Hae
Prime Life by Umppu

Kaiken uuden alku <3

 
Ihmismieli on ehkä vaikein asia tässä maailmassa. Se kaikki mitä mielessä liikkuu saattaa tehdä sut hetkessä onnettomaksi, mutta joki pieni juttu saattaa muuttaa sen hetkessä iloksi. Mun tunteet on heitellyt vuoristorataa viime viikkojen aikana. Välillä tuntuu, että kaikki järjestyy ja välillä tulee niitä hetkiä, kun mietin etten jaksa enään. Olen ollut aina valmis tekemään töitä unelmieni eteen ja tällä hetkellä mua koetellaa ja kovaa. Tässä on taas edessä pieni oppikoulu Umpputeen.
Mun unelmana on ollut päästä joskus Miamiin ja se reissu olisi päivän päästä. Mulla on ensimäisen kerran elämässä sellainen fiilis, että mua ei edes kiinnosta pakata. Musta tuntuu kokoajan, että mun ei kuulu lähteä sinne matkalle, vaan että mun pitäsi olla täällä hoitamassa asioita. Kun mietin asiaa järjellä niin mulla ei toisaalta ole täällä mitään virkaa sen reissun ajan, koska edelleen odotetaan betonin kuivumista. On vaikea hallita näitä kaiikia tunteita, kun järki sanoo toista ja mieli sanoo toista..
IMG_4033
Sain todella ”kannustavan kommentin jotain lukijalta ”tiedät kyllä kuka” nimimerkillä.
-Se on se karman laki mikä kostaa. Tarpeeks kauan kun jatkaa niin menee vati nurin ja joskus kolahtaa omaan nilkkaan
Mää en tiennyt itkeä vai nauraa, tälläiselle kommentille 🙂
Olen todella otettu siitä valtavasta avun määrästä mitä olen saanut ja olen onnellinen jokaisesta kannustavasta viestistä minkä olen saanut. Nämä ihmiset, jotka haluavat toisille pahaa ja nauttivat kun toiset romahtaa kohautan olkapäitä, mutta samalla haluan kertoa, että teistä saan se suurimman voiman. Mä haluun näyttää itselleni, että nousen tästä entistäkin vahvempana ja onnellisempana kun koskaan.
Mää oon luonteeltani todella sisukas ja en vielä tiedä mitään asiaa ,missä olisin luovuttanut, jos sitä olen tosissani halunnut. Vaikka välillä olen edelleen hetkellisesti allapäin niin sekään ei saa mun sisua laantumaan.
Aion taistella tässä tilanteessa oikeuksistani, vaikka se veisi aikaa. Samia lainatekseni: en ole ikinä tavannut vahvaa ihmistä, jolla olisi ollut helppo menneisyys. Mää uskon, että tää tilanne tekee musta entistä vahvemman. Vaikka itsestä tuntuu, että en ole koskaan saanut mitään helpolla niin ilmeisesti mulla on ollut liian helppoa ja tarvitsen tämän vastoinkäymisen.
Mun päässä pyörii jo uusi liike ja kaikki sisustusjutut. Se on aina merkki parempaan suuntaan. Kaikki on toisaalta hyvin, mutta kukaan ei silti tiedä miltä musta tuntuu. Eikä oikeastaan tarvitsekkaan tietää. Tärkeintä on että pystyn itse edes jollain tapaa hallitsemaan tilanteen pääni  sisällä..
Olen sen verran ”uskoinen” että uskon siihen, että kaikella on tarkoitus ja tän koko tapahtuman on tarkoitus opettaa mulle tässä elämässä jotain mitä en vielä ole oppinut. mun yksi suurista unelmista on ollut oma salonki ja tavallaan tämä kaikki vastoinkäyminen antaa mulle mahdollisuuden tehdä siitä unelmasta jotain vielä hienompaa, mitä mulla ei vielä ole ollut.
Tän on varmasti tarkoitus opettaa mulle sitä, että kaikki asiat ei tapahdu mun sormia napsauttamalla. Mää uskon, että tän on myös tarkoitus opettaa mulle tietyllä tapaa pysähtymään. Painan usein elämää läpi höryveturin tavoin, enkä ehkä osaa nauttia hetkestä. Tämä on asia mikä on tavallaan pysäyttänyt mut miettiin, että koska vaan voi tapahtua mitä vaan ja juuri silloin kun sitä vähiten elämässäs kaipaat.
IMG_3613
Mää uskon, että saan tän vesivahingon käännettyä voitoksi ja se tulee tuomaan mun elämään jotain paljon parempaa, mitä en koskaan edes osannut toivoa.
Nyt on aika mennä nukkuun, koska huomenna on vielä pitkä työpäivä edessä <3 ja sitten halaillaankin jo palmuja. Musta tuntuu, että tää on mulle monessakin asiassa kaiken uuden alku
-Umppu
 

3 kommenttia

 1. himppune kirjoitti:

  Hei, olen lukenut sun blogia aika pitkän aikaa, siitä asti kun fitfashioniin ylipäätään eksyin, eli jotain pari vuotta. Olen pitänyt sua joskus ihan saamarin ärsyttävänäkin, mutta kuitenkin arvostin samalla suoruuttasi ja rehellisyyttäsi. Nyt kun mietin, niin olet oikeastaan yksi ”tasapäisimmistä” bloggareista fitfashionilla ja juttujasi on kiva lukea, kun et siloittele juttuja, vaan kerrot myös arjesta ja siitä että joskus väsyttää ja v–ttaa.
  Arvostan myös tätä kirjoitusta missä osaat hienosti kääntää tämän asian voitoksesi etkä ala hieman suomalaiseen katkeraan sävyyn marttyyriksi. Toki kun juttuja tapahtuu niin ihan normaalia että tulee shokki, viha, suru ja mitä näitä nyt on, ja menee hetki että siitä pääsee ylös. Sieltä on kuitenkin noustava aina jaloilleen.Ehkä tämä matka tuli nyt kuitenkin ns oikeaan saumaan, saat muuta ajateteltavaa ja stressinaiheuttajat unohtuvat. Hyvää matkaa!

 2. Yks kollega kirjoitti:

  Hieno asenne, vaikka tilanne on kyllä ollut ihan painajainen, eikä sitä toivois kenellekään. Nauti matkasta, nyt voit imeä kaikki vaikutteet maailmalta kun on ”tyhjä pöytä” odottamassa täällä päässä 🙂 pimeän jälkeen tulee aina valo ja se valo on täynnä mahdollisuuksia ja iloa uudesta 🙂 Tsemppiä!

 3. Terhi Haanpää kirjoitti:

  Vautsi vau sä olet kyllä vahva nainen!! Nyt pakkaat ne laukkusi ja lähet hymy huulilla LOMALLE. Käyt lataamassa akut täyteen, haistelet ameriikan uudet tuulet, imet uusia ideoita ja ajatuksia ja tulet takaisin uudella voimalla! ;D Miten se menikään, että kaukaa katsomalla näkee paremmin lähelle. Nyt asiat on jättiläis suuria ja imee kaiken energian. Ehkä kun asiat jättää hetkeksi hautumaan kutistuu ne kummasti ja helpommin pureskeltaviksi.
  Aurinkoista ja energistä kevättä! Asiat järjestyy aina tavalla tai toisella!
  Terhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.