Hae
Prime Life by Umppu

Nyt laitetaan hommat käyntiin.

 

Ihana herätä auringonpaisteeseen <3  Kevät on todellakin mennyt muutamassa viikossa pidemmälle. Eilen käytiin sukuloimassa molemmissa suvuissa ja samalla piipahdettiin kaupungissa, missä ei ollut lunta oikestaan enään ollenkaan. Ainakaan toistaiseksi ei ole ihan hirveää jetlagia. Vili oli ihana toissa päivänä kun ähisi sängyssä ja menin kysymään, että mikä sulla on? Vastaus oli, että äiti mää arvasin, että sairastuisin siihen tautiin jetlaagi. Eilen illalla oli kans yhtä huvittava tilanne kun sanoin, että nyt on nukkummanmenoaika, niin se tokas, että enhän mää voi mennä nukkuun kun mulla on jetlagi 🙂 Vivian on muutaman yön heräillyt ja ollut vähän itkuinen. Aamulla mentiin 8 päikyille ja herättiin yhdeltä, että jos se pikkuhiljaa alkaa rytmikin löytymään.

IMG_1494

 

Reissu antoi uskomattoman paljon valohoitoa ja energiaa, vaikka itselläninkin hieman aikaero painaa. Kuvittelin, että suunnittelen matkalla paljon uutta liiketilaa, mutta en antanut sillekään kovin montaa ajatusta. Päätin ottaa irtioton kaikesta ja nauttia perheestä ja auringosta.

Vesivahinko oli tosi paska juttu, mutta tavallaan se pahin on jo takanapäin. Sain reissun aikana tilattua liikkeeseen uuden lattian, seinämateriaalit, kalusteet ja muutamia sisustus yksityiskohtia. Tänään menen varmaan illasta käymään liikkeellä katsomaan mikä tilanne sielä on. Rakas isäni on touhunnut sielä koko reissumme ajan ja tehnyt tarvittavia purkutöitä ja oon siitä niin kiitollinen. Lattia on jo kuiva ja rempan voi aloittaa. En ole syntynyt peukalo keskellä kämmentä ja aionkin itse tehdä sielä niin paljon kuin mahdollista.

Kaikki ei kiviseinät on jouduttu purkamaan puoleen metriin, koska seinät oli imenyt kosteutta. Koko liikkeen lattia on jouduttu purkamaan ja hiomaan. Vessan lattia on jouduttu repimään laatoista ja laittamaan uudet vesieristeet ja laatoittamaan uudelleen. Paljon on hommaa jo tehty, mutta paljon on vielä tekemättä. Tämä on pitkä ja henkisesti raskas prosessi, mihin en olisi ehkä ilman matkaa edes pystynyt, mutta nyt on onneksi asiat jo paremmin.

aitokivi1

sisältää kaupallisia linkkejä *

Meille tulee yksi kokonainen seinä kokonaan Aitokiven verhoilukiveä. Väriltään WHITE QUARTZITE. Kiviseinästä tulee varmasti upean näköinen.

Lisäksi tilasin kaikki seinämaalit Ellokselta. Osa seinistä maalataan ihan mustaksi. Mietin pitkään onko se hyvä väri, mutta luotan mutuun. Jos halajat uusia maaleja niin Elloksella on nyt maalit super edulliseen hintaan. Suuri osa on -50%. Osaa pohjista pitää vielä hieman hioa, että ne voi maalata. Kaikista kiviseinistä kuprusi maalit, mutta muissa seinissä ne pysyi vaihingoittumattomana.

Maaleihin pääset TÄÄLTÄ

77-0008

Osa kalusteista on jo hankittu, mutta veilä puuttuu ajanvaraustiski, kaapistoja, valaisimia ja kaikki lattialla olleet kalusteet tarvii uusia, sillä ne imi kosteutta reilusti. Sääli heittää tavaraa pois, koska ne olisi vielä ollut käyttökelpoisia, muta nyt käyttökelvottomia..

Olen kiitollinen kaikesta avusta mitä olen saanut ja jos jollain on ylimääräistä aikaa niin apua saatetaan vieläkin tarvita. Haastavinta on tietenkin se, että vaikka olen äitiyslomalla niin se ei tarkoita, että mulla on yhtään ylimääräsitä aikaa ja lapset on kuitenkin kokoajan arjessa mukana. En siis vaan voi päättää lähteä maalaamaan, koska lapsia ei voi ottaa remontin keskelle todellakaan.

-Umppu

7 kommenttia

 1. Mille kirjoitti:

  Miks poistit sun aikasemman blogitekstin Axl Smithistä? 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Voit varmaan arvata että miksi 🙂

   • Sandra kirjoitti:

    Mä en kyllä osaa arvata? Miksi? Etkö kestänyt vastakkaisia mielipiteitä vai tajusitko itsekin kuinka ääliö olit?

    • primebody kirjoitti:

     Luin aiheesta lisää itsekkin, mikä muutti täysin oman kantani koko asiaan. Kestän kyllä vastakkaisia mielipiteitä kyse ei ole siitä, vaan siitä että tietoa on tullut lisää ja alkoi itseänikin etomaan koko äijä.

 2. ? kirjoitti:

  Hei onko sulla house of brandonille alekoodia? ?

 3. AnniKatri kirjoitti:

  Ai höh, yritin moneen otteeseen avata sitä sun Axl tekstiä, mutta siis olitkin poistanut sen. Oispa ollut herkullinen lukea ? aika etova juttu, ihan joka suunnasta ja jokaisen näkökulmasta tarkasteltuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.