Hae
Prime Life by Umppu

Kotiinpaluun aika koittaa

 

Mää voisin jäädä tänne. Loma on ollut oikein onnistunut ja täällä on ihanaa. En halua masentavaan Suomeen takaisin. Tai ehkä kyse on mun ajattelutavassa, jota toki voin koittaa muuttaa 🙂  Loma on tullut mun elämäntilanteeseen aivan täydelliseen ajankohtaan ja mietinkin jo seuraavaa reissua minne sitä lähtis. Tällä valolla on aivan uskomaton energia. Voisin katsoa ikuisuuden sinistä taivasta ja pamujen huojuntaa. Kai se niin on, että kaikki hyvä loppuu aikanaan..

Mää tykkään tästä fiiliksestä mikä täällä on. Moni asia sujuu täysin mutkitta ja ihmiset ei oo takakireitä ja kukaan ei VALITA. Oon miettinyt paljon asioita ja oppinut itsestänikin uusia juttuja. Ainakin omalla kohdallani se onnistuu parhaiten lomalla, kun ei ole arjen askareita mukana kokoajan ja saa hetken hengähtää.

IMG_1488 IMG_1489 IMG_1496 IMG_1490 IMG_1491 IMG_1492 IMG_1494

 

Kun palaan Suomeen tiedän, että mulla on edessä paljon ikäviä asioita hoidettavana ja ne vie multa aivan varmasti paljon energiaa. Onneksi mulla on matkalta upeita muistoja ja elämyksiä, joilla jaksan vaikeidenkin asioiden yli.

Mun pitää alkaa hoitaan vauhdilla liikkeen asioita ja saada sielä hommat käyntiin niin, että päästään pian omalle työpaikalle tekeen töitä. Tämä on asia missä voin sanoa, että kukaan ei tiedä miltä musta tuntuu, kun tämän itse läpikäynyt. En tällä hetkellä kaipaa yhtään negatiivisuutta mun elämään ja aion taas jättää joitan asioita taakseni, koska ne ottavat enemmän kuin antaa.

Musta on ihana jakaa lomakuvia ja hyvää mieltä sillloin, kun mulla sellainen itselläni on. Sain tähän asiaan liittyen kommentin, että on ”tyhmää jakaa vaikka ruoka kuvia, kun jollain ei oo varaa ostaa ruokaa. Tottahan toikin on, mutta itse koen tämän juuri niin Suomalaisena ajattelutapana. Ethän voisi ottaa vaikka reissusta kuvia, kun kaikilla ei oo varaa matkustaa ja eihän kaikilla ole edes varaa ostaa kameraa tai jakaa ylipäänsään koskaan mitään, kun aina jotain oottaa päähän. Jokainen tekee itse omat valinnat elämässään ja tekee siitä sellaisen kun haluaa.

Tänään on viimeinen päivä, kunnes lähdemme kotiin. Aion imeä kaiken valon itseeni ja katsella merta, mikä on yksi rauhoittavimpia asioita mitä tiedän. Laukut alkaa olemaan pikkuhiljaa pakattu ja täynnä tuliaisia. Itselleni en juurikaan ostanut mitään, koska ei ollut oikein mitään tarvetta.

 

Ollaan käyty upeissa paikoissa, ravintoloissa, taidenäyttelyissä, huvipuistoissa ja mikä tärkeintä: vietetty aikaa koko perheen kesken 24/7

IMG_1528 IMG_1525 IMG_1512 IMG_1526 IMG_1537 IMG_1548 IMG_1541 IMG_1574 IMG_1578 IMG_1570 IMG_1572

 

Meillä on ollut ihana loma ja tullaan takaisin onnellisempana perheenä. Lapset on nauttinut ja samoin aikuiset

-Umppu

8 kommenttia

 1. henza kirjoitti:

  Älä ota tätä kommenttia haukkuna vaan rakentavana. Mielestäni puhut kauheasti suomalaisten negatiivisuudesta ja huonosta ilmapiiristä. Itse koen negatiivisten ihmisten olevan aika pieni osa loppujen lopuksi, suuri osa on ihan normaaleita yleispositiivisia ihmisiä. Vaikka puhut itsesi olevan positiivinen ihminen, sinusta saa negatiivisen kuvan kun korostat negatiivisuutta koko ajan. Jos ympäröivän negatiivisuuden (jota ainakin itseni ympärillä on positiivisuutta vähemmän) jättää huomiotta eikä kaivele ja pohdi sitä, elämä sujuu paljon aurinkoisemmin. Jospa siis levittäisit Miamista saatua aurinkoa tänne negatiiviseen Suomeen ja muuttaisit osaltasi negatiivisten ihmisten ajatusmaailmaa positiivisempaan suuntaan :). Korostan vielä, että tämä ei ole mikään vittuilukommentti

