Hae
Prime Life by Umppu

Jäi todella outo fiilis

 

Nyt on ollut viikonloppu sitten niin täynnä ohjelmaa ja nyt on  ensimäinen hetki kun istahdan alas. Eilen olin siskoni kanssa Cheekin keikalla. Vaikka en todellakaan ole mikään asiantuntija niin pakko sanoo, että olipas erikoinen keikka. En ole kyseistä artistia nähnyt aiemmin livenä ja pakko sanoa, että mulla jäi keikasta jotenkin todella pahaolo. Hän on ehdottomasti yksi lahjakkaimmista artisteista Suomessa, mutta mitä on tapahtunut? Tuntui, että koko keikka yhtä tuskaa esiintyjälle. En nähnyt yhtään aitoa hymyä, koko keikan aikana.

IMG_0512 IMG_0514 IMG_0521 IMG_0523

Musta tuntui, että jokaisen biisin takana oli kamala tuska. Jos vertaan keikkaa esimerkiksi Antti Tuiskun keikkaan niin sielä oli ihan uskomaton energia ja koko yleisö oli mukana kokoajan. Tässä keikassa ei sitä ollut. Koko yleisö seisoi ja tuijotti. Biisin välissä tuli tarina, mikä ei todellakaan mielestäni sopinut lapsille huomioiden, että  tämä oli ikäräjaton keikka. Tarina loppui itse artistin ”polttamiseen”.. Uudet biisit on todella ahdistavia ja niiden esittäminenkin näytti jotenkin ahdistavalta. Tuntui hullulta, että suurimmat aploodit tuli silloin kun Elastinen astui lavalle.

Jotenkin mulla tuli sellaine tunne, että ettekste tiedä kuka mää oon? Mää oon parempi ihminen kun te muut.. Cheek on itsekkin sanonut jossain vaiheessa, että on ehkä aika tehdä jotain ihan muuta, niin olen asiasta samaa mieltä. Hänellä on todella suuria hittejä, mutta nämä uudet on jotenkin todella surullisia ja kertoo, että niiden esittäjällä ei ole kaikki hyvin. Itse jokainen luo itselleen tietynlaisen imagon ja mielestäni cheek on tehnyt juurikin sellaisen. Häneen ei voi oikeastaan samaistua millään lailla. Ylimielisyys tuntuu olevan jopa häiritsevää, vaikka en todellakaan tiedä tai tunne häntä ihmisenä millään tapaa, mutta eipä edes tekisi mieli tutustua.

Osassa biiseissä oli jopa pieni itsemurhan palanen ja se oikeesti todella tuntui pahalta.. En tiedä mitenkä muut koki keikan, mutta nää oli mun fiilikset.

IMG_0503 IMG_0572Sisältää affilatte linkkejä:

Eilen tuli tilaus House of Brandonilta. Meillä kato täällä maalla kulkee postikin Lauantaisin.  On ihanaa päivittää vaatekaappia, kun oma vanha koko alkaa olemaan taas pidettävissä. Sielä on nyt synttäri ALET ja tämän linkin takaa koodilla HBR2   saat 14-21.2 -20% ALENNUSTA (ei koska dr.denim tuotteita). Kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Itse ihastuin kevät takki valikoimaan <3

TAKKI TÄÄLTÄ

MEKKO TÄÄLTÄ

IMG_0545 IMG_0549 IMG_0561 IMG_0571

Koko viikonloppu meni hiusten parissa. Kevät tulee ja ihmiset haluavat selvästi vaaleampaa hiusta. Paljon on lainemaista kiharaa ja sehän sopii mulle.  Mulla kävi myös ihana nahkis vieraana <3

Lisää kuvia löydät mun instasta @umppu ja meidän liikettä voit myös seurata @primehairandbeautydesign.

Haluan toivottaa teille kaikille ihanille lukijoilleni hyvää ystävän päivää <3. Mää sain töissä tänään ihania lahjoja ja Leo 5.v lupas ostaa mulle jopa auton, jos se maksaa 50e 🙂

Pakko myös tähän loppuun hehkuttaa, että ensimäinen NUKUTTU  kokonainen yö takana <3 Heräsin aamulla paskahalvaukseen APUA APUA OON NUKKUNUT POMMIIN. En siis ollut mutta pelästyin niin paljon kun heräsin, just ennen kellonsoittoa ja lapsi ei ollut vieressä, että missä helvatassa se on. Äkkiä lastenhuoneseen ja katsomaa, että molemmat lapset hengittää. Kyllä se oli vaikea uskoa todeksi. Aamulla olin ihan kun eri ihminen <3

-Umpp

7 kommenttia

 1. Epe kirjoitti:

  En ole nähnyt Cheekkiä livenä, mutta toivon, ettei samanmoista fiilistä jää ensi kesänä Ilosaaren esiintymisen jälkeen! Tosin mikään fani en ole ikinä ollutkaan, koska persoonana ei kiehdo millään tavalla ja muutamaa jamittelubiisiä lukuunottamatta ei ole meikän musiikkimakuun.
  Suloinen nahkis! ?

