Hae
Prime Life by Umppu

Matkalla lasten kanssa

 

Tällä ollaan ja kaikki on suhteellisen hyvin. Hieman on ollut pilvistä, mutta se ei ole menoa juuri haitannut. Huomenna meillä on lähtö Orlandoon, missä on taas uudet kuviot ja Disney World odottaa. Jos matkustatte lasten kanssa jenkkeihin niin kannattaa huomioida aikaero. Meillä se on ainakin vaikuttanut tosi paljon. Tänään oli ennätyslukemat kellossa, kun herättiin vasta 5.30.

IMG_1091 IMG_1092 IMG_1107 IMG_1121 IMG_1125

Meidän Miamin hotellin allasalue on pieni ja siinä ei oikein tuu oltua. Tarkoitus olikin, että alkuloma kierrellään ja loppu otetaan iisisti. Meidän oli tarkoitus lähteä toissapäivänä rannalle… Kun päästiin kohteeseen huomattiin, että Koskinen oli unohtanut meidän rantakassin hotelille… Täällä ne välimatkat kun ei ole ”äkkiä kipasen”. No eipä se haitannut, koska rantakaan ei ollut ihan sitä mitä piti. Puskat suhisi puolimetrisiä liskoja 🙂 eikä uimaan olisi voinut edes kuvitella menevänsä.. Juuso toimi tässä reissussa matkanjohtajana ja olisipahan se pitänyt arvata, että reisille se menee 🙂

Juuso on asunut jenkeissä joskus ja meillä on täällä yksi ystävä, joka tuli tapamaan meitä Miamiin. Käytiin Andrewin kanssa shoppailemassa, syömässä ja ilta huipentui NBA korismatsiin. Tässä tulee taas se aikaero vastaan. Areena oli ihan älyttömän kokoinen. Kaikki sujui ennen peliä otettujen päikkäreitten jälkeen ihan hyvin taukoon asti 🙂 jonka jälkeen molemmat lapset nukkui. Ne ei täällä jaksa oikein valvoa paikallista aikaa 18-> pidempään. Lähdettiin pelin puolessa välissä takaisin hotellille ja kannettiin nukkuvat lapset suoraan sänkyyn.

Oli pikkusen eri meno, kun Pyynikin palloiluhallissa. Kaikki oli todella hyvin järjestetty. Koko tapahtuma oli kokonaisuudessaan oikein kunnon show. Kaikki oli hyvällä tuulella. Katsomoon sai hakea ruokaa (jopa kesken pelin) ja alkoholi oli sallittu kaikkialla, myös katsomossa. Todistettiin me myös yksi kosinta, mikä näkyi screeniltä ja tapahtui ihan meidän vieressä. Täällä on ihanaa olla lasten kanssa, koska kaikki ovat niin ystävällisiä verrattuna moneen muuhun maahan ja etenkin Suomeen.

IMG_1122 IMG_1149 IMG_1146 IMG_1147 IMG_1148

 

Ruoka on täällä hyvin amerikkalaista. Lasten annoksissakin on jopa kaksi hampurilaista, mikä oli jopa huvittavaa. Kaupasta saa vaikka sun mitä ja ollaankin ostettu Vivianille kaikenlaisia ”vauvankeksejä” joita hän voi itse napostella.

 

IMG_1123 IMG_1117 IMG_1128 IMG_1150

Tänään meidän on tarkoitus mennä Andrewin hotelillin allasalueelle. Ostettiin Vilille eilen kunnolliset uimaliivit ja sillä polttelee jo altaalle pääsy.

 

Asioilla on tapana järjestyä <3 Tänään sain tiedon, että Primen lattia on jo kuivunut ja lattiahommia voi siis jo aloittaa.. Lisäksi ollaan työporukan kanssa osallistuttu Fibreplex kilpailuun instagramissa ja tänään tuli maili, että voitimme liikekohtaisen Swatrzkopf koulutksen shampanjan ja napostelvien kera <3 Näillä mennään eteenpäin, eli vaikeuksien kautta voittoon

Tilasin primeen Ellokselta uudet lamput yhdeksi sisustuselementiksi.

Lamput TÄÄLTÄ koodilla 335426 saat alennusta 6.3 asti -20%

Ne odottaa mua kun pääsen lomalta kotiin. <3

91-8716

-Umppu

6 kommenttia

 1. saana kirjoitti:

  Sitä mä vaan,että jos ollaan lomalla niin tarviiko silti facessa päivystää? Tää on ihan siis mun mielipide. Voihan sitä reissun jälkeen taas päivystää,mutta itsellä ei tulisi mieleen mikään face.eikä reissun jälkeenkään. Mitä tekisimmekään ilman puhelinta,facee ja somee. 🙂

  • primebody kirjoitti:

   En päivystä ja toisaalta mitä sitten jos päivystän. Yrittäjä on aina yrittäjä ja hoitaa asioita oli loma tai ei.

 2. Saana kirjoitti:

  Niin kai ?mutta miten se yrittäjyys tähän liittyy? Kuuluuko sun yrittäjyyteen kaikki matkakuvatkin? ? itse kyllä keskittyisin enemmän perheeni lomalla kun päivittäisin kuvia ja kertoa missä kohtaa tällä hetkellä olen. Mielestäni loma on LOMA vaikka kuinka olis yrittäjä. Et ihan ainoa ole tässä maanpäällä joka on yrittäjä. Nykyään kaikki asiat valitetaan ja päivitetään ongelmat netissä. Tämä siis ihan mun mielipide. ? suosittelisin hetkeksi unohtamaan sen yrittäjänä olemisen ja nauttisin lomasta. Kai ihmiset sitten on erilaisia.

  • primebody kirjoitti:

   Se kuuluu sillä tavalla että sun on oltava tavoitettavissa kokoajan! Oon pahoillani jos kannat huolta mun minuutista kun lisään kuvia mun someen! Keskityn perheeseeni 110%. Lapset on jo usein nukkumassa kun laitan kuvia. Ihanan pienet murheet sulla <3 mun omat unelmat tuhoutui ennen reissua, joten en jaksa välittää sun negatiivisuudesta <3

 3. saana kirjoitti:

  Ei mulla mitään murheita ole?kunhan vaan sanoin ???? joka välissä pitää laittaa ruuastaki kuvia. Tän on pakko olla joku selfie/ruoka villitys kun pitää nekin jakaa kaikille. Mietin vaan että mitä ihmiset sillä ajaa takaa? onneks meillä on varaa ottaa kuvia ruuasta ja jakaa kaikkien keskuudessa. Köyhillä sellaseen ei oo varaa. Saatika mitään muutakaan. Sinun murheesi on pienet verrattuna siihen mitä köyhät lapset joutuu kokemaan. Kunhan taas vaan mietin ?

 4. Mari kirjoitti:

  kivoja postauksia! 🙂 Ja varsinkin lasten kanssa lomailusta ja matkustamisesta on kiva lukea, näin tuoreena neliviikoisen pojan äitinä. 🙂 tsemppiä takas arkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.