  • primebody kirjoitti:

   Ollaanko me koskaan tavattu? Uskon, että ei 🙂 En ole negatiivinen ihminen ja mulla on elämässä paljon hyvää. Se jos kirjoitta huonoista asioista mitä itselle sattuu ei ole mielestäni negatiivisuutta vaan nimenomaan huonoja asioita. Olisi väärin huijata jopa itseänsä ja kirjoittaa esimerkiksi, että ihanaa kun liikkeesäni suihkusi vettä 🙂 Sielä olisi voinut tanssia vaikka sadetanssin…
   Suoraan puhuminen ei ole negatiivisuutta vaikka moni sen niin kokeekin.

   • Noora kirjoitti:

    Olipa hyvin vastaanotettu täysin asiallinen ja rakentava kommentti. Ehkä henza ei viitannut (omaan esimerkkiisi) vesivahinkoon, vaan että yleisesti tunnut ottavan usein kantaa suomalaisten negatiivisuuteen ja siten viljelet itsekin sitä blogissasi. Ehkäpä verbaalisessa ulosannissa on parantamisen varaa, koska todellakin vaikutat usein negatiiviselle.

 2. Jenni kirjoitti:

  Umppu<3 tietkö ite käyn mailman tuskallisinta eroa ja sattuu niin hitosti mutta sun lomakuvat valoi muhun iloa ja hymyä☺️ että joskus mullakin voi olla samanmoinen nätti perhe joka pitää yhtä vaikeuksien keskellä? oot aito ja semmosena jatka?

 3. Heidi kirjoitti:

  Kiitos nojatuolimatkasta ja ihanista kuvista perheestäsi. Satuin katsomaan Erilaiset äidit -ohjelman viime viikolla ja tykästyin elämänasenteeseesi.
  Ja tuo kuva jossa seisot poikasi kanssa rannalla äärettömän meren edessä, käsi pienen kädessä. Ihan tuli tippa silmään. Varsin vaikuttava kuva kaikin puolin.

 4. Hoitsu kirjoitti:

  Heippa!

  Olen seuraillut blogiasi jo jonkun aikaa, aina tasaisin väliajoin. Olet oikeassa tuossa, mitä sanoit suomalaisista. Itse olen aina kokenut syntyneeni väärään maahan…Täällä ollaan niin kateellisia toisten saavutuksista. Ikään kuin se olisi itseltä pois, jos jollain menee hyvin.
  Minä olen vain iloinen, jos joku kavereistani, sukulaisista tai tuttavista lähtee reissuun tai heillä menee hyvin. Monesti ulkomaan reissut lapsiperheillä ovat aikamoisen järjestelyn ja säästämisen lopputulos.
  Aika harvalla mikään tulee ilmaiseksi tässä elämässä.
  Kateus on kamala tauti, se vie kalatkin vedestä.
  Nauti sinä reissusta, olet sen selvästi ansainnut. Ihana perhe sinulla 🙂

 5. Laura kirjoitti:

  Moikka! Olen itsekin kahden pienen lapsen äiti ja tämä blogisi on mun päivien kohokohta. Kun lapset nukkuu päivällä tai illalla niin silloin syvennyn lukemaan tätä, välillä ääneen nauraen ja joskus liikutun ja nyyhkytän ? Ja erityisesti ” sä makaat vaan sohvalla ” juttu osui täydellisesti ja kuulosti tutulta 🙂 huomaan että meillä on samanlaiset ajatukset perheestä kuin myös muista elämäntavoista ja asenteista. Juttujasi ja kuviasi on aina ilo lukea ja katsella. Reissunne näytti ihanalta ja mahtavalta! Loistavaa että jatkat samaan malliin kuin tähän asti ? Olet ainakin tämän jyväskyläläisen äidin saanut lukemaan blogiasi tulevaisuuteen asti.

  Mukavaa kevään odotusta koko teidän perheelle ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.