Hae
Prime Life by Umppu

Niin sitä pitää

IMG_1367

mulla on puolissa kuvista jotain paskaa hampaanvälissä, kun Juuso ei tietenkään voinut huomauttaa asiasta

 

Nyt ollaan kotona. Ette tiedä kuinka ihanaa on tulla kotiin, kun koko kämppä on siivottu, kukkia pöydällä, pyykkikoppa tyhjä ja tavarat järjestelty kaappeihin <3 On mulla vaan ympärillä ihania ihmisiä. Toki kauan ei tää kestänyt, kun aloin purkaa laukkuja ja nyt jo kolmas koneellinen pyykkiä koneessa.

 

Olen enemmän kun tyytyväinen koko reissuun ja seuraava kohde on ehdottomasti Los Angeles. Eipä tässä auta muu kun alkaa säästämään taas hullunraivolla 🙂 Paluumatka meni yllättävän hyvin, koska lennettiin yötä vasten ja koko porukka nukkui lähes koko Miami Pariisi välin.

Uskon, että Pariisin iskujen takia kentällä oli todella tarkat turvatarkastukset. Meillä kun kamaa oli paljon ja monta käsimatkatavaraa ja rattaat yms niin oli hieman haastavaa purkaa koko setti pariin otteeseen ja odotella kun rattaat ja vauvanruoat tutkitaan, joillain laitteilla ja kannat siirtelet nukkuvaa lasta essuntassun paikasta toiseen. Siitäkin onneksi selvittiin.

Suosittelen ehdottomasti kaikille lasten kanssa matkustaville vauvakoppa paikkaa. Niissä on isommat jalkatilat ja vauvalle oma koppa missä se voi nukkua. Vaikka ne maksaa muutaman kympin enemmän niin se on kyllä hintansa väärti.

IMG_1281 IMG_1257 IMG_1356 IMG_1358 IMG_1360

 

 

Paljon oli tavaraa mukana ja vaikka laukuista osa tavaroista tyhjeni matkan loputtua niin silti se 4 laukkua on aika paljon. Meidän huone oli aina kun pommi, kun levitettiin tavarat ja etittiin sitä juttua mikä oli alimmaisena laukussa. Reissattiin niin paljon, jotenka en viitsinyt purkaa vaatteita kaappiin, missä olisi muuten ollut järkeä.

 

Tässä koitetaan tässä palautella rytmiin ja toistaiseksi molemmat lapset nukkuu. Vili jo sano, että sillä on tauti ”jetlag” ja tuhisi ja ähisi huoneessaan. Oli ihana tulla Suomeen ja huomata, että kevät on mennyt pidemmälle eteenpäin ja aurinko otti meidät iloisesti vastaan.
IMG_1374 IMG_1422 IMG_1383 IMG_1401 IMG_1419 IMG_1420

 

Huomenna on Juuson synttärit ja mutenkin pitäisi varmaan hieman sukuloida. Alan myös hoitamaan asiaa vesivahinko 🙂

-Umppu

4 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Ihana että loma oli onnistunut!
  Itsellä samanikäisen tyttö ku teillä, ja sitä kyselenkin, että miten Vivianin kaa meni auringossaolo? Siis miten aurinkosuoja yms? Tykkäsikö lämmöstä?

  • primebody kirjoitti:

   Hyvin meni. Aika usein oli päiväuniaika kun oltiin auringossa ja Vivian nukkuin rattaissa varjossa sen aikaa. Meillä oli 50 kerroin ja aika usein paita päällä kun käytiin renkaan kanssa uimassa. Pahin paahde aika oli aika haastava ja piti olla jonkun verran varjossa.

 2. Xoxo kirjoitti:

  Ihana blogi sulla!!?? voisitko tehdä sun laukuist postausta blogiin???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.