Hae
Prime Life by Umppu

Mitä sielä kampaamossa oikeasti tapahtuu?

 

Ystäväni Alona, joka pitää Poseland sivustoa, sekä haastattelee ihmisiä ja vielä videobloggaa, oli asiakkaanani reilu kuukausi takaperin. Alona kuvasi meidän kampaamokäynnin ja sen voit katsoa TÄÄLTÄ  Mulla on omasta mielestä todella möreä ääni ja musta tuntuu, että mun joka toinen sana on tiiäkkö 🙂 Meillä on todella iso projekti edessä, koska koitetaan saada hevosenhännän paksuinen tukka vaaleaksi, mitä on värjätty vuosikaudet mustalla. Tässä on myös hyvä esimerkki siitä, että kampaaja ei aina pysty ihmeisiin vaan lopputulos riippuu täysin minkälainen pohja asiakkaalla on 🙂 Tämä projekti halutaan myös toteuttaa niin, että hiukset eivät katkeile vaan voivat hyvin ja ovat kiiltävät.

 

 

IMG_0153 IMG_0195 IMG_0155

Tänään mulla oli töitä ja tänään myös edessä oli taas jälleen kerran Primen pieni remppa.. Nyt meille asennettiin kaksi pesupaikkaa, mikä helpottaa meidän työskentelyä.  Meillä on nyt 4 kampaajaa ja yksi kosmetologi. Prime on auki lähes joka päivä viikon ympäri ja joskus tuntuu, että kellonkin ympäri 🙂 Nyt kun aukioloajat on vapautettu niin  voi mennä ihan oma aikataulun mukaan ja tehdä töitä silloin kun itselle sopii, mikä on loistavaa. Otin aamulla pari kuvaa, kun mulla ei kerrankin ollut yöpukua päällä 🙂 En ole koskaan töissä yli laitettu ja ihan siitä syystä, että mulla on siihen 5min aikaa. Nopea letti päähän ja kolmen  minuutin meikki 🙂 Mun lenkkarit saapui muuten eilen postissa <3 Tilasin Juusolle samanlaiset niin voidaan sitten samistella 🙂

Kaupallisia linkkejä *

Kengät TÄÄLTÄ

T-paita TÄÄLTÄ

junkyard ALE TÄÄLTÄ

IMG_0170 IMG_0185

Tein tänään muutaman vaalennuksen asiakkaalleni. Mulla on nyt testissä Swartzkopfilta saman tyylinen aine, kun Olaplex mikä on nimeltää Fibreplex. Muutaman kokeilun jälkeen aine vaikuttaa todella hyvältä ja sillä saa upean kiillon hiuksiin sekä maksimaalisen hoitavuuden. Lisäksi meillä on myös testauksessa BP-hairin tuotteet, mitkä soveltuu pitkile hiuksille ja oikein loistavasti pidennyksille. On ihana tehdä asiakkaille muutoksia ja asiakkaat hyvälle tuulelle <3 Edelleen rakastan työtäni.

 

IMG_0207

Ihanaa viikonloppua kaikille 🙂

Täsä vielä teille Ellokselle ALE KOODI  335403  shoppaile TÄÄLTÄ

30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin

-Umppu

6 kommenttia

 1. kukkis kirjoitti:

  Hei, olisi postaustoive eli pidennyksistä. Sinetit, teipit, magot! Mitä suosittelisit ohuille hiuksille. Olisi kiva myös tietää miten ammattilainen määrittelee ohuet hiukset. Itselläni todella ohuet ja ns ei kasvavat hiukset eli leikkaustarve polkkatukka mitassani on ehkä kerran vuodessa tai puolessatoista vuodessa. Hiusten kasvu on siis todella hidasta. Monesti näen ohueksi määritellyt hiukset, jotka mielestäni ovat kuitenkin pitkät ja paksut.

  • primebody kirjoitti:

   oon mielestäni hetki sitten tehnyt postauksen juurikin pidennyksistä 🙂

 2. kk kirjoitti:

  Mun on ehkä pakko tulla Lapista asti sun asiakkaaksi:D

 3. K kirjoitti:

  Moi Umppu!
  Aivan off topic, mutta katsoin aikanaan Toisenlaiset Äidit -jakson teidän perheestä ja sain susta täysin erilaisen kuvan sen (pintapuolisen, kuten blogi ;)) pätkän perusteella. Puhuit rauhallisesti ja ystävällisen napakasti, etkä dominoinut keskustelua. Eikä sulla ole möreä ääni, vaan tasainen!

  Myönnän että koen jotkut tekstisi aika vauhdikkaiksi ja teräviksi, mutta se on sun tapa ilmaista itseäsi ja joissain tapauksissa kolahtaa varmasti lukijalle paremmin pääkoppaan.

  Kaikkea kivaa teidän kevääseen 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Tiedän, että jaan mielipiteitä, mutta mitä paremmin mut tuntee niin se usein auttaa ymmärtämään mun kirjoituksia. Kirjoittaminen on mulle kauheen terapeuttista ja siksi kirjoitustyylikin välillä aika prvosoivaa. Pakko se on aina jonnekin purkaa 🙂 Mää oon oikeesti ihan hauska tyyppi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.