Hae
Prime Life by Umppu

Hellou Orlando

 

Miami on nyt takanapäin. Meidän viimeinen ilta sieltä oli aivan mahtava. Kaupungilla oli koko katu suljettu ja kaikki ravintolat oli tuoneet pöytänsä ulos. Lähdettiin illalla puol 8 aikaan syömään ja taashan siinä kävi niin, että lapset oli jo yöunilla. Vivian ja Vili nukahti autoon.. Vivian oli turvakaukalossa ja laitoin Vilin Vivianin rattaisiin nukkuun. Kadulla oli live musiikkia ja ihmiset tanssi kaduilla. Ruoka oli loistavaa ja tunnelma täys 10. Tälläistä et koskaan voisi kokea Suomessa.

IMG_1215 IMG_1218 IMG_1243

Me lähdettiin eilen aamulla ajaan Orlandoon. Matkat pitää aina koittaa ajoittaa Vivianin päikkäreiden aikaan, mutta sekin on haastavaa kun se nukkuu täällä miten sattuu 🙂 Matka autolla kesti noin 3h ja pysähdyttiin välillä syömään.

Yövytään Hiltonissa ja tää hotelli oli kyllä ihan nappi valinta. Täällä on vaikka mitä, mutta ei silti tunnu sellaiselta magahotellilta. Ruoka on todella hyvää, isot allasalueet, koriskenttä ja vaikka mitä.

Eilinen päivä oli tarkoitus ottaa ihan rennosti ja tänään meillä on edessä alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Universal studio, vaikka piti mennä Disney Worldiin. Katsotaan mennäänkö sinne sitten esimerkiksi huomenna. Universalilla on Vilille paljon mielenkiintoisempia juttuja ja se saa päättää mitä tehdään. Mulle on itselle oikeastaan ihan sama. Voisin viettää vaikka viikon ihan vaan altaalla makoillen ilman mitään aktiviteettiä 🙂

IMG_1245 IMG_1265 IMG_1244 IMG_1246 IMG_1247 IMG_1257 IMG_1258

 

Lapset nauttii lomasta ja kumpikaan ei meinaa lähteä altaasta pois. Se mikä täällä on ihanaa, niin jokapaikassa on melkein lämmitetyt altaat. Tarkoitan siis sellaista kunnon poreallas meininkiä, niin jopa minä viihdyn altaassa. Niissä ollan opeteltu Vilin kanssa uimaan. Lomaa on onneks vielä melkein puolet jäljellä ja itse odotan eniten Miami beachiä, minne lähdetään maanantaina. Hotellista on merinäkymät ja sielä voisi jopa liikkua muutenkin kun autolla kokoajan. Niinkuin olen aiemminkin sanonut niin suosittelen rahojen sijoittamista matkailuun. Se antaa aivan mielettömiä kokemuksia ja näet sellaisia asioita, mitä et muuten koskaan näkisin koto Suomessa. Lapset saa jo pienestä pitäen ihan erilaisen kuvan maailmasta kun ovat nähneet erilaisia kulttuureja ja ihan vaan erilaisia ihmisiä.

-Umppu

2 kommenttia

  1. Kupla kirjoitti:

    Hyvä että loma maistuu! Mä olen täysin samaa mieltä, että matkoilla käyminen ihan vaan pelkästään jo sen oman elinpiirinkin ulkopuolella avartaa aina, maailma tulee yhtä aikaa lähelle vaikka olisikin siis kaukana siitä omasta elinympäristöstä. Mukavaa lomanjatkoa! Mä en ole koskaan ajatellutkaan tuonnepäin suuntaamista, koska meillä ei ole kukaan innostunut siitä autolla ajelusta siellä. Tarvii vissiin ootella lottovoittoa, että olis sitten yksityiskuskit 😀 (ja siis mä en lottoa….)

  2. Tiina kirjoitti:

    Kiva lukea floridan kokemuksia, meillä samantyyppinen reissu haaveissa! 3v poika meillä on euroopan reissuilla ollu mukana ihan vauvasta saakka ja nyt on mietitty just floridaa seuraavaksi kohteeksi! En oo ihan tarkalleen lukenu kaikkia florida postauksia eli ootteko erikseen varannu lennot ja hotellit vai kuinka?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.