Hae
Prime Life by Umppu

Millaiset on sun linnun siivet ?

 

Teen työssäni paljon erilaisia kuvauksia ja siksi seuraan paljon mitä meikkeissä tapahtuu ja kuinka kaikki kehittyy kokoajan. Olen lähes kokussa instagramissa muutamaan tiliin, missä tehdään aivan upeita meikkejä. Olen itse sellainen katsomalla oppii tyyppi ja sitten kokeilen niitä työssäni.  Pidän ehdottomasti eniten MSCHIC meikkivoiteista, joita on saatavilla primestä. Kuitenkaan pelkkä meikkivoide ei riitä esimerkiksi kuvausmeikin tekoon, vaan siihen tarvii kunnolliset korostus ja varjostusvärit. Tässä postauksessa keskityn kulmiin.

78-1972Jos olet aloittelia meikkaamisessa ja haluat kokeilla hieman jotain uutta, niin tämä korostuskynä on loistava tuote siihen. Kynässä on kaksi päätä, joista mattaa voi käyttää iholla korostamiseen ja heliäistä esimerkiksi kulmaluulle.

Highlighting duo TÄÄLTÄ

IMG_4761

Tässä on hyvä kuva esimerkki, missä on kauniit kulmat, missä on käytetty apuvälineenä:

KOROSTUSKYNÄÄ

KULMAGEELIÄ

KULMAVÄRIÄ

Kuvassa ei ole muuta meikki kasvoilla niinkuin varmaan huomasittekin 🙂
78-2025-2

Jos haluaa oikein hifistellä niin tässä on aivan loistava tuote, millä voi luoda millaiseen tahansa meikkkiin täydelliset kulmat. Sävyjä on niin paljon, että jokaiselle ihotyypille ja tyylille löytyy omansa

Paletti TÄÄLTÄ

Kulmat on kasvojen kehys ja niihin kannattaa panostaa. Itse en koskaan käytä kulmissa kynää vaan kulmaväriä ja kulmille terkoitettua viistopäistä sivellintä. Mulla on itselläni ongelma, että kulmat eivät pysy skarppina, mutta löysin siihenkin loistavan tuotten.

78-1949

Vedenkestävän kulmavärin, mikä sopii erinomaisesti mun rasvoittuvalle iholle. Tuote TÄÄLTÄ

Dipbrow Pomade on vedenkestävä kulmaväri, joka sopii täydelliseti tarkkojen kulmakarvojen muotoiluun – eikä väri haalistu.
Tahmaamaton, voidemainen koostumus, joka levittyy helposti ja kiinnittyy hyvin karvoihin. Täydellinen tuote sinulle, joka treenaat tai uit paljon. Ehdoton tuote kosteaan ilmastoon!
Sulje kansi huolella ehkäistäksesi värin kuivumisen. Jos kansi jää auki, voit kostuttaa värin tipalla vettä.
Dipbrowia voi käyttää myös eyelinerina!

78-2013Kulmasivellin TÄÄLTÄ

IMG_4754

Kulmat kannattaa aina siistiä ennen meikkausta. Aina kun vain itse jaksan niin käytän myös kulmissa kestovärjäystä, mikä helpottaa ja nopeuttaa meikin tekoa.  Karvoja on itselläni sen verran vähän, että ne ei pelkälteen riitä. Kulmia ei koskaan kannata nyppiä ohuiksi viivoiksi. Kulmissa on tärkeintä, että sen alareuna on linjakas. Se on helppo tehdä kulmasiveltimellä. Kulman korkein kohta tulee tehdä niin, että se on silmän ulkoreunan kohdalla. Kaunis kulma on linnunsiiven mallinen.

1eef169a7497dad0406f86344996882b

Kulman paksuin osa kannattaa tehdä vaaleammalla sävyllä ja loppu tummemmalla, jolloin siitä tulee luonnollisen näköinen. Kulmat kannatta aina meikata siveltimen kanssa viiva tekniikalla.

IMG_5692

Kaunis iho on myös meikille loistava pohja. Itselleni on nyt tehty Petite Cabinetissa sarjahoitona ihon pinnoitushoitoa, missä kävin jälleen täälä viikolla. Hoito tehdään sarjahoitoina ja tämä oli nyt kolmas kerta. Tällä kertaa teimme hoidon yhteydessä myös mesoterapia hoitoa.  Iho oli hoidon jälkeen hieman punainen ja herkän tuntuinen. Itse aina ajattelen, että jos hoito ei tunnu miltään niin ei se tehoakkaan. Näin kun ollan jo keski-ikäisiä niin tarvitsee ottaa jo hieman kovemmat aseet esiin.

Huomaan jo nyt selkeästi ihohuokoisten pinenemisen ja tuntuu, että kasvojen iho on jotenkin vahvempi ja ihan selvästi tasaisempi, niin väriltää kun epätasaisuuksiltaan. Mun oman ihon väri on hyvin epätasainen ja tällä hoidolla saadaan juurikin sitä tasoitettua.

Hoitojen välissä hoidan ihoa kotihoitotuotteilla, mitkä edesauttavat hoidon tehokkuutta. Käytän päivittäin kasvoilla aurinkovoidetta, missä on suojakerroin 30.  Kunnon tuotteet imeytyvät kasvoille, eivätkä jätä pitaa tahmeaksi. Nämä sopii myös loistavasti meikin alle. Tässä setissä on oma puhdistusaine, kaksi erilaista seerumia eri vaiheille, sekä aurinkosuoja. Purkit ovat kauniin modernit.

IMG_8892

Lue lisää:

M.E.S.O tehokkaasti uudistava ja kiinteyttävä mikroneulaushoito.

Mesoterapia on tehokas anti-age -hoito, jolla on ihon laatua parantava vaikutus, joka samalla kosteuttaa, elvyttää ja kirkastaa ihoa. Yhdistettynä pHformulan happokuorinta ja mesoterapia saadaan aikaan hyviä tuloksia pitkällä vaikutusajalla.

Mesoterapia stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät tehoaineet imeytyvät n. 30% paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.

Mesoterapialla ja happopinnoituksella voidaan hoitaa ikääntynyttä ihoa, ryppyjä, ilmejuonteita, elotonta ja harmaata ihoa, rasvaista ihoa, aknearpia ja pigmenttihäiriöitä ilman toipumisaikaa.

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilma kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.

Jos kiinnostuit varaa itsellesi aika TÄÄLTÄ

-Umppu

 

6 kommenttia

 1. Punttimimmi kirjoitti:

  Kiitti Umppu tästä, lähti heti tilaukseen! 😀

 2. Tiitu kirjoitti:

  Mukava postaus kulmienlaitosta! Miten noin meikkaan silmin kannattaa värisävy valita, tummepi vai vaaleampi kun miettii kahden ruskeansävyn välillä? Hiuksissani päävärinä on tummanruskea ja seassa vaaleamman ruskean sävyjä 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Kannattaa ottaa molemmat. Riippuen onko kyseessä arkimeikki vai esim iltameikki 🙂

 3. Olivia kirjoitti:

  Oon seurannut sun blogia pitkään ja käynyt liikkeessäsi hiuksia laittamassa, sulla on ihana ja ammattitaitoinen porukka siellä!! 🙂
  Haluaisin kysyä onko nykyään mahdollista tehdä hiuksiin ”kestolaineita” siis loivaa kiharaa, ei kuitenkaan sitä perua kasari permanenttia 😀 ja jos niin miten onnistuu ja mitä arvelet pitkien hiusten hinnaksi?
  Kiitos vastauksesta 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Voi kiitos <3 Sellaisia tehdään joo, mutta ne on enemmän rakeenekäsittelyitä ja usein asiakkaalla on itsellä mielessä jokin tietty kihara ja liian usein joutuu sanoaan, että se on kihartimella tehty. Itse en suosittele pitkään tukkaan permanentia ollenkaan. Esimerkiksi curve raua on tosi hyvä pitkän hiuksen kiharrukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.