Hae
Prime Life by Umppu

Hellou MIAMI

 

Kohta alan pääsemään lomafiilikseen. Hieman on haastavaa lasten kanssa tämä aikaero ja molemmat pirpanat on ollut kahtena perälkkäisenä iltana paikallista aikaa jo klo 18.00 yöunilla. Tänään herättiin 2:lta yöllä, mutta sain lapset vielä nukkumaan viiteen.. Lähdettiin aamulla aamupalan jälkeen kävelylle koko perhe. Katseltiin paikallisia taloja ja tutustuttiin hotellin ympäristöön. Meidän hotelli on ihan Miamin kentän vieressä ja tästä on kivenheitto Dolphins shopping centteriin.

Ette voi uskoo mitä tapahtui kun tultiin kävelemästä… Meidän hotellissa oli palohälyytys. Meinasin purskahtaa itkuun, kun kuvittelin jo mielessäni vaikka mitä. Onneks se ol väärä hälyytys. Joku oli laittanut donitsin mikroon ja se oli syttynyt palamaan..

Täällä on ihanaa. Se fiilis, kun aamulla vedät bikinit päälle ja istahdat aurinkoon <3 Vivian nukkui juuri sopivasti päikkärit ja saatiin hetki levähtää.

Sisältää affilinkkejä *

Sain vihdoista viimein pukea mun ranta-asun by House of Brandon 

Ehkä paras ja helpoin vaate ikinä. Tämän peittää juuri sen verran, että bikineillä kävely on jopa ihan mukavaa, eikä tarvi miettiä, että jokainen paikka höllyy 🙂 Tästä saa, vaikka ihan pelkän huivin, mutta kätevästi käy ranta-asuna.

”Viitta” TÄÄLTÄ

IMG_1040

Täällä on mukavan lämmin, mutta hieman pilvistä ja päätettiin lähteä shoppailemaan. Sielä vierähtikin sitten useampi tunti ja nyt oon aivan poikki valmiina unille. Täällä kello on vasta illalla vähän jälkeen 8, mutta oon aivan naatti.

 

IMG_1050 IMG_1051 IMG_1059

Pääsin vihdoista vimein ostoksille Victoria´s secretille. Rakastan sitä palvelua mitä sieltä saa ja niitä täydellisiä liivejä. Menin koppiin ja mulle mitattiin mun koko. Tuotiin heidän eri liivimallit, joista sain sovittaa mitkä istui parhaiten. Kaikki lapulle ja sitten lapun kanssa myyjälle valitsemaan omat suosikit <3. Pukukopeissa on myös ovikellon tyylinen nappi mitä painamalla myyjä tulee luoksesi <3 Ostin myös uuden tuoksun ja mun lemppari huulikiiltoa varastoon <3

 

IMG_1022

Vilillä on meno päällä

IMG_1018 IMG_1019 2CD609EA-E64F-4771-A1E9-FA23EC9E690C

Aattelin olla huomenna reipas ja täräyttää juoksulenkille. Voi olla, että joudun tuleen taksilla takaisin, kun happi loppuu 🙂

 

Mulla on teille lukijoille loistava koodi ELLOKSELLE mikä koskaa myös huonekaluja!

Ellokselta nyt 20% alennusta* tilauksestasi –

*Tarjousehdot:
Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisustustarvikkeita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 6.3.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Tarjousnumero: 335426

-Umppu

6 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Ihanaa lomaa teille 🙂

  Upea vintage-Chanel, onko uusi hankinta? Jos sinulla on enemmänkin tuollaisia aarteita niin laukkupostausta toivoisin!

  • primebody kirjoitti:

   Vaihdoin just mun beigen laukun tähän uuteen mustaan vintegeen 🙂

 2. Punttimimmi kirjoitti:

  Muistakaa käydä Cheesecake Factoryssa!! Parasta maailmassa ???

 3. Sanna kirjoitti:

  Tervetuloa tänne mantereelle 🙂 Pitäkää ihana loma! Ihan Miamissa en asu, mutta Marylandin osavaltiossa eli ehkä näin amerikkalaisin välimatkoin ”vieressä” 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.