 2. Eleonoora kirjoitti:

  Olen Cheekistä samaa mieltä eli jotenkin vähän ylimielinen tuntuma miehestä on jäänyt itselleni. En ollut kyseisellä keikalla, mutta aikaisempien kokemusten perusteella en niin kovasati enää kyseistä herraa hehkuta.

  Onnea! Ensimmäinen nukuttu yö on jotain aivan uskomatonta. Minulla siihen meni viisi vuotta eli ihanalle tuntui kun se sitten viimein tuli 🙂 Toivottavasti saat jatkossakin välillä nukkua täysiä unia.

 3. E kirjoitti:

  Sama fiilis jäi. Uuden albumin biisien sanoitukset ovat muutenkin todella erilaisia kuin ennen. Vaikka toki sanat liittyvät varmaankin Jaren uran loppumiseen, on ne myös jotenkin pelottavan ns. itsemurhaan viittaavia. Toivottavasti Jarella on kaikki hyvin.

 4. Minni kirjoitti:

  Hei, olin itse kanssa Hakametsässä katsomassa Cheekiä, kun kysytään oliko keikka hyvä, vastaukseni on vähän laimee, ankea, tuskanen. En saanut bilefiilistä vasta kun kahden viimeisen kappaleen aikana. Huh nyt ei ollut paras veto Cheekiltä. Jos vertaisin tätä keikkaa esim. Kaija Koon Hartwal areenan keikkaan, niin kyllä Kaija voittaa 6-0. Cheek oli jotenkin teennäinen, Kaija aito,iloinen, itsensä.
  Olen nähnyt Cheekin aiemmin mm.stadion konsertissa, aiemmin hän on ollut hyvä esiintyjä joka on saanut yleisön hurmioon. Nyt kävi toisin,harmi.

  Umppu sinun kirjoituksia on hauska lukea jatka samaan malliin ? ?

 5. Emmi kirjoitti:

  Olin myös katsomassa Cheekiä Hakametsässä. En odottanutkaan suurta bileiltaa, koska uuden levyn biisit on tosi synkkiä. Jare vs Cheek dokumentissa myös huomaa tosi hyvin, että tyypillä ei oo kaikki hyvin ja oli tosi surullista katsottavaa. Itekin toivin, että hän jättäis musajutut ja tekis jotain muuta…

 6. cherry kirjoitti:

  Hei, puhut asiaa Cheekistä. Keikoilla en ole käynyt, mutta kuunneltuani uutta levyä huomasi kyllä nopeaa että atristi kärsii pahoista mielenterveysongelmista, siis ihan oikeasti. Toisaalta on hyvä, että hän uskaltaa niistä laulaa ja purkaa tuntojaan levylle, voihan niistä joku saada apua ja voimaa ja samaistua. Mutta entistä bilemeininkiä niissä ei enää ole. Myös dokumentti näytti ettei kaikki ole hyvin. Oma ego edellä meneminen on mennyt liian pitkälle, ihan narsistiseksi. Pitää olla ihan paras, jopa väkinäisesti. Mua ihan pelottaa miten käy Cheekin, kun hän itse huomaa suosion laskun. Ja jos keikkoja pitää vetää väkisin naama irvessä, ei se pidemmän päälle voi toimia. Toivottavasti pysyy pää kasassa ja mies hengissä! Jotenkin hänellä on tällainen kaikki tai ei mitään-ajattelu. Joko menestyy arhaiten tai sitten lopettaa.
  Ootko muuten lukenut tämän artikkelin aiheesta? Ihan samaa asiaa kuin sun kynästä! Hyvä ku uskallat sanoa ääneen asioita, itsellä ainakin on haukkumisen sijasta aito huoli tästä artistista. Toivottavasti hänellä on tukiverkot kunnossa jos/kun pudotus tulee..
  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1452303562097.html

 7. Unicorn kirjoitti:

  Onpa tosi kiva lukea keikka-arvosteluja blogeissa, niitä niin harvoin näkee 🙂 Cheekiä en ole ikinä livenä nähnyt, eikä kyllä kiinnostakaan. Itse käyn paljon rokkikeikoilla ja biisien lyriikat on usein melankolisia mutta artisti esittää ne innokkaasti ja on upea nähdä kuinka esiintyjä nauttii keikasta. Biiseissä lauletaan kuolemasta mutta välispiikeissä heitetään läppää ja naureskellaan. Harmi Cheekin kannalta jos hän ei enää nauti oman työnsä tuloksesta. Mutta tavallaanhan Cheeck on taiteen ytimessä: art should comfort the disturbed and disturb the comfortable.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.