Hae
Prime Life by Umppu

Mieli elämyksiä täynnä

IMG_1296

 

Reissussä rähjääntyy ei voi sanoa muuta. Sitä kun kuvittelin niin lepääväni ja ottavani aurinkoa, mutta eihän se niin mennyt sitten alkuunkaan. Tosiaan alkuperäisistä suunnitelmista poiketen me ei sitten menty laisinkaan Disney Worldiin vaan Orlandon Universal Studiolle. Ensinnäkin alkuun haluan sanoa, että jumaliste sitä osataan rahastaa ja todellakaan kahteen paikkaan ei olis persaus kestänyt mennä. Liput oli meidän perheeltä sinä 500e luokkaa, mikä on mun mielestä aiva posketon hinta. Siihen vielä lisäät 40e parkkia ja 30e minigolffia ja 100e ruokaa jne..

Universal studio on kahdessa eri osassa ja tietysti molempiin pitää ostaa liput erikseen. En ole itse koskaan aiemmin käynyt missään vastaavissa, enkä tiennyt etukäteen, että nämä kaikki on isoja huvipuistoja. Vili ei laitteista oikein tykkää, enkä itsekkään, jotenka kuuden tunnin kävely tuli todella kalliiksi.

Toki vastaavaa et voi missään nähdä, etkä kokea. Mun oma suosikkini oli ehdottomasti Harry Potter puisto. Näimme myös matkalla oikein tosi faneja, jotka kulkivat koko Studion läpi velho kaavuissa 🙂 Lämpöähän oli se reipas 30. Putiikkia ja jos joskin näköistä tilpehööriä oli jokaisen kulman takana. 
IMG_1277 IMG_1281 IMG_1300

 

Me touhuttiin Vilin kanssa erilaissa lapsille tarkoitetuissa temppuradoissa ja minähän hoikkana tyttönä jäin perseestäni kiinni liukumäkeen ja sain aivan järkyttävän palohaavan käteeni 🙂 Paloin vielä koko yläkropasta vaikka suojakerroin oli 50. Pääasia kuitenkin oli, että Vili nautti ja oli innoissaan. Itse kuvittelin, että Universalilla pääsee kurkistamaan ”kulisseihin”, mutta niin ei ollut. Jos halusit jonkun hahmon kanssa kuvan maksoi sekin erikseen. Suosittelen tätä kuitenkin ehdottomasti lapsiperheille, missä lapset tykkäävät käydä laitteissa. Ihan pienille ei ollut ollut oikein mitään eli ideaali ikä olisi varmaan siinä 8 vuotiaasta ylöspäin. Vaikka mulla ei mennyt ihan putkeen niin silti aivan uskomaton kokemus.


IMG_1305 IMG_1309IMG_1310

Orlandoon olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa ja tuntui, että pari päivää oli aivan liian vähän. Suosittelen myös ehdottomasti hotellia missä oltiin niin pareille, kun lapseperheille (Hilton).  Tilaa oli tarpeeksi ja huoneen kruunasi sisällä oleva poreamme mihin mahduttiin koko perhe.  Ruoka oli todella hyvää ja palvelu pelasi täydellisesti. Maanantaina oli lähtö Miami Beachille, mutta chillailtiin poolilla koko päivä ja lähdettiin vasta iltaa kohti ajamaan.

Vauvan kanssa on hieman erilaista matkustaa ja sitä on jo monta asiaa unohtanut. Yllättävän hyvin on kuitenkin kaikki mennyt. Lisää kuvia löytyy instagramista @umppu

Eilen illalla saavuttiin Miami Beachille vasta illalla. Kuvittelin, että meidän hotelli on pieni ja hotellin kuvassa olikin, että huoneita on 110, mutta niitä on varmasti 1110. Tänään on ollut todella tuulinen päivä ja tarkoitan tuulella sellaista, että naama lähtee irti. Päätettiin lähteä käymään yhdessä ostoskeskuksessa, mikä onkin sitten ainut mitä ei vielä olla kierretty.

Sielä saatiin koko päivä kuluun mukavasti. Odotan todellakin, että loppu loma on pelkkää paistetta ja saadaan vain olla. Täällä on todella hidas netti, jotenka jätän tämän tähän.

Ihanaa naisten päivää kaikille <3

-Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.