Hae
Prime Life by Umppu

Mää niin odotan……..

 

Ulkona on jo aika keväinen ilma ja mulla senkun matkakuume nousee. Meillä on tapahtunut kotona kaikenlaista. Vivian kehittyy ihan hurjaa vauhtia kokoajan ja oikein pelottaa, koska se alkaa kävelemään. Nyt mennään konttaamalla ja lujaa ja samalla opittiin itse menemään istumaan. Tämä ei suinkaan ole mikään ”mun lapsi sitä ja tätä” vaan oikein hirvittää. Mun vauva ei oo enää vauva.

IMG_0379 IMG_0414

Konttauksesta seuraavana päivänä tuli polviseisonta ja kokoajan on kova yritys seisomaan.. Tuun oleen niin pulassa kun tää likka saa jalat alleen. Kohta pitää asentaa portit rappusiin. Kaikki menee suuhun mitä edestään löytää. Erityisesti pistorasiat on mielenkintoisia ja niitä on kiva yrittää nuoleskella..  Vivian on nukkunut omassa sängyssä nyt ainakin viikon  hänen omassa huoneessaan. Mää oon ihan loppu, koska valvomista jatkuu edelleen. Nyt jätin yömaidon kokonaan pois ja katsotaan auttaako se. Nukkumaan meno on siinä 8-9 välillä ja neiti herää jo 4.30 :). Samalla herään itse ja me touhuillaan täällä aamu juttuja ja syödään puuroa. Kun Vivian menee ensimäisille päikkäreille niin mulla soi silloin herätyskello ja on aika herättää Vili.

Kun saan Vilin kouluun niin Vivian herää. Mielenkiintoista rallia eikö? 🙂

Vili aloitti hetki sitten tiedekerhon ja on aivan intopiukeena, kun oppii kaikenlaista. Meillä tehtin toissapäivänä limaa. Jos joku äiti haluaa vetää ässän hihasta niin resepti on perunajauhoo ja vettä. Kun sitä puristaa se kovettuu ja kun aukaisee käden niin se valuu:) Meidän oma pikku kemisti <3

IMG_0405

Meillä käy kerran viikossa sivooja, mikä helpottaa mun arkea aivan valtavasti. Olen ollut itsekkin paikalla muutaman kerran ja saan samalla toisesta enegiaa järjestellä näitä kotona olevia kötöksiä. Sain tänään tehtyä muutaman projektin valmiiksi, mitkä on roikkunut aivan liian kauan. Sain myös postitettua mun kilapailutyöt ja sekin on nyt alta pois. Ennen reissua pitää vielä käyttää Vivian korvakontrollissa ja varmistaa mutenkin, että kaikki on kunnossa. Onneksi on vakuutus <3

Uskokaa tai älkää, että mulla on huomenna vapaapäivä, eikä mitään sovittua ohjelmaa. Ajattelin, että pikkuhiljaa aloittaisin pakkaamisen ja kesävaatteiden kaivelun kaapista. Pitää vielä hommata uudet bikinit tai ehkä parempi vaihtoehto olisi joku kokouikkari 🙂 Se fiilis, kun kaivat aurinkorasvat ja haistelet tulevaa lomaa 🙂 Toki ei pidä liikaa hehkuttaa, koska nyt on mukana enemmän liikkuvia osia, kun ennen ja mitä vaan voi vielä tapahtua.

IMG_0415

Täällä mää istun tyviväri päässä, kun ei sitä minnekkään kampaajalle kerkiä. Haluaisin kovasti jotain uutta hiuksiini, mutta tuntuu, että ei ole aikaa. Lyhyttä en halua, koska näytän kuvassa oikealla olevalta 🙂 Tuleeko mieleen ideoita?

Mulla on tulossa ensi viikolla blogiin todella mielenkiintoinen vieras ja hänen henkilöhaastattelu. On kiva bloginkin puolella välillä tehdä jotain uutta.

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Samsu kirjoitti:

    Hih, ekan lapsen kohdalla sitä oottaa ja toivoo, että oppispa se äkkiä sitä ja tätä. Toisen kohdalla (ainakin minä) toivoo, että pysy pysy nyt vauvana äläkä liiku vielä minnekään. Siinä kun hiki virtaa kahta kauheammin kun vauva viipottaa joka paikkaan ilman järjen hiventäkään! Muutenkin osaa ottaa rennommin kaikkien taitojen opettelussa, esikoisen kans oli lähes paniikissa jos kaverin lapsi osasi jotain ja oma ei vielä sinne päinkään. Nyt tietää, että kyllä ne kouluun mennessä on oppinu ite syömään ja olemaan ilman vaippaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.