Hae
Prime Life by Umppu

Se tunne kun sun hymyyn vastataan

 

Huh ūüôā Takan on monta tuntia matkustamista ja tunne ei ole todellinen. Olen MIAMISSA JIIHUU.

Me l√§hdettiin sunnuntaina viel√§ illalla ajaan Helsinkiin ja mentiin Rantasipi hotelliin y√∂ksi niin aamulla sai rauhassa l√§hte√§. Mulle on oikeastaan sama miss√§ nukun, mutta tuo edell√§ mainittu hotelli oli kun kusinen laivahytti ūüôā

IMG_0965

No jos mietitään taas positiivisesti niin mulle on ehkä saatunut jotaina hieman pahempaa viimeaikoina :). Sunnuntaina olin vielä myöhään töissä ja olin ihan fiiliksissä kun sain adapterin ja Siltsua mun asiakkailta <3

IMG_0986

 

Pakko sanoa, että oli aika voittaja fiilis, kun istuin koneeseen. Meillä on 4 matkalaukkua, matkarattaat, turvakaukalo ja tietenkin 2 lasta. Vili viihtyy aina hyvin koneessa ja Vivianille olin varannut kaikkea mahdollista mukaan.

Sanokoot kuka mit√§ tahansa niin olin ansainnut ison lasin viini√§ ūüôā

Koko lento sujui todella hyvin. Meillä oli koppapaikka, eli vauvoille saa seinään kiinnitettävän kopan, mikä helpottaa paljon jos et ole niin rikas, että otat ylimääräisen paikan lapsellesi. Lento kesti sen 11h, josta Vivian nukkui varmaan 5. Meillä oli reilusti jalkotilaa ja siinä se touhuili lelujensa kanssa. Ei yhtänkään huutokohtausta tai itkua <3
IMG_1008 IMG_0991 IMG_1010

Kun päästiin perille niin täytyy muistaa, että ei ole ihan pirkkalan lentokenttä. Meillä meni n.2h, että edes päästiin ulos kentältä. Juuso oli vuokrannut etukäteen auton, joka odotti valmiina. Täällä toi liikenne on hieman erilainen ja meillä oli ladattuna jos jonkinlaista navi ohjelmaa pädille ja puhelimeen. Mikään ei toiminut ja päädyttiin, että parempi vuokrata se vehje.

 

IMG_0999 CF6B7E0D-6AB3-464F-A13F-3DF042789E65 IMG_0998

T√§√§ll√§ me nyt sit ollaan <3 Vili sammui heti autoon, mutta Vivian suhuttaa meneen mink√§ kerkee. Olen innokkaana valmiina seikkailuun ja toteuttaan sit√§ mun yht√§ unelmaa… matkaa Miamiin. Ja voitteko uskoa kuinka siisti√§ on kun hymyilet niin sun hymyyn vastataan, eik√§ sua katota kun olisit hullu

Päivitän instagramiin kuvia @umppu

-Umppu

8 kommenttia

 1. Punttimimmi kirjoitti:

  Superihanaa reissua! <3

 2. Saija kirjoitti:

  T√§ytyy sanoa ett√§ ihailen tuollasia vanhempia jotka ottaa lapset mukaan reissuun, ihanaa matkaa ūüôā <3

 3. lilli kirjoitti:

  Jee kivaa reissua teille! ūüôā

 4. Mari kirjoitti:

  Mistähän tuo adapteri mahtaa olla?
  Ollaan my√∂s l√§hd√∂ss√§ jenkkeihin nyt kev√§√§ll√§ ja k√§yd√§√§n my√∂s miamissa niin kiva kuulla millasta siell√§ on ja mit√§ lasten kanssa matkustaessa kannattaisi ottaa huomioon. Meill√§ l√§htee siis 9kk ik√§inen vauveli mukaan! Huippua reissua teille! ūüôā

 5. Anna kirjoitti:

  Siis oli vaan pakko kommentoida ku s√§r√§hti korvaan toi ”sulle hymyill√§√§n ku s√§ hymyilet” ku en oo koskaan n√§hnyt sun hymyilev√§n liven√§ miss√§√§n ? Ennemminkin sellanen arvosteleva katse ? Mut hyv√§√§ reissua, ehk√§ se hymy j√§√§ sielt√§ p√§√§lle ?

  • primebody kirjoitti:

   Tarkoitan just tota… Jos k√§velet Suomessa hymy huulilla niin sua luullaan hulluks ūüôā ja kyll√§ m√§√§ aika paljon hymyilen kotimaassakin ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.