Hae
Prime Life by Umppu

Unelmien kokoamista pala kerralaan..

IMG_1619

 

Ei mee ihan kun elokuvissa tämä lasten kanssa rytmittely loman jälkeen:) Illalla normaalisti nukkuun 8 aikaan ja sitten herättiinkin jo parin tunnin päästä ja oltiin pirteitä, kun peipponen 🙂 Siinä sitten killotettiin kahteen asti yöllä.. Laskettiin eilen pinnasängynpohja alas ja sielä se tillitti ”heiluttelemassa kaltereita”. Jos loppu viikosta menisi vähän sulavammin 🙂
IMG_1622

Alakerran huone alkaa pikkuhiljaa tyhjentymään Amerikan tuliaisista. Niinkuin Vili tokas, että Ameriikassa on kaikki suurempaa. Ravintolassakin lastenannoksissa oli kaks hampurilaista 🙂 ja ranskalaisia oli sellainen vati, että siitä olis syönyt koko perhe.

 

Mun oli eilen pakko päästä liikkeelle katsoman miltä sielä näyttää nyt. Tavallaan sielä näyttää hyvältä ja hommat on mennyt eteenpäin, mutta onhan se aina pieni shokki, kun kävelet sisään ja kaikki paikat on auki. Kuvassa näkee kuinka väliseinät on jouduttu purkamaan, koska ne imi kosteutta. Kaikki kiinteät kalusteet on irroitettu, kuten esim kuvan takana oleva huone on meidän sosiaalitila, missä sijaitsee keittiö.

IMG_1623 IMG_1624

 

Sisällä on ihan muutama työkalu…. Kun oon tavallaan joutunut olemaan töistä pois niin mun oli eilen pakko päästä tekemään jotain mikä vies asioita taas eteenpäin. Se toimii tässä tilanteessa myös hyvin terapeuttisena asiana.  Irrottelin viimeisiä maalin jäämiä seinistä katonrajasta, että tänään pääsen jo  maalaamaan.

Vessassa jouduttiin koko lattia repimään auki ja laittamaan uudet vesieristeet ja laatoittamaan se kokonaan uudelleen ja eilen putsasin laattoja, että ne voi saumata.

Seuraava etappi on siis seinien  hiominen, maalaus ja laatoitus, jonka jälkeen väliseinien umpeen laittaminen ja sitten voikin ja alkaa laittamaan lattiaa. Mun on todella vaikea tässä tilanteessa olla, koska itse tekisin ja tekisin niin kauan kunnes olisi valmista, mutta kun aiemminkin jo sanoin on mulla lapset ja mun ammatillinen osaaminen rakennuspuolella on kuitenkin suht heikkoa tässä vaiheessa, eli tarvin neuvojan kokoajan mitä teen.

IMG_1626IMG_1628

Salaa toivon, että nämä kuvat ”ehkä” hieman avaa ihmisten silmiä ja he ymmärtävät, että mulla on meneillään aika suuri projekti ja en vaan pysty venyyn joka paikkaan. En halua sanoa asiaa mitenkään pahalla, mutta tää on nyt tällä hetkellä sen mun nro1, mikä vie mun kaiken ajan ja en vain yksinkertaisesti oikein pysty joustaan esim työ asioissa… Tää on mun elinkeino, mistä saan elantoni ja millä elätän perheeni.

En ehkä oikein osaa sanoa mitä tarkoitan, mutta jotenkin kaipaisin nyt ehkä hieman työrauhaa tai jotain sinne suuntaan. Oon vielä äitiyslomalla ja teen vain muutamaa päivää viikossa töitä, jotenka en vaan yksikertaisesti pysty venyyn mitenkään ja välillä tuntuu, että ihmiset ei vaan sitä jotenkin ymmärrä.  Kaikella kunnioituksella asiakkaita kohtaan ”muttakun mun tyvikasvu” ”mun on pakko päästä”. Nyt on vaan sellainen tilanne, että multa ei saa aikaa heti, vaan saattaa mennä jopa viikkoja ja oonkin usein sanonut, että jos et varaa nyt uutta aikaa et sitä ehkä saa silloin, kun haluat.  Rakastan työtäni ja asiakkaitani ja tekisin niitä miten vaan, mutta nyt en vaan pysty.

Tän projektin eteneminen ei ainoastaan vaikuta muhun, vaan tämä on 5:n ihmisen työpaikka ja me olemme kaikki yrittäjiä ja se on meidän kaikkien  elanto. Vaikka meillä ei ole mitään hätää meidän ”sijoitus perheessä” Studio Loistossa mikä on on ollut niin ihana paikka <3 niin on se oma aina oma.

IMG_1633

 

Se tunne kun tavallaan menetät kaiken, mitä oot vuosia rakentanut ympärillesi viedään sulta hetkessä pois on kamalaa. Tähän vielä lisäät tappelun vakuutusyhtiön kanssa, mikä on raivostuttavaa ja turhauttavaa ja käsittely vie aikaa ja todellakin niitä voimia. On se tavallaan hassua, että maksat itsesi kipeeksi vakuutuksista ja sitten kun hätä yllättää niin ne sanookin että heippa ja moi.

En itse henkilökohtaisesti ymmärrä, että mitenkä tälläisessä selvässä tilanteessa/tapauksessa he edes voivat kohauttaa olkapäitä. Varmaan kaikissa suuremmissa tapauksissa ensin tuomio on, että mitään ei korvata ja valitettavasti moni tyytyy siihen, mutta minä henkilökohtaisesti en. Olen valmis viemään asian vaikka kuinka pitkälle ja aion todistaa olevani oikeassa asian suhteen, koska tässä ei ole mitään epäselvää. Kamala kasa pitää hankkia lausuntoja ja kuva materiaalia ja ns. ”todistusaineistoa”… Tänään sain onneksi päätöksen, että asiani käsitellään uudelleen, mikä on askel eteenpäin.

Sinne meni mun kaikki säästöt ja mun työpaikka ja ilman rahaa tässä maassa ei vain pärjää, tai jos pärjää niin kertokaa miten. Vahingot on kymmeniä tuhansia ja en tiedä onko kenelläkään sukanvarressa sellaisia ylimääräisiä ”jos sattuu jotain” ja sen takin mulla nimenomaan on ne vakuutukset, että voin turvallisin mielin olla ja tehdä töitä.

No tää ei mua lannista vaan ajattelen, että oon ihmisenä taas vahvempi ja yhden ”kokemuksen” rikkaampi, enkä ehkä niin pienistä enään hätkähdä. Uskon, että kaikki kääntyy kuitenkin hyvin loppujen lopuksi

IMG_1640 IMG_1643

sisältää kaupallisia linkkejä*

Tämä yrittäjyys on joskus hieman haastavaa ja kaikki aika on käytettävä hyödyksi, vaikka sitten päikkärit 🙂 Tästä palasin kotiin ja lähdin uudelleen liikkeelle. Sai Juuso laatuaikaa lasten kanssa.

Tänään saatiin jo paljon aikaiseksi ja työkaverini Estherin kanssa saatiin maalattua lähes kaikki maalaushommat. Black in new Black 🙂  Pakko hehkuttaa, että en ole koskaan ennen maalannut näin super hyvällä maaililla, kun nämä Elloksen maalit on. Maali oli todella peittävää, eikä sotkenut yhtään. Pieni purkki riitti hyvin suureen pinta-alaan.  Olin aluksi epäileväinen mustan seinän suhteen, mutta onneksi luotin mutuun. Tämä on oikein naisten maali. Mulla tuli jotenkin tosi onnellinen ja toiveikas olo <3

Namä maalit nyt tarjouksessa -50% Maaleihin TÄÄLTÄ

 

IMG_1650 IMG_1651

 

5 ja puoltuntia siihen meni ja lopussa vähän jo nauratti 🙂

Elloksen uusille asiakkaille on myös alennus kalleimmasta tuotteesta -40% koodilla 339601

shoppailemaan TÄÄLTÄ

-Umppu

 

 

2 kommenttia

  1. Paula kirjoitti:

    Teillä on siis ilmeisesti ongelmia saada korvauksia vakuutusyhtiöltä? Luulisi että vesivahinko on aika selvä tapaus ja korvataan. Tutuille tosin kävi niin, että kun parketti oli jo 10 vuotta vanha, niin saivat siitä korvauksena päivän arvon mikä ei ollut lähellekään uuden parketin hintaa. Ja eihän sitä kaupasta saa ostettua käytettyä parkettia… Ihme meininkiä noilla vakuutusyhtiöillä, välillä tuntuu että mistä me oikein niitä vuosimaksuja maksetaan.

    • primebody kirjoitti:

      Joo pientä säätöö on kyllä ollut ja jos joinkinlaista dokumenttiä pitää toimittaa. Meillä on toki se ero kaikki on suht uutta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.