Hae
Prime Life by Umppu

Aikakoneessa <3

 
Usein porukka hengähtää perjantaina, kun alkaa viikonloppu, mutta mulla se on iha toisinpäin ja silloin kaikki vasta alkaa. Mulle se tarkoittaa aina töitä ja paljon töitä. Takana on kaksi maratoonipäivää hiusten parissa ja mikä  sen parempaa.
IMG_9833
Takki House of Brandon TÄÄLTÄ Ihan loistava näihin ilmoihin ja peittää mukavasti pepunkin <3
 
Tein muutaman suuren  muutostyön ja tässä vähän ennen ja jälkeen kuvia. Pohajalla oli vanha punertava väri, mikä oli jo hieman haalistunut. Tein asiakkaalle  värjäyksen ja Mago pidennykset kahdella ruskean eri sävyllä. Tässä työsssä haastavinta oli saada värjättyä vanha väri, niin että punainen neutralisoidaan vihreällä, että saadaan lopputuloksesta mahdollisimman  luonnollinen ruskea. Latvaa pitää  tässä tapauksessa myös vähän rikkoa, ettei se näy läpi pidennyksistä. Punainen on helppo värjätä mustanruskeaksi, mutta jos halutaan yhtään vaaleampaa ruskeaa niin se tekee siitä haasteen. Voi olla että punainen peittyy tai sitten se ei peity.

IMG_9812

Ennen


Kun hiukset oli värjätty laitoin asiakkalle 4 punttia Mago pidennyksiä. Jos omassa hiuksessa ei ole tarpeeksi mittaa pitää koko pituus tehdä pidennyksillä. Silloin hiusta tulee olla reilusti, että siitä tulee aidon näköinen. Halusimme latvasta elävän ja niin, että se liukuu pehmesti vaaleampaan.
IMG_9815
Valmis lopputulos. Isoissa muutostöissä menee aina reilummin aikaa, mutta niitä on todella mukava tehdä.
Toinen muutostyö oli vanha haalistunut punainen, mikä leikattiin reilusti lyhyemmäksi ja halutiin vaaleampaa lopputulosta. Pohjalla on Elumen väri, mikä pysyy hiuksissa kun tauti ja sitä on erittäin vaikea vaalentaa pois.
IMG_9807

ennen


IMG_9810

jälkeen


Työpäivät on ihania ja vaikka oon sanonut jo moneen kertaan, niin rakastan työtäni, koska se ei tunnu työltä. Päivät on  aina tosi kiireisiä, koska koitan saada viikon työt mahtumaan pariin päivään, mikä on täys mahdottomuus.
 
IMG_9800

kosmetologin huone


IMG_9802
Meille tuli myös rajoitettu erä ihania Nude kynsilakkoja (5e)
IMG_9758

Kiitos Kata villasukista <3


IMG_9825
Päivät on pikkuhiljaa rauhoittunut ja Vivian on hyvällä tuulella, eikä juuri itkeskele.  Se vaikuttaa omaankin mieleen positiivisesti ja koen olevani energisempi. Yötkin on alkanut jo vähän helpottaan ja enään heräämisiä on vain 2-5 kertaa yössä. Heti kun yöt menee paremmin siirtyy likka taas omaan sänkyyn takaisin. Mää oon tyytynyt nukkuun jalkopäässä haistelemassa Juuson varpita 🙂 ainakin on tilaa. Ihanaa myös, että pakkaset hellittää niin voin hinata tän mun sohvaan juurtuneen perseen ulos ja saada raitista ilmaa.
Me ollan nyt aloiteltu syömään lihaa ja sen kanssa on kaikki sujunut hyvin. Meidän viikonloppuun mahtui myös voimistelu treenejä, kummitytön synttärit ja Vilin sählyturnaus. Jos joku kysyy miten ehdin tän kaiken niin pakko vastata, että en tiedä. Nyt oon niin väsynyt, että edes tiedä mikä päivä tänään on. Kädet ristiin ja toivon, että saisi yhden kokonaisen yön nukuuttua <3
IMG_9774
-Umppu
Tässä vielä lukijoilleni Ellokselle koodi 335403 (sisältää kaupallisen linkin)
30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin Voimassa2016-01-14 — 2016-06-30
 
 

4 kommenttia

 1. JL kirjoitti:

  Postausehdotus! Venyttelyohjeita spagaatin ja spiraalin harjoitteluun. Tiedät varmasti hyviä vinkkejä, kun kuitenkin valmennat noita käsittämättömän venyviä tyttöjä. Aloitin spagaatin harjoittelun välillä enemmän ja välillä vähemmän innostuneesti kolmisen kuukautta sitten ja nyt puuttuisi vielä ärsyttävät n. 5cm. Ohjeita on tullut luettua, mutta uusia postauksia aiheesta on aina mukava lukea, vaikka niissä toistettaisiinkin samaa. 🙂

 2. Bebelyn kirjoitti:

  Toi takki on ihana! Mihin asti se sulla ylettyy? Oon 155 cm ja mietiskelen, että onko mulle liian pitkä 🙁 Juuri tuollaista oon etsinyt 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Tää on just sopivan mittainen eikä liian pitkä. Oon saman pituinen kun sää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.