Hae
Prime Life by Umppu

Ne kuuluisat pikkujoulut

 

Ai että mikä viikonloppu. Pikkujout on nyt takana päin ja just heräsin päiväunilta. Se siitä mun hehkutuksesta yöunista 🙂 Joo toki sain nukuttua, muttakun ei malttanut mennä ajoissa nukkuun. Mökki oli loistava ja vastasi täydellisesti meidän tarpeisiin. Palju oli  myös aivan loistava juttu ja sinne mahtui melkein koko porukka. Kun on hyvä porukka niin ei tarvi sen kummemmin mitään ohjelmaa ja onneks Juusolla oli muutama ihan oma ohjelmanumero, millä se viihdytti meitä 🙂

MG_9686-Edit_scaled1 MG_9759_scaled1 MG_9765-Edit_scaled1 MG_9772-Edit_scaled1 MG_9792-Edit_scaled1

 

 

Kaikki meni tois hyvin. Ruokaa riittii, paitsi yksi ”kokeista” tais hieman liian aikaisin päättää levähtää. Sielä me lilluttiin paljussa ja kuunneltiin kaikki ysäri hitit läpi, mitä muistettiin ja tanssittiin vanhoja ”tanssityylejä”.  Vaikka aina jaksan hehkuttaa, mutta on mulla vaan paras työporukka <3 Kun töissä on kivaa ja työ ei tunnu työlle niin olet oikealla alalla <3

Rock Himos  mökkinä oli ihanan moderni, mutta kuitenkin kotoisa. Meillä oli 4 pariskuntaa ja kaks sinkkua ja mahduttiin oiken mukavasti. Ylhällä on tilava parvi, missä oli parisänky ja sinkkupetejä. Kaikki meni niin eri aikaan nukkuun niin loppupeleissä oli ihan sama missä sitä olis nukkunut. Ylhäällä ja alhaalla oli tilavat olohuoneet, mihin mahtu ihan mukavasti koko porukka. Osa kävi rinteessää, minne en itse jaksanut mennä. Mökki olisi varmasti myös kesällä upea paikka, kun luonto tulis kauniisti esiin.

 

IMG_9960 IMG_9957 IMG_9958

 

Mulle tuli huomiselle yksi mielenkiintoinen haastattelupyyntö Tv-ohjelma  A-studioon. Sattaakin olla, että mut näkee sielä, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Voit seurata tilannetta mun instagramista @umppu.

Nyt on tää akka niin loppu, että odottelen kun Juuso tulee Vilin kanssa treeneistä ja tuo siivet mukanansa <3.

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.