy Trinity lankkulattiat, parketit, sekä Novafloor parketteja ja Paradorin laminaatteja, vinyylilattioita ja parketteja. Itseäni ainakin helpottaa kun näkee lattian isommalla pinnalla ja pystyy mielessä paremmin visualisoimaan mahdollista tulevaa lattiaa.

Itse valitsin koko liiketilaan Parador-click-in Tammi crystal white laminaatin Lattialla oli todella kilpailukykyinen hinta ja toimitus oli nopeaa ja sain sen suoraan minne halusin. Ei tarvinnut sen kummemmin järjestellä kuljetuksia.

IMG_1629

 

5904_10153680334714118_2795328039344271751_n

Lattia on upean näköinen ja luo tyylikkään ja raikkaan ilmeen. (Kuvasta puuttuu vielä listat). Suosittelen ehdottomasti tätä firmaa ja ihan loistava varsinkin, jos ei ole autoa käytettävissä. Selaile lattiavaihtoehtoja TÄÄLTÄ

Laitan lisää kuvia liikkeestä, kun se on kokonaan valmis, jolloinka saa vielä paremman kuvan kokonaisuudesta.

Mun intohimo on aina ollut sisutaminen ja nyt pääsen sitä toteuttamaan taas oikein kunnolla. Haluan, etä asiakkaamme viihtyvät uusissa tiloissa ja tietenkin omat Primen työntekijät. Pian voikin alkaa jo suunnittelemaan avajaisia <3 Olen niin onnellinen, että osittain tämä koko juttu on nyt takanapäin ja saa taas kääntää uuden sivun elämässä.

Olen lähdössä Toukokuussa ID-hairin viikon koulutusmatkalla Kreikkaan, mistä aion imeä ammatillistaoppia ja vahvistaa taitojani, tietenkin aurinkotuolissa maaten. Osallistuimme Primen kanssa Swarzkopfin järjestämää kansainväliseen Fibreplex kilpailuun (joku saatoikin huomata instagramin puolella) ja voitimme liikekohtaisen koulutuksen Shampanjalla höystettynä. Koko tiimimme palaa uusiin tiloihin innokkaana ja ammatillisesti vahvempana. Haluamme tarjota asiakkaillemma parasta <3

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti:

    Mielenkiintoista, ettei tiloissa ole henkilökuntaa ollenkaan. Lattia on kyllä upean näköinen. Remontoidaan omaa kotia ja putkityöt tehtiin parisen viikkoa sitten. https://www.lvi-tec.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.