Hae
Prime Life by Umppu

Intohimona hiukset

 

On kulunut jo pitkä aika siitä, kun olen viimeksi kilpaillut alaani liittyvässä kilpailussa. Silloin kun opiskelin kampaajaksi, niin järjstettiin suuria hiuskilpailuja, missä kilpailtiin livenä. Värjäykset oli tehty valmiiksi ja sinulla oli tietty määrä aikaa leikata hiukset lavalla, jonka jälkeen malli jäi odottamaan tuomarointia. Näitä kilpailuja on enään vähän jäljellä. Nykyään ne ovat aika usein kuvakilpailuja. Eilinen päivä oli todella tapahtumarikas ja tuntui, ettei päivä lähde millään käyntiin ilman draamaa. Olin koko päivän töissä tekemässä kilpailutöitä ja onneksi päivä sujui kuitenkin hyvin aamun sähellystyen jälkeen.

IMG_0256

Kun järjestää kuvauksia pitää aina saada soviteltua oma aikataulu, mallit ja kuvaaja saman katon alle. Toissa iltana toinen mallini oli valitettavasti sairastunut ja siinä puolenyön aikaan koitan saada järjestettyä uutta mallia. Onneksi on työkaverit ja nopea apu oli lähellä. Mun on itse todella vaikea säätää aikatauluja, koska tarvitsen aina lastenhoitajaa, mutta onni onnettomuudessa ja sain uuden mallin.

Hiusmuoti on tällä hetkellä hyvinkin naisellista ja tietyllätapaa hillittyä. Ei käytyetä voimia kontrasteja. Itse miellän, että hiukset on pitkiä tai puolipitkiä ja sellaiset ihan lyhyet eivät nyt ole ottanut tuulta alleen hetkeen.

IMG_0234 IMG_0310

On todella ihanaa, että voin tehdä työtä, mikä ei varsinaisesti tunnu työltä. Jokainen asiakas on erilainen ja myös jokainen työ on erilainen. Mulla on pisimmät asiakassuhteet jo 90-luvulta mistä olen todella kiitollinen.

Tosiaan eilen kuvattiin mun kaksi kilpailutyötä,josta kuulette myöhemmin lisää. En osannut päättää tumma vai vaalea niin halusin tehdä molemmat. Tässä muutama sneak peek kuva eiliseltä.

IMG_0293 IMG_0305 IMG_0306Sisältää kaupallisia linkkejä *

Kuvat piti saada nyt tehtyä, koska meidän reissu lähenee ja haluan kaikki asiat pois alta, ettei tarvitse sieltä käsin hoitaa mitään. Olin todella tyytyväinen sihen mitä saimme eilen aikaan. Suur kiitos myös Biancanevelle upeista kotimaisista kuvausvaatteista.

Kuvissa näkyvä body löytyy TÄÄLTÄ 

Tein myös eilen yhden asiakkaan ja tässä on kuvat ennen ja jälkeen Fibreplex hoidon, sekä värjäyksen. Olen siitä onnellinen, että alamme kehittyy jatkuvasti ja saamme työkaluja, millä pystymme toteuttamaan asiakkaidemme toiveet paremmin. Nykyään näkee harvoin värjäämättömiä hiuksia ja ennemminkin hiukset ovat lian käsiteltyjä. Välillä tuntuu jopa, että voimmekin tehdä niitä ihmeitä asiakkaalle.  Kaikille tuuttu käsite on kasvonaamio, mutta hiusnaamio tai hiusten tehohoito ei. Ihan yhtälailla hiuksesi tarvitsevat välillä extra kosteutusta ja hoitoa, että ne pysyvät kiiltävinä ja selviävät näistä meidän vaihtelevista ilmoista.

FBE8EACD-8DF0-4F54-B103-A655491BF4BE

Muistakaa hoitaa niitä omia hiuksianne säännöllisesti ja ottakaa kampaajakäynnin yhteydessä aina jos mahdollista tehohoito hiuksiin. Kampaaja osaa myös suositella sinulle vuodenaikaan sopivat hiustuotteet.

Juuso lähtee tänään työreissulle ja koitan lutvia jotenkin nämä aikataulut. Meillä perheessä harvinaisia on päivät milloinka ei ole mitään ohjelmaa ja niitä koitan epätoivoisesti saada lisää. Kun tästä viikosta selviän hengissä niin selviän mistä vaan 🙂

 

Muistakaa myös  hyödyntää alennus Ellokselle. Ale koodi on 335403

shoppaile TÄÄLTÄ

30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin

-Umppu

10 kommenttia

 1. H kirjoitti:

  Tekisitkö postauksen/päivityksen siitä missä jamassa kroppa on nyt kuopuksen ollessa jo hieman vanhempi. (miten itse koet palautuneesi, koska mun silmiin näyttää et oo entisissä mitoissa :))

  • primebody kirjoitti:

   Kyllähän tässä ollaan entisissä mitoissa, mutta koostumus on vähän eri 🙂

 2. jenni kirjoitti:

  Moikka Umppu! Tykkään sun blogista tälläisenä rehellisenä ja silmiä avartavana blogina aivan älyttömästi. Täältä saa mukavasti näkökulmia erilaisiin asioihin. Kiitos tästä! Mutta olen jo pitkään ihmetellyt, että miksi joka postauksen lopussa täytyy olla mainos linkkejä. Ymmärrän yhteistyöt ja, että niitä täytyy mainostaa, jotta saa rahaa. Mutta Välillä nuo mainos linkit oikeasti latistavat todella hyvän kirjoituksen sanomaa.

  • primebody kirjoitti:

   Multa usein nimenomaan pyydetään näitä alennuskoodeja 🙂 Eli siksi ne on sielä 🙂

 3. Minttu kirjoitti:

  Moikka!
  Kiitos kivasta blogista. Tapasin eilen miehesi Oulussa iltatilaisuudessa. Pakko kyllä sanoa että on erittäin hauska tapaus, olet erittäin onnekas nainen. Toivon teille pelkkää hyvää!

 4. Ensku kirjoitti:

  Moikka!
  Asiani ei varsinaisesti liity kyseiseen postaukseesi, mutta ajattelin kysyä, ammatiltasi kun asiasta ehkä tiedät, mielipidettäsi hiustenpidennyksistä! Olen pidennyksistä jo kauan haaveillut ja pohtinut erilaisia vaihtoehtoja. Oma hiukseni on HYVIN ohut, joten suurin huolenaiheeni on, että näkyvätkö kiinnitykset päästä läpi, kun oma tukka on niin lattea. Toinen huolenaiheeni liittyy hiusten kiinnipitoon, mitenhän se mahtaa olla mahdollista?
  Sulla on aivan ihana blogi, kivan vaihtelevaa ainaisen fitness-hömpötyksen rinnalle 😉 Kiitos!

 5. Apsi kirjoitti:

  Olet todella energinen ja ihailtava yrittäjänainen. Blogiasi luettua tuli jostain syystä mieleen että jokaisella on oman onnen avaimet käsissään. ?
  Kiitos aidosta kirjoittamisesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.