Hae
Prime Life by Umppu

Hei sä näytät ihan mummolta

 

Eilen kun tulin suihkusta niin rakas poikani tokas, että äiti sää näytät ihan mummolta !

IMG_0023

Tältä mä näytän kun tulen suoraan suihkusta. Vaikka sitä kuinka koittaa välttää vanhenemista niin pakko se on vain uskoa, että niin siinä tulee joskus käymään. Lisäksi nyt myös vauvan kanssa valvominen näkyy todellakin myös juurikin kasvoissa. Mun iho on todella herkästi punoittava ja mun poskissa on  couperosaa.

Oon kirjoittanut jo aiemmin minulle tehtävästä sarjahoidosta Kauneushoitola Petite Cabinetissa Kyseessä on siis  pHformula pinnoitushoito. Lisätietoa hoidosta  voit lukea TÄÄLTÄ

Nyt hoitokertoja on 4 takana ja tulokset alkavat selvästi näkymään. Mun ihon pinta on aina todella laikukas ja siksi käytän meikkivoidetta. Jos joku sattuu muistamaan viime kesän kasvoni, mitkä oli pelkkää maksaläikkää, niin huomaa että se on tasoittunut jo aika mukavasti. Maanantaina minulle tehtiin neljäs hoito ja kun hoidon jälkeen meikkasin, näytti iho todella hyvältä ja kauniilta.

IMG_0047 IMG_0025

 

Olen todella tyytyväinen hoidon tuloksiin ja kuvat puhuvat puolesta. Näitä kuvia ei ole millään tapaa käsitelty tai filtteröity. Ihohuokoset ovat selvästi pienentyneet ja pintajuonteet osittain kadonnut lähes olemattomiin. Mun kasvojen iho tuntuu todella pehmeältä ja siloiselta.

 

IMG_8892

 

Olen käyttänyt hoitojen välissä pHformulan omia tuotteita, mitkä täydentävät hoitoja. Jokaisen hoitokerran jälkeen menee noin muutava päivä, kun iho alkaa kevyesti hilseilemään. Silloin olen aina tehnyt kuorinnan ja laittanut naamion ihoa kosteuttamaan. Ihoni on todella hyvinvoivan näköinen ja juuri sitä olenkin jo hetken kaivannut. Toki yövalvomisia ei kasvoista saa pois oikein muulla konstilla, kuin nukkumisella, mutta ihon pintaan voi vaikuttaa juurikin hoitamalla kasvoja.

. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, mutta pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin.

IMG_0052 IMG_0022

 

Sain myös mukaani Vita 24 hour creamin, mikä myös täydentää hoitoa. Hoidon tulokset puhuu puolestaan ja voin lämpimästi suositella tätä kaikille. Jos kiinnostuis niin varaa aikasi TÄÄLTÄ

-Umppu

 

8 kommenttia

 1. mikki kirjoitti:

  Siis onko sulla joku meikkaajan koulutus? Alaluomien rypythän korostuu meikkaamisen jälkeen :O natural- kuvassa niitä ei juuri huomaa edes.

 2. Jossu kirjoitti:

  Mitä meikkivoidetta käytät? Minulla punoittaa vähän nenänpielet ja päivän mittaan meikkivoide häipyy juuri kriittisestä paikasta. Blascoa olen nyt viime aikoina käyttänyt.

  • primebody kirjoitti:

   Mulla on mschic meikkivoide. Lisäksi käytän peitevoidetta

 3. Noora kirjoitti:

  Moi! Löysin googlettamalla sun ikivanhan postauksessa synergystä. Kehuit postauksessa sen maasta taivaisiin. Minkälaisia hyötyjä oikeasti koit ja vieläkö on käytössä? Vai oliko tuo joku fitnessaikojen villitys vain :-)?

  • primebody kirjoitti:

   En oo nyt hetkeen käyttänyt, mutta silloin esim se arginiini oli ihan loistavaa.

 4. Maija kirjoitti:

  Hei kerroppa mikä kajali sulla on ja miten sen saa pysymään niin, ettei päivän aikana tahmaa yläluomea? 🙂 Ja voisitko tehdä sellasen ”Näin tehdään äidistä nätti viidessä minuutissa”-postauksen! 😀 Kiitos!

  • primebody kirjoitti:

   🙂 Meikkipostauksia on pyydetty paljon ja laitan niitä kunhan jaksan tältä valvomiselta tehdä. Ite käytän lineria rajauksiin. Rajaukseen myös vaikuttaa onko oma luomi rasvainